دختران، مدل به مدل

godmaycry

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- مدل جنتلمن( از نوع woman): خدا رو شکر بین این همه مدلای عجیب و غریب یه عده از دخترا (که واقعا معدودن) هم هستن که علاوه بر اینکه مد روز و تحصیل‌کرده هستن، خودشونو گم نکردن و فارغ ازسرگرمی‌های الکی تو زندگی دنبال پیشرفتن.
2- مدل نازنازی:این مدل کارو زندگیشون با دوستا بیرون رفتن و تلفن و چته و تا ۵۰ سالگی تو اتاقشون عروسک نگه میدارن. فعالیتهاشونم ایناست: خریدن هر چیز مد روز و به باد دادن پولای باباجون.
3- مدل اجتماعی: این عده بیشتر شامل دخترای فمینیستیه که عاشق شرکت تو فعالیتهای اجتماعین. ولی وسط همون کارها هم تا یکم کار جدی بشه، دادشون در میاد که بابا ما خانومیم این قدر کار سخت بهمون ندین!
4- مدل مرد ذلیل: این مدل که در حال انقراضن عاشق شوهر کردن و بشور بسابن
(به علت کمیاب بودن این مدل نتونستم اطلاعات بیشتری در موردشون پیداکنم).
5- مدل مامانم اینا: این مدل دخترای محبوب مادراشونن و همه کاراشونو با نظر مادرشون انجام میدن. خیلیاشونو میشه تو گروه خرخونا که تو پایین توضیح دادم هم پیدا کرد.
6- مدل ضد پسر: این مدل یه جورایی همکار منن. همه فکر و ذکرشون اینه که یه پسرو ضایع کنن و تا یک سال این اتفاق خجسته رو ولسه دوست و آشنا تعریف کنن.
7- مدل خرخون: این مدل تو زندگی فقط یه کار بلدن. اونم درس خوندنه! تو بحرشونم که بری، می‌بینی از دیپلم خیاطی بگیر تا گواهینامه زیر دریایی رو گرفتن. ولی پای عمل که برسن، هیچی بلد نیستن.
8- مدل روشنفکر: این مدل خودشونو عقل کل میدونن و عشق شرکت تو کلاسهای مختلفن. از یوگا بگیر تا مدیتیشن و…
9- مدل سرگردون: خانومای عزیزی که این مطلبو خوندین و جزو هیچکدوم نبودین، شما شامل ترکیب هشل هفتی از مدلای بالا هستین که به مدل سرگردون معروفه!

منبع:آی طنز

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
8- مدل روشنفکر: این مدل خودشونو عقل کل میدونن و عشق شرکت تو کلاسهای مختلفن. از یوگا بگیر تا مدیتیشن و…
از این مدل بین پسرام هست.. اونم چقدر؟ خیلی .. یعنی یدونه.. و عشق شرکت تو تایپیکای مختلفن.. حتی تو تایپیکای قدیمی هم مطلب مینویسن

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- مدل جنتلمن( از نوع woman): خدا رو شکر بین این همه مدلای عجیب و غریب یه عده از دخترا (که واقعا معدودن) هم هستن که علاوه بر اینکه مد روز و تحصیل‌کرده هستن، خودشونو گم نکردن و فارغ ازسرگرمی‌های الکی تو زندگی دنبال پیشرفتن.
2- مدل نازنازی:این مدل کارو زندگیشون با دوستا بیرون رفتن و تلفن و چته و تا ۵۰ سالگی تو اتاقشون عروسک نگه میدارن. فعالیتهاشونم ایناست: خریدن هر چیز مد روز و به باد دادن پولای باباجون.
3- مدل اجتماعی: این عده بیشتر شامل دخترای فمینیستیه که عاشق شرکت تو فعالیتهای اجتماعین. ولی وسط همون کارها هم تا یکم کار جدی بشه، دادشون در میاد که بابا ما خانومیم این قدر کار سخت بهمون ندین!
4- مدل مرد ذلیل: این مدل که در حال انقراضن عاشق شوهر کردن و بشور بسابن
(به علت کمیاب بودن این مدل نتونستم اطلاعات بیشتری در موردشون پیداکنم).
5- مدل مامانم اینا: این مدل دخترای محبوب مادراشونن و همه کاراشونو با نظر مادرشون انجام میدن. خیلیاشونو میشه تو گروه خرخونا که تو پایین توضیح دادم هم پیدا کرد.
6- مدل ضد پسر: این مدل یه جورایی همکار منن. همه فکر و ذکرشون اینه که یه پسرو ضایع کنن و تا یک سال این اتفاق خجسته رو ولسه دوست و آشنا تعریف کنن.
7- مدل خرخون: این مدل تو زندگی فقط یه کار بلدن. اونم درس خوندنه! تو بحرشونم که بری، می‌بینی از دیپلم خیاطی بگیر تا گواهینامه زیر دریایی رو گرفتن. ولی پای عمل که برسن، هیچی بلد نیستن.
9- مدل سرگردون: خانومای عزیزی که این مطلبو خوندین و جزو هیچکدوم نبودین، شما شامل ترکیب هشل هفتی از مدلای بالا هستین که به مدل سرگردون معروفه!

منبع:آی طنز
ایول godmaycry جون..با مدل 6 موافقم اساسی...:D
البته خودم دوس دارم مدل 1 باشم:smile:;)

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مدل 3 چرا میخندی؟:rambo:
به عنوان جایگزین برای این ترکیب ناشناخته Gentlewoman رو پیشنهاد میکنم که وطنی:surprised:دست اول:surprised:و بسیار پرمعناست:w11:
خانم این یه گزینه رویاییه. وگرنه انگلیسیا با این محدوده لغات گستردشون یه چیزی براش ابداع میکردند:smile:

الهام مجهول

عضو جدید
يه مدل اضافه كن
مدل الهام مجهول
كه واقعا مجهولا
تو.. دانشگاه جدي خشك(پسرا حساب دستشون بياد)
بين دخترا شوخ شاد شنگول
تو خونه تي تيش ماماني (بابايي)
بيرون مرد زندگي
خلاصه كلام يه ببر واقهي
عشق خونواده و دوستان و.............

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای بی معرفت حالا ما شدیم3؟؟؟؟؟:redface:
بابا تو ادم اجتماعی ای هستی خب
مگه میخوای مدل رویایی اولی باشی.. میخوای در حد یه ادعا باشی یعنی؟ من فقط خواستم واقعیت رو بگم..:cry:

الهام مجهول

عضو جدید
ببخشيد شما اقايون دنبال كدوم مدل ميگردينتو ايت تايپيك
بيروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا تو ادم اجتماعی ای هستی خب
مگه میخوای مدل رویایی اولی باشی.. میخوای در حد یه ادعا باشی یعنی؟ من فقط خواستم واقعیت رو بگم..:cry:

نه عزیز شوخی کردم.....ما همه جوره قبولت داریم!!!:cool::cool::cool:

• Like
واکنش ها: bmd

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشيد شما اقايون دنبال كدوم مدل ميگردينتو ايت تايپيك
بيروووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
من دنبال کسی نیستم:surprised:
مخصوصا اگه زود رودست بخوره

*ملینا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این مدل بین پسرام هست.. اونم چقدر؟ خیلی .. یعنی یدونه.. و عشق شرکت تو تایپیکای مختلفن.. حتی تو تایپیکای قدیمی هم مطلب مینویسن

عاجقتممممممممممممممم حاجیییییییییییییی...:w02: