خوب بيشتر مهندسي معماري رو ميخوام بدونم.دانشگاههاي غيرانتفاعي مثل علم و فرهنگ تهران.حافظ شيراز.دانش پژوهان اصفهان.خيام مشهد.يا حتي دانشگاههاي شمال.فكر كنم همه رو اسم بردم؟ البته غير از اينها احتياجي نيستن.پيشاپيش ممنون از راهنماييت.
سلام من رشته عمران نقشه برداری دانشگاه ازاد اردستان اصفهان قبول شدم که راهش دوره ایا تکمیل ظرفیت هست و میشه یه رشته ی متوسط دانشگاه ازاد خوراسگان قبول شد ..اصلا میشه در تکمیل ظرفیت یه رشته ای قبول شد----- در ضمن من رشته کاردانی عمران نقشه برداری غیر انتفاعی فولاد شهر قبول شدم که راهش نزدیکه تره چطور است ----لطفا راهی جلوی پای من بزارید که یه جایی در شهر اصفهان برم ( با تکمیل ظرفیت -- یا با امدن نتایج نهایی و تغییر رشته و یه غیر انتفاعی نزدیکتر که انتخاب های بهدی بود وکاردانی هم بود قبول بشم ))) اگه راهنمایی کنید یک عمر دعاتون می کنم واقعا واقعا چون من گیر افتادم ----در ضمن سال دومی بود که کنکور میدم
ببين عزيزم اعتبار دانشگاه غيرانتفاعي از آزاد معمولا بيشتره.ولي يه چيزي كه هست شما فوق ديپلم غيرانتفاعي قبول شدي.پس رفتن به ليسانس آزاد منطقي تره چون دوباره دوسال ديگه بايد كنكور بدي.اگه هم بخواي به انتظار تكميل ظرفيت بشيني اين دوتا رشته رو از دست ميدي.اگه حال داري دوسال ديگه دوباره كنكور بدي برو غيرانتفاعي.اگه نه كه مسلماً همين مهندسي آزاد خوبه.
سلام من شنيدم وقتي کارنامه نهايي ازمون سراسري مياد اگه اولويت هاي بعد از رشته اي که الان قبول شده اي را هم قبول شده باشي مي تواني تغيير رشته بدي ----مي دانيد چون من بدليل نداشتن اطلاع از مکان دانشگاه غير انتفاعي الويت 7 را يک غير انتفاعي دور تر اصفهان زدم(فولادشهر )ولي اولويت بعدش را در خود شهر اصفهان زدم ( چکار کنم خريت ديگه ) هر دو هم کارداني حالا اگه کارنامه نهايي بياد و اولويت بعد از فولادشهر را هم قبول شده باشم ميشه اونو رفت ثبت نام کرد اگه کمک کنيد لطف بزرگي به زندگي من کرده ايد
سلام من شنيدم وقتي کارنامه نهايي ازمون سراسري مياد اگه اولويت هاي بعد از رشته اي که الان قبول شده اي را هم قبول شده باشي مي تواني تغيير رشته بدي ----مي دانيد چون من بدليل نداشتن اطلاع از مکان دانشگاه غير انتفاعي الويت 7 را يک غير انتفاعي دور تر اصفهان زدم(فولادشهر )ولي اولويت بعدش را در خود شهر اصفهان زدم ( چکار کنم خريت ديگه ) هر دو هم کارداني حالا اگه کارنامه نهايي بياد و اولويت بعد از فولادشهر را هم قبول شده باشم ميشه اونو رفت ثبت نام کرد اگه کمک کنيد لطف بزرگي به زندگي من کرده ايد
دور از جون.راستش من چيزي در اين مورد نشنيدم كه بتوني رشته توي فرم انتخاب رشته رو جابجا كني يعني همون كاري كه مي خواي بكني.بعيد ميدونم اينكار عملي باشه.به نظر من از طريق سازمان سنجش سؤالت رو پيگيري كني بهتره.چه تلفني چه از طريق سايت.