syronz
عضو جدید
دوست عزیز این بحث مادریه نه هوش..... وظیفه ی زن اینه.... وظیفه ی مرد یه چیز دیگس.... زن ها هم کارای ما مردارو قبول نمیکنن چون در توانشون نیست
خداییش تا حالا دختری دیدی که تو برنامه نویسی از پسر ها سر باشه؟!
دوست عزیز این بحث مادریه نه هوش..... وظیفه ی زن اینه.... وظیفه ی مرد یه چیز دیگس.... زن ها هم کارای ما مردارو قبول نمیکنن چون در توانشون نیست
مادر اگه باهوش نباشه میتونه از چشای بچش بخونه چشه...میتونه با دیدن یه ناراحتی کوچیک حدس بزنه کار از کجا خرابه؟؟؟؟دوست عزیز این بحث مادریه نه هوش..... وظیفه ی زن اینه.... وظیفه ی مرد یه چیز دیگس.... زن ها هم کارای ما مردارو قبول نمیکنن چون در توانشون نیست
بچه ها یه چیزی بگم و برم
خدا زن و مرد رو واسه زندگی کنار هم افریده این که مردا یه سری توانایی دارن که زنا ندارن و توانایی هایی که تو زنا هست و مردا ندارن برای محکم شدن رابطه زناشوییه نه ملاکی برای برتری![]()
شما خودتون باشکم گرسنه و صدای ونگ بچه میتونین چیزی اختراع کنین...اگه نگران زندگیتون باشین ...محیط خونتون آروم نباشه می تونین؟؟؟قبول کنین که مردا کمتر حاضر به این کارها هستن...اونم به خاطر فطرتشون خودشون تقصیر ندارن که...امان از مهر و محبتی که تو دل ما زناس...به خاطر همین هم هست که بیشتره زنها اینطورین و کمتر مردا...
پس چرا شما به قاطعیت گفتین که اگر خانوما نباشن آقایون هیچ هستن؟!!
خفنترین حرکتی که انجام دادین در یک لحظه چی بوده ؟!!
(باکارای فیزیکی کار ندارم .. چون جسم محدوده )
من هم همین رو میگم .. اینکه شما همش فکر نکنین آقایون بدون شما نمیتونن هیچ کاری بکنن ..
(اون جمله آخرتون ایهام داشت .. درستش کنید)
به یاد نمیارم نوشته باشم پیرمرد 90 ساله تصادف میکنه دقت کنید نوشتم پیرمرد 90 ساله هم که 30 سال قبل زنش فوت کرده شما علت مرگشو وخانمش میدونید.نگید 90 ساله رو جوون میدونید.من گفتم علت مرگ رایج جوون ها تصادف ودعوا میتونه باشه
خداییش تا حالا دختری دیدی که تو برنامه نویسی از پسر ها سر باشه؟!
مادر اگه باهوش نباشه میتونه از چشای بچش بخونه چشه...میتونه با دیدن یه ناراحتی کوچیک حدس بزنه کار از کجا خرابه؟؟؟؟
بازم میگم این زنها هستن که مادر میشن...
به یاد نمیارم نوشته باشم پیرمرد 90 ساله تصادف میکنه دقت کنید نوشتم پیرمرد 90 ساله هم که 30 سال قبل زنش فوت کرده شما علت مرگشو وخانمش میدونید.نگید 90 ساله رو جوون میدونید.من گفتم علت مرگ رایج جوون ها تصادف ودعوا میتونه باشه
یادم نمیاد !! کار روحی خفن !!؟؟
چه نتیجه ای از خفن ترین کار میخواید بگیرید؟
منم اگه مطلق گویی کردم معذرت میخوام...اگر آقایون هم نبودن خانمها هیچ وقت طعم لذت بخش همسر بودن و مادر بودنو درک نمیکردن...ولی امشب از بی انصافی آقایون بد جور ناراحت شدم...امیدوارم تمام مادرای دنیا خواب بوده باشن و این حرفا رو ندیده باشن...موافقم .. هیچ کس مطلق کامل نیست .. و ما کنار هم میتونیم کامل باشیم .. ممنون
شاید اطرافیانتون مردای که خونه داری بلد باشن کم هست
ولی خدا رو شکر مادرم منو جوری بزرگ کرده که مطمئنم از پس بچه داری و غذا درست کردن در کنار کارهای روزمره ام بر میام ..
من فقط حرف در این جمله هست .. که هیچ وقت فکر نکنین آقایون بدون شما هیچ هستن ..
ولی اینو بدونید آقایون کنار شما بیشتر خوشبخت هستن
شب دوستان متعالی ..
عذر میخوام اگر جسارت و بی ادبی کردم
اعوذ بالله من الشیطان الرجیمخانم تو امضاتون دروغ به ریش ما نبندین (ارادتمند شما شیطان )
پس چرا شما به قاطعیت گفتین که اگر خانوما نباشن آقایون هیچ هستن؟!!
خفنترین حرکتی که انجام دادین در یک لحظه چی بوده ؟!!
(باکارای فیزیکی کار ندارم .. چون جسم محدوده )
من هم همین رو میگم .. اینکه شما همش فکر نکنین آقایون بدون شما نمیتونن هیچ کاری بکنن ..
(اون جمله آخرتون ایهام داشت .. درستش کنید)
منم اگه مطلق گویی کردم معذرت میخوام...اگر آقایون هم نبودن خانمها هیچ وقت طعم لذت بخش همسر بودن و مادر بودنو درک نمیکردن...ولی امشب از بی انصافی آقایون بد جور ناراحت شدم...امیدوارم تمام مادرای دنیا خواب بوده باشن و این حرفا رو ندیده باشن...
هیچی .. میخواستم چند لحظه فکر کنی .. اون هم فقط به یک چیز
یادتونه گفتم یه زن مخترع رو میشناسم که خیلی موثر بوده ..
این بوده که اولین برنامه نویس دنیا یه خانوم بوده
(اینو زدم نگین همش طرف آقایون هست .. بالاخره ما هم انصاف داریم )
نه من هیچ وقت نگفتم آقایون بدونه خانوما نمیتونن کاری رو درست انجام بدن .. ولی گمونم خیلی از آقایون این فکرو در مورده خانوما بکنن.
منظورم از جمله آخر:این که بتونی چندین کارو در آنه واحد انجام بدی مزیته بزرگیه.
ولی در کل اینکه کی هوش استعداده بیشتری داره مهم نیست ..مهم اینه که حتی از همون هوشه کم بتونی بهترین استفادرو بکنی
ممکنه خودمون خیلی هارو دیده باشیم که واقعا هوشه بالایی داشتن ولی آخرو عاقبتی جز تباهی و تیره بختی نداشتن
بای بایییییییییییییییییی![]()
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
ای بابا خوبه چندتا نمونه آوردم براتون...انتظارم از شما هاااااااااااا خیلی بیشتر بود...امان از غرور که بعضی جاها جلو چشه آدمو میگیره باعث میشه آدم مهم ترین آدمای زندگیشو فراموش کنه...پس آقایون چی ..
یعنی فقط به خانوما ناحق گفته شد ؟!!
تو که گفتی بی طرفی ولی انگار طرف اقایونیخداییش تا حالا دختری دیدی که تو برنامه نویسی از پسر ها سر باشه؟!
دروغ گفتمتو که گفتی بی طرفی ولی انگار طرف اقایونی

منم تو رو نگفتم شیطان رو گفتممن هنوز رجیم نشدم
دکمه تشکر نبود بابت آخر جملتون
ممنون
دیگه واقعا شب خوش
واقعا که شیطانیدروغ گفتم![]()
از من نقل قول زدی آخهمنم تو رو نگفتم شیطان رو گفتم
شک داری به خودت
اجنه باهوش ترن
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|