سلام دوستان فایلهای آموزش matlbاز دپارتمان مهندسی شیمی MITدانلود شده خیلی آسان نوشته شده
salam_to_all عضو جدید Jun 6, 2007 #1 سلام دوستان فایلهای آموزش matlbاز دپارتمان مهندسی شیمی MITدانلود شده خیلی آسان نوشته شده پیوست ها tutorial00.rar 19.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0 tutorial01.rar 18.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
salam_to_all عضو جدید Jun 6, 2007 #2 Matlabقسمت دوم Matlabقسمت دوم A Gift For U پیوست ها tutorial02.rar 14.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0 tutorial03.rar 8.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
salam_to_all عضو جدید Jun 6, 2007 #3 اموزش Matlabقسمت سوم اموزش Matlabقسمت سوم A Small Gift پیوست ها tutorial04.rar 25.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0 tutorial05.rar 11.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0
salam_to_all عضو جدید Jun 6, 2007 #4 آموزش Matlabقسمت چهارم آموزش Matlabقسمت چهارم A Gift Yo My Friends پیوست ها tutorial06.rar 20.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0 tutorial07.rar 50.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
salam_to_all عضو جدید Jun 6, 2007 #5 آخرین قسمت به همراه یک پیشنهاد آخرین قسمت به همراه یک پیشنهاد دوستان میدونم خیلی از شما ها ترس از فایلهای انگلیسی دارین کجاست یاری دهنده ای که یاری دهد مرا؟ قصد دارم همین مطالب راترجمه کنم و روی سایت بگدارم چند نفر به من در این زمینه کمک میکنن؟ پیوست ها tutorial08.rar 7.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین قسمت به همراه یک پیشنهاد آخرین قسمت به همراه یک پیشنهاد دوستان میدونم خیلی از شما ها ترس از فایلهای انگلیسی دارین کجاست یاری دهنده ای که یاری دهد مرا؟ قصد دارم همین مطالب راترجمه کنم و روی سایت بگدارم چند نفر به من در این زمینه کمک میکنن؟