شرمنده خانم متاهلم![]()
بدونی که به ما شیرینی و شام بدی ؟!

.
.
ما خوشال بودیم تو عروسی شوما ترقه بازی کنیمـ

شرمنده خانم متاهلم![]()
اصنـ خُرد و خاکشیرمـزجری که من از استاتید زبان کشیدم یه تبعیدی در دوران تبعیدش نکشیده
![]()
اصنـ خُرد و خاکشیرمـزجری که من از استاتید زبان کشیدم یه تبعیدی در دوران تبعیدش نکشیده
![]()
کلا گریه تو کار من نیساستاداگه موخای به حال من گریه کنی
باس مثِ چشمه اشک بریزی ایجوری
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
خه که شیری؟ ب ر ب ب لخ جت چه قع ضیع بید![]()
کلا گریه تو کار من نیس
اگه تو هم ایندفع گریه کنی اینطوری ساکتت میکنم...
![]()
مهندس چرا بنزین... مهندس بزن کانال فارسی...
خه که شیری؟ ب ر ب ب لخ جت چه قع ضیع بید![]()
شاگرد جان شما فردا امتحان نداری؟؟؟
.
.
استادخیالت راحت من اگه شلاقم بوخورم عمـــــــــراً دیگه اشکم بشه
![]()
.
.
خودایش که به پای لهجه شوما نمی رسه مهنـــــــــدس
.
.
بهدشم من اگه با لهجه واقعیمـ بنویسم که عمـــــــراً متوجه بشینـــ چی چی گفتمـ![]()
شاگرد جان شما فردا امتحان نداری؟؟؟
بر خلاف انگلیسی فارسی رو خوب میفهمیخوش وختانه ندارم استـاداینم سعادتی هس که نصیب هر دانشجویی نمیشه ـآآآآآآآآآآ
![]()
لخ جت مع کوجانیعه؟ ازن بع مع بگو بینم بچع کوجانیع؟
Secret هس مهنــــــــــدس
.
.
شوما خودت بوگو اهل کدوم دیاری ؟!![]()
Secret
اهل کدوم دیاری ؟!![]()
بر خلاف انگلیسی فارسی رو خوب میفهمی
خوش به حالت![]()
الان واس برم :دی
بای
الکیاستاد این پرچمِ دیار شوماس یهنی![]()
چه جالب هر کی کی میاد اینجا نظر میده من دقیقا اون شرایط را دارممن خودم اگه کسی رو دوست داشته باشم دوست دارم اون اقا روم حساس باشه،دروغ نگه(حقیقت رو بگه هرچقدر هم که ناراحت بشم) واقعی دوسم داشته باشه!!!!!!
از نظر ظاهر هم واقعا اهمیت نداره نمیگم بی اهمیته ولی خب زیادم مهم نیس!!!!!(ولی چاق و عینکی نباشه!خخخخخخخخخ)
شاگرد خوبم شبت خوش...باوشه استاد کارشناسی مهندسی مکانیکشب شوما خووووووووش
![]()
چه جالب هر کی کی میاد اینجا نظر میده من دقیقا اون شرایط را دارم![]()
زرشک!!!خب این طبیعیه عزیزم!نمیگفتی شک میکردم...
اخه شما پسرا یکی اینکه اعتماد به نفستوت بالاست یکی اینکه توهم هم زیاد میزنین!!!!!!!خخخخ
پس این تاپیک رو زدی بلکه خدا بزنه پس کله یکی بیاد و عاشقه او بشه.....دی!!!!!!!عجب
به یک عدد دختر فوری جهت عاشقی نیازمندیم!!!!!![]()
اره خب..چیزی که زیاده دختره خوب...قبول دارم!ولی دختره هم عاقله هنو که عاشق تو نشده!!!!!!!!خخخخخخخخزرشک!!!
اعتماد به نفس نیس... حقیقت...
نه اینکه شما دخترا تا ی کیس پولدار تر میبینین بیخیال همه قل و قرارا نمیشین!
چیزی که دور و ورم زیاد دختر خوب و خانم...
تو یکی رو نمیبرم![]()
بعله...همیشه میگن حرف راستو باید از بچه بشنوی!!!!ادم اعتماد به نفسش تیم ملی باشه بهتر از اینه که توهم بزنه همش!!!!!خخخخخبه لقمان گفتند اعتماد به نفس را از که اموختی؟
گفت از اواتار نیکی![]()
اره خب..چیزی که زیاده دختره خوب...قبول دارم!ولی دختره هم عاقله هنو که عاشق تو نشده!!!!!!!!خخخخخخخخ
بعدشم نه که شما پسرا تا یو دختر خوشگل و پولدار بدون برادر پیدا میکنین نمیچسبین بهش!!!!!!!!؟دی
بعله...همیشه میگن حرف راستو باید از بچه بشنوی!!!!ادم اعتماد به نفسش تیم ملی باشه بهتر از اینه که توهم بزنه همش!!!!!خخخخخ
اتفاقا هر کی عاقل عاشق من میشه...
ببین منظور حرفم را نفهمیدی... من میگم تا یکی بهتر میاد سراغتون قید همه چی را میزنین... ولی پسرا اینطوری نیستن...
.
.
ی نگاه به شناسنامه ات کردی
د نشد دیگه... توهم را تو زدی با اون اوتارت...