دانلود از تمام فایل شیرینگ ها با سایت مستقیم ساز (لینک مستقیم در کمتر از 5 ثانیه)

saeed.str

عضو جدید
خوب به دلیل این که ما اکثر اوقات دنبال فیلم یا نرم افزار تو سایت های خارجی میگردیم و بعدش به فایل شیرینگ های متفاوت برمیخوریم من این اموزش رو نوشتم تا شما بتونید نه تنها از مدیا فایر که الان ***** هست بلکه از خیلی فایل شیرینگ های دیگه که در نوشته ها مشخص است بتونید دانلود کنید!​

این روش یکی از ساده ترین و راحت ترین و دلنشین ترین این روش هاست.​

مولتی شیر چیست ؟
سیستمی هست که توسط متخصصین ایرانی برنامه نویسی شده که شما با خرید اکانت های مولتی شیر میتونید لینک خودتون رو بهش بدید و در عرض یک دهم ثانیه (واقعا میگم باید خودتون امتحان کنید) به شما لینک بدون هیلتر و مستقیم و قابل ایست یا ادامه دار (resumeable) داده میشود و همچنین شما توسط این سایت میتونید از تورنت هم دانلود مستقیم و بدون درد سر داشته باشید ! اما این سایت اونقدرها گرون نیست !! (اولین چیزی که باعث شد من به این سیستم روی بیارم قیمت های مناسبش بود مثلا 6 گیگ 1هزارتومان , 40 گیگ 5 هزار تومان و... که در سایت اصلی که لینکش در اخر این قسمت هست میتونید ببینید ) من در بار اولی که با این سایت مواجح شدم و تستش کردم واقعا لذت بردم از طرفی قیمت ها اونقدر وسوسه کننده بود که هرکسی رو وادار به پول خرج کردن میکرد من هم روش های طولانی رو کنار گذاشتم و اومدم سراغ مولتی شیر !​

با داشتن مولتی شیر میتونید از سایت های زیر دانلود مستقیم و راحت داشته باشید!! (و خیلی های دیگه که دارن اضافه میکنن )
RapidShare.com
Vip-file
Oron.com
Megashares
Extabit.com
Share-Online
Freakshare
FilePost.com
2Shared.com
Zshare.net
BitShare.com
TurboBit.net
ShareFlare.net
DepositFiles
Crocko.com
Uploaded.to
LetitBit.net
iFile.it
FileJungle.com
Netload.in
FileApe.com
FileFactory
UploadStation
WUpload.com
Uploading.com
MediaFire.com
FileServe.com
HotFile.com
4Shared.com​

دانلود بدون دردسر داشته باشید ! همچنین با افزونه هایی که این گروه برای این کار ساخته واقعا موضوع رو وسوسه کننده تر میکنه به این صورت که اگر افزونه را در مرورگر های chrome و firefox و opera نصب کنید و بعد در سایت های که از این فایل شیرینگ ها استفاده میکنند برید با نشانه دار کردن تمام لینک ها که جزو لیست سرور ها هستند میتونید به صورت مستقیم دانلود کنید!!

شما با رفتن به این آدرس (لطفا به خاطر مطلب هم که شده با هیچ لینکی جز همین لینک ثبت نام نکنید) میتونید ثبت نام کنید. برای این کار لینکتون رو در کادر وارد کنید و بر روی تبدیل کلیک کنید تا بتونید دانلود مستقیم کنید !
امیدوارم ازش لذت ببرید.

"Amir masoud"

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حال میکنی دیگه؟؟؟ با استفاده از این لینک 5% حجم خریدار به حسابت افزوده میشه!!!;)