دانشگاه بیرجند

safapoor

عضو جدید
....
نقطه ها
شايد بهانه شروع
و شايد بهانه پايان اند
براي سرآغازي كه نيست
......

ايجاد تالار دانشگاه بيرجند رو به همه دانشجويان عزيز تبريك مييگم .
اميد واريم اين تالار در طول تابستان بتواند به شما كمك كند تا با يكديگر در تماس باشيد.

:heart: انجمن علمي كامپيوتر:heart:

safapoor

عضو جدید
در نبرد بین روزهای

در نبرد بین روزهای

در نبرد بین روزهای سخت و انسان های سخت ، این انسانهای سخت هستنند که باقی می مانند نه روزهای سخت...

در پایان امتحانات به همه یک خسته نباشید از ته دل میگیم و امیدواریم ترم خوبی رو گذرونده باشین.در ابتدای پیشنهاد دادن این تالار در انجمن علمی فکر استقبال بیشتری رو میکردیم
فکر می کردیم می تونیم در تابستون بچه ها یی که لازمه با هم در ارتباط باشن مثل گروههای روباتیک ، بچه هایی که پروژه های مشترک در طول تابستو ن دارن رو کمک کنیم
حتی به سوالات شما که ممکنه در طول تابستون با اون مواجه بشین رو با هم رفع کنیم (استاد بنائی هم به اینجا سر میزنه تا به سوالات شما جواب بده).
شاید دلیل این استقبال نکردن شما ناآشنایی با این سایت است . شما می تونید با عضویت در این سایت پیامی بنویسید . برای نوشتن تایپیک جدید در صفحه ی تالار بیرجند نماد مرکب و کاغذ (new threard)رو کافیه کلیک کنید.می تونید به تایپیک ها هم جواب بدید که نمادش خیلی تابلو(post reply) .می تونید به اعضا پیام شخصی بفرستید(بالا زیر logo تعداد پیام ها ی خوانده نشده ی شما هست می تونید با کلیک روی اون به بخش پیامها برین و پیامی ارسال کنید)
به به بقیه ی تالار ها هم سر بزدنید تا با نمای کلی آشنا بشین(حتما به تالار مهندسی کامپیوتر یا مکانیک هم سر بزنید)​

در پایان از همه ی شما هم تشکر میکنیم امیدواریم این تالار مفید واقع بشه​

در انتظار پیام های شماانجمن علمی کامپیوتر​

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

آخرین ویرایش:

dehghani

عضو جدید
منتظر

منتظر

سلام.
در مسابقه زمان کمتر کسی است که بتواند ثانیه ها را شکست دهد و فقط می توان طعم تلخ شکست را بهبود بخشید.
یک ترم دیگه هم گذشت ،بعضی از این ترم حداکثر استفاده رو بردند و خیلیها بی توجه به گذر زمان بودند وتابه خودشون اومدند دیدند ترم تموم شده.در طول ترم با حرکاتمون یا صحبتهامون ناخواسته دل بعضیها رو شکوندیم و....
امیدوارم در استانه میلاد با سعادت دخت نبی اسلام ،حضرت فاطمه زهرا (ُس)،همه دلخوریها رو دور برزیم و با یک برنامه ریزی درست و منطقی از زمان پیش رو مون بهترین استفاده رو ببریم.
یک بار دیگه این عید خجسته رو به همتون تبریک میگیم و آرزوی تعطیلاتی خوش و پربار براتون داریم.
منتظر پیامهاو مطالب علمی مفید شما هستیم.

دوستان شما در انجمن کامپیوترعلمی

:book: :thumbsup2::warn::thumbsup:

khalaji

عضو جدید
سلام

سلام

بهترینها و زیباترینها در جهان نه دیده می شود و نه حتی لمس میشود، آنها تنها باید در دل دیده و لمس کرد
امیدوارم که تابستان خوبی داشته باشید.:cowboy::biggrin::victory:

ramses

عضو جدید
اميد

اميد

زيبا ترين عكس ها هميشه در تاريكي ظاهر مي شوند،هر وقت زندگي تو را در جاي تاريكش قرار داد بدان كه مي خواهد تصوير زيبايي از تو ظاهر كند.:gol::gol::gol::gol::gol:

dehghani

عضو جدید
احوال پرسی

احوال پرسی

سلام !
بازهم سلام برای اوناییکه منتظر یک سلام بود ن تا جوابشو خیلی گرم دوستانه بدن!
بیشتر از ده روز از تعطیلاتمون گذشت نمودنم توی این مدت چه قدر استفاده کردید ولی امیدوارم با یک برنامه ریزی درست از باقی مانده تعطیلات بیشترین استفاده رو ببرید.

لطفا اگه مرجع مناسبی برای (ویژوال بیسیک 6 ) دارین به من معرفی کنید .(اگه از نوع pdf باشه وبرام میل کنید خیلی عالی میشه).

سر برگ گل ندارم،زچه رو روم به گلشن که شنیده ام ز گلها همه بوی بی وفایی
به طواف کعبه رفتم به درون رهم ندادند که برون در چه کردی که درون خانه آیی
به قمار خانه رفتم همه پاک باز دیدم چو به صومعه رسیدم همه زاهد ریایی
بردیر می گذشتم ز درون ندا برآمد که درون شو ای عراقی که توهم رقیب مایی
فخرالدین عراقی
با تشکر:gol:
H-Dehghani

khalaji

عضو جدید
معرفی سایت

معرفی سایت

سلام.این هم یک سری سایت مفید درباره رباتیک سر بزنید ضرر نمی کنید.
roboedukia.blogsky.com
bia24me.blogfa.com
www.iranrobotic.com
robotic-pro.blogfa.com

آخرین ویرایش:

dehghani

عضو جدید
بدون شرح

بدون شرح

باز هم سلام!:gol:

دوش با من گفت کاردانی تیز هوش
وزشما پنهان نشاید کرد سر می فروش
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت می گیرد جهان بر مردمان سخت کوش

دوستدار موفقیت روز افزونتان

safapoor

عضو جدید
سلام

اگه واقعا به این مرجع احتیاج دارین ؛ اونو در تالار مهندسی کامپیوتر بنویسید تا به احتمال زیاد
جواب بگیرید.

dehghani

عضو جدید
تبریک

تبریک

سلام :gol:و باز هم یک سلام دوستانه :heart:به همه دوستان عزیز!:smile:
سالروز ولادت با سعادت پنجمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام محمد باقر(ع) بر همه شما دوستان مبارک.;)

مژده بدهید علی محمد دارد
دردانه ی تحف ز حی سرمد د ارد
بگرفته به روی دست قران مجید
هم فاطمه هم علی واحمد دارد

safapoor

عضو جدید
یه بدون شرح دیگه

یه بدون شرح دیگه

دردیست در این دل که به درمان نتوان داد
عشقیست در این جان که به صد جان نتوان داد
چون این
کنج خرابات بشد منزل ما
این گوشه به صد روضه ی رضوان نتوان داد

ماه مبارک و عزیز رجب بر همه ی شما مبارک باشد.:gol::gol:

safapoor

عضو جدید
خوش آمد گوئی

خوش آمد گوئی

زيبا ترين عكس ها هميشه در تاريكي ظاهر مي شوند،هر وقت زندگي تو را در جاي تاريكش قرار داد بدان كه مي خواهد تصوير زيبايي از تو ظاهر كند.:gol::gol::gol::gol::gol:

دوست عزیز ،سلام
ورودت رو به تالار تبریک میگم. پیام خیلی جالبی بود.

khalaji

عضو جدید
معرفی سایت

معرفی سایت

سعي كن تا چيزهايي را كه دوست داري بدست آوري ... ورگرنه مجبور ميشوي چيزهايي را كه بدست آوردي را دوست بداري ...
دنيا هم به انسان خوشبين نياز دارد هم به انسان بد بين ...
چون انسان خوشبين هواپيما ميسازد و انسان بدبين چتر نجات ...
كسي جرات موفق شدن را دارد كه جرات شروع كردن را داشته باشد ...
www.iranmedar.com
سعی می کنم دوباره سایت های خوب دیگه روهم معرفی کنم فعلا خداحافظ.

dehghani

عضو جدید
بی کلام!

بی کلام!

سلام:gol:

سکوت زیباترین واژه لحظات عصبانیت ،تنها راه ماندگاری اسرار،با معنی ترین واژه لحظات گرفتاری ودقیقترین جمله تمام زبانهای دنیاست.

از خرابی می گذشتم خانه ام آمد به یاد
دست و پا گم کردهای دیدم دلم آمد به یاد
سر به هم آورده دیدم برگهای غنچه را
محفل زیبای یاران دلم آمد بیاد
:heart::heart::heart::heart::heart:

safapoor

عضو جدید
......

......

همچو فرهاد بود کوه کنی پیشه ی ما

کوه ما سینه ی ما ناخن ما تیشه ی ما
بهر یک جرعه ی می منت ساقی نکشیم
اشک ما باده ی مادیده ی ما شیشه ی ما

dehghani

عضو جدید
سلام

سلام

سلام :gol:،سلامی آشنا برای همه دوستا ن همیشگی

سال روز شهادت دهمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام هادی (ع) را به پیشگاه حضرت بقیه الله (عج) وهمه شیعیان آن حضرت تسلیت عرض می نمایم.

"یا من یملک الحوائج السائلین و یعلم ضمیر الصامتین لکل مسئله منک سمع حاضر و جواب عتید"

ای خداوندی که مالک حاجتهای فقیران و دانا به اسرار خاموشانی ،هر سوالی را همان لحظه که می شنوی پاسخش را آماده داری.

مفاتیح الجنان-ص 257

التماس دعا

moghaddam

عضو جدید
سلام

سلام

سلام
یه تازه وارد تازه!
که تنها آرزوش برآورده شدن همه ی آرزوهای خوب همه ی آدمهاست تو شب آرزوها.
تو دل لیلة الرقائب ما رو هم یه گوشه ی آرزوهاتون جا بدین.:gol:

dehghani

عضو جدید
بهانه

بهانه

سلام و یک سلام جدید اما همیشگی:gol:

در شب لیله الرغایب بهترین آرزوها رو برای شما دارم و از همتون التماس دعا دارم

مرا به رقص بادو درخت کاری نیست
من از دریچه های بی پناهی گنجشک می آیم​

dehghani

عضو جدید
تبریک

تبریک

بازهم یک سلام منتظر بر ای یاران همیشگی
میلاد باسعادت امام دهم شیعیان

:gol:حضرت جواد الائمه (ع):gol:
را به شما تبریک می گویم.;)

safapoor

عضو جدید
........

........

بوی تو می آمد، به صدا نیرو ، به روان پر دادم
آواز «درآ » سردادم

پژواک تو می پیچید، چکه شدم ، از بام صدا لغزیدم
و شنیدم
یک هیچ تو را دیدم و دویدم

آب تجلی تو نوشیدم و دمیدم

gholami

عضو جدید
اولین سلام

اولین سلام

سلام به همگی
حالتون خوبه
من امروز پس از تلاش بسیار کار با این تالارو یاد گرفتم ولی از این به بعد قول میدم همیشه باشم

omidvar

عضو جدید
تبریک

تبریک

با سلام
:gol:فرا رسیدن سیزده رجب و تولد یگانه مرد (مرد مرد) عالم هستی بر همگان بخصوص پدران و مردان این مرز و بوم مبارک باد:gol:

dehghani

عضو جدید
تبریک

تبریک

سلام:gol:،سلامی به زیبایی تبرک یک روز زیبا!

خجسته سالروز ولادت با سعادت مولی الموحدین حضرت امیر المومنین علی(ع) بر شما و خانواده محترمتان فرخنده ومبارک.:gol:

قالَ أَميرُالمُؤْمِنينَ عَلِىُّ بْنُ أَبيطالب(عليه السلام) :

1- خير پنهانى و كتمان گرفتارى
مِنْ كُنُوزِ الْجَنَّةِ الْبِرُّ وَ إِخْفاءُ الْعَمَلِ وَ الصَّبْرُ عَلَى الرَّزايا وَ كِتْمانُ الْمَصائِبِ.
از گنجهاى بهشت; نيكى كردن و پنهان نمودن كار[نيك] و صبر بر مصيبتها و نهان كردن گرفتاريها (يعنى عدم شكايت از آنها) است.

2- ويژگى هاى زاهد
أَلزّاهِدُ فِى الدُّنْيا مَنْ لَمْ يَغْلِبِ الْحَرامُ صَبْرَهُ، وَ لَمْ يَشْغَلِ الْحَلالُ شُكْرَهُ.
زاهد در دنيا كسى است كه حرام بر صبرش غلبه نكند، و حلال از شكرش باز ندارد.

3- تعادل در جذب و طرد افراد
«أَحْبِبْ حَبيبَكَ هَوْنًا ما عَسى أَنْ يَعْصِيَكَ يَوْمًا ما. وَ أَبْغِضْ بَغيضَكَ هَوْنًا ما عَسى أَنْ يَكُونَ حَبيبَكَ يَوْمًا ما.»
با دوستت آرام بيا، بسا كه روزى دشمنت شود، و با دشمنت آرام بيا، بسا كه روزى دوستت شود.

4- بهاى هر كس
قيمَةُ كُلِّ امْرِء ما يُحْسِنُ.
ارزش هر كسى آن چيزى است كه نيكو انجام دهد.

5- فقيه كامل
«اَلا أُخْبِرُكُمْ بِالْفَقيهِ حَقَّ الْفَقيهِ؟ مَنْ لَمْ يُرَخِّصِ النّاسَ فى مَعاصِى اللّهِ وَ لَمْ يُقَنِّطْهُمْ مِنْ رَحْمَةِ اللّهِ وَ لَمْ يُؤْمِنْهُمْ مِنْ مَكْرِ اللّهِ وَ لَمْ يَدَعِ القُرآنَ رَغْبَةً عَنْهُ إِلى ما سِواهُ، وَ لا خَيْرَ فى عِبادَة لَيْسَ فيها تَفَقُّهٌ. وَ لاخَيْرَ فى عِلْم لَيْسَ فيهِ تَفَكُّرٌ. وَ لا خَيْرَ فى قِراءَة لَيْسَ فيها تَدَبُّرٌ.»
آيا شما را از فقيه كامل، خبر ندهم؟ آن كه به مردم اجازه نـافرمانى خـدا را ندهـد، و آنهـا را از رحمت خدا نوميد نسازد، و از مكر خدايشان آسوده نكند، و از قرآن رو به چيز ديگر نكنـد، و خيـرى در عبـادت بدون تفقّه نيست، و خيـرى در علم بدون تفكّر نيست، و خيرى در قرآن خواندن بدون تدبّر نيست.

6- خطرات آرزوى طولانى و هواى نفس
«إِنَّما أَخْشى عَلَيْكُمْ إِثْنَيْنِ: طُولَ الاَْمَلِ وَ اتِّباعَ الْهَوى، أَمّا طُولُ الاَْمَلِ فَيُنْسِى الاْخِرَةَ وَ أَمّا إِتِّباعُ الْهَوى فَإِنَّهُ يَصُدُّ عَنِ الْحَقِّ.»
همانا بر شما از دو چيز مىترسم: درازى آرزو و پيروى هواى نفس. امّا درازى آرزو سبب فراموشى آخرت شود، و امّا پيروى از هواى نفس، آدمى را از حقّ باز دارد.

7-مرز دوستى
«لاَ تَتَّخِذَنَّ عَدُوَّ صَديقِكَ صَديقًا فَتَعْدى صَديقَكَ.»
با دشمنِ دوستت دوست مشو كه [با اين كار] با دوستت دشمنى مىكنى.

8-اقسام صبر
«أَلصَّبْرُ ثَلاثَةٌ: أَلصَّبْرُ عَلَى الْمُصيبَةِ، وَ الصَّبْرُ عَلَىالطّاعَةِ، وَ الصَّبْرُ عَلَى الْمَعْصِيَةِ.»
صبر بر سه گونه است: صبر بر مصيبت، و صبر بر اطاعت، و صبر بر [ترك] معصيت.

9- تنگدستى مقدَّر
مَنْ ضُيِّقَ عَلَيْهِ فى ذاتِ يَدِهِ، فَلَمْ يَظُنَّ أَنَّ ذلِكَ حُسْنُ نَظَر مِنَ اللّهِ لَهُ فَقَدْ ضَيَّعَ مَأْمُولاً.
وَ مَنْ وُسِّعَ عَلَيْهِ فى ذاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَظُنَّ أَنَّ ذلِكَ اسْتِدْراجٌ مِنَ اللّهِ فَقَدْ أَمِنَ مَخُوفًا.
هر كه تنگدست شد و نپنداشت كه اين از لطف خدا به اوست، يك آرزو را ضايع كرده و هر كه وسعت در مال يافت و نپنداشت كه اين يك غافلگيرى از سوى خداست، در جاى ترسناكى آسوده مانده است.

10- عزّت، نه ذلّت
اَلْمَنِيَّةُ وَ لاَ الدَّنِيَّةُ وَ التَّجَلُّدُ وَ لاَ التَّبَلُّدُ وَ الدَّهْرُ يَوْمانِ: فَيَوْمٌ لَكَ وَ يَوْمٌ عَلَيْكَ فَإِذا كانَ لَكَ فَلا تَبْطَرْ،وَ إِذا كانَ عَلَيْكَ فَلا تَحْزَنْ فَبِكِلَيْهِما سَتُخْتَبَرُ.
مردن نه خوار شدن! و بى باكى نه خود باختن! روزگار دو روز است، روزى به نفع تو، و روزى به ضرر تو! چون به سودت شد شادى مكن، و چون به زيانت گرديد غم مخور، كه به هر دوى آن آزمايش شوى.

moghaddam

عضو جدید
فقط سلام...

فقط سلام...

یا علی گفتیم و عشق اغاز شد.

عاشقان عیدتان مبارک باد.عید بر عاشقان مبارک باد.

راستی دوستان بد جوری به کمکتون نیاز دارم.حتماًیه سر به تالار مهندسی خودمون! بزنید.:redface:

dehghani

عضو جدید
چه قدر زود دیر شد!

چه قدر زود دیر شد!

[FONT='Arial','sans-serif']سلام ،بازهم یک سلام صمیمی و صادقانه اونهم تو یک شب عزیز ،توی یک شب دوست داشتنی و گرانبهای دیگه[/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']اونقدر سریع و آهسته از کنارم گذشت که حتی نفهمیدم و خیلی های دیگه هم مثل من متوجه نبودند و نفهمیدند که چی شد سه روز بود که آسمون پر شده بود از ملائکی که اومده بودند تا بهترین بنده های خدا روی زمین تماشا کنند.همه جا پرشده بود از عطر نفسهای گرمی که زمزمه یا رب یاربشون ملائک به وجد آورده بود فقط می خواست یک کم دقت کنی .توی این روزها این ماه و ستاره ها بودند که از زمین نور می گرفتند،همه جا پرشده بود از نور وجود این بنده های پاک و این نمونه های واقعی اشرف مخلوقات ،فقط یک خورده دقت می خواست تا این نور افشانی رو ببینی .توی این روزها اگه دقت می کردیم حتما خیلی ها رو می دیدیم که پا از زمین خاکی گرفتند و توی آسمون پرواز می کنند اونهم جایی که ملائک هم نمی تونند به اون برسند.[/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']امشب خیلی ها رو دیدم که اشک چشماشون دل آسمون رو هم به درد آورده بود . وقتی ازشون پرسیدم چی شده ؟ جوابی دادند که منو خیلی شرمنده کرد . همشون با بغض می گفتند:"تموم شد.ساعاتی که من بودم حضرت دوست و یک سفره صادقانه مناجات به دور از هیاهوی دوز ودغل این جامعه رنگارنگ تموم شد.گذشت اون ساعاتی که اشک چشم با ارزشترین تحفه بود.گذشت اون ساعاتی که ملائک غبطه می خوردندوخدا به ملائکش مفرمود این ها همون بنده های دوست داشتنی منند.معلوم نیست سال دیگه باشیم وبیایم توی اینچنین جمع دوست داشتنی یا نه؟"[/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']تنها جواب من به اون اشکهای صادقانه این بود که خوشا به سعادتون ،سه روز تموم میهمان خدا بودین توی مراسم اعتکاف ووای بر من که بازهم بی توجه به این ایام از این روزها گذشتم.[/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']تنها چیزی که می تونم بگم اینکه [/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']از همتون که تو این روزها فقط خدا رو خوندید[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']التماس دعا [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']دارم.[/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']و وفات حضرت زینب کبری (س) را به همه شما دوستان عزیز تسلیت می گویم.[/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']آوای همه عالم وآدم شده امشب [/FONT]​
[FONT='Arial','sans-serif']امان از داغ زینب ، امان از داغ زینب[/FONT]
[FONT='Arial','sans-serif'][/FONT]​

safapoor

عضو جدید
با يك وبلاگ چه طوريد؟

با يك وبلاگ چه طوريد؟

سلام
خسته نباشيد . با دادن پروژه ها حتما همه يك نفس راحت كشيديد؟ آره

اگه پاياني نباشي واسه بغضه خستگي هام
چه جوري برگردم از اين جاده هاي بي سرانجام

آقاي دهقاني يك پيشنهاد داشتند كه گفتيم با شما مشورت كنيم اگه بشه يك وبلاگ براي بچه هاي كامپيوتر درست كنيم. پسورد و آي دي را به همه بچه ها بديم حالا اگر نظري داريد موافقيد يا نه مي خواين همكاري كنيد يا نه اسمي براش در نظر داريد يا نه؟ براي همه اين موارد پاسخش را توي تالار بذاريد

تشكر

:gol::gol::gol::gol::gol:

dehghani

عضو جدید
وبلاگ بچه های کامپیوتر

وبلاگ بچه های کامپیوتر

سلام
امیدوارم که ایام به کامتون باشه. اسم پیشنهادی من برای وبلاگ پاد(پایگاه اطلاع رسانی دانشکده فنی قاین)pud منتظر نظرات و همکاری شما هستیم
(دوستانتان در انجمن علمی کامپیوتر).