دانشکده تهران سما

andia

عضو جدید
تهران سما

تهران سما

سلام من فارغ التحصیل سال 83 ام. رشته کامپیوتر. راجع به دانشگاه داشتم توی Google سرچ می کردم جالبه که دانشگاه ما یه سایت واسه خودش نداره.:w04:

memolarch

عضو جدید
سلام
بچه ها خیلی بی حالید یعنی یک نفر از بچه های دانشکده هم اینجا نیست من واقعا متاسفم.اگر دانشگاه ما سایت نداره لا اقل از سایت به این خوبی استفاده کنید وبا هم تبادل نظر کنیم وترم بالایی ها به ترم پایینی ها کمک کنند.

eliatishpare

عضو جدید
salam samane joonam manam daneshgahe sama dars mikhoonam voroodie 87 khoshhalam ke
belekhare ye hamdard peida kardam manam mikham enteghali begiram vali mage inke
too khab bebinam

winner_021

عضو جدید
سلام به بچه هاي تهران سما
يه سوال اين دانشگاه شما ميشه تهران غرب يا تهران شمال يا هيچ كدوم ؟
آخه من اينجا اصلا تاپيكي به اسم تهران غرب و شمال نديدم اين بود كه اين سوال رو پرسيدم
راستي دانشگاه شما چه رشته هايي داره؟ممنون

winner_021

عضو جدید
البته الان كه رشته هاي شما ها رو ديدم فكر كنم همه رشته هاي مهندسي داشته باشه نه؟

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
دانشگاه تهران غرب

دانشگاه تهران غرب

سلام به بچه هاي تهران سما
يه سوال اين دانشگاه شما ميشه تهران غرب يا تهران شمال يا هيچ كدوم ؟
آخه من اينجا اصلا تاپيكي به اسم تهران غرب و شمال نديدم اين بود كه اين سوال رو پرسيدم
راستي دانشگاه شما چه رشته هايي داره؟ممنون

سلام
دانشگاه تهران سما در سال 1386 به تصويب آقاي جاسبي به دانشگاه تهران غرب تغيير نام پيدا كرد و ديگه جايي به اسم تهران سما وجود نداره.
دليل اين تغيير نام اين بود كه دانشكده هاي سما در سراسر ايران فقط دانشجو هاي مقطع كارداني پذيرش می‌كنند. و از وقتي كه اين دانشگاه تصميم به پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي گرفت(فقط در رشته معماري) از ليست دانشكده هاي سما خارج شد.

winner_021

عضو جدید
سلام
دانشگاه تهران سما در سال 1386 به تصويب آقاي جاسبي به دانشگاه تهران غرب تغيير نام پيدا كرد و ديگه جايي به اسم تهران سما وجود نداره.
دليل اين تغيير نام اين بود كه دانشكده هاي سما در سراسر ايران فقط دانشجو هاي مقطع كارداني پذيرش می‌كنند. و از وقتي كه اين دانشگاه تصميم به پذيرش دانشجو در مقطع كارشناسي گرفت(فقط در رشته معماري) از ليست دانشكده هاي سما خارج شد.

خيلي ممنون از توضيح جامع تان ;) بالاخره يكي جواب ما رو داد:smile:

pila

عضو جدید
سلام من تهران غرب مهندسي معماري مي خونم. بابا انقدم دسته كم نگير دانشگاه ما سايت داره يكيشو بچه ها درست كردن به اسم westtehran يكيم ماله دانشگاس كه بصورت اينترانت با شماره 9711400 وصل ميشيو ميري سايت www.wtiau.ac.ir كه اونجا نحوه ي اينترنتيشم ميبيني

Aynaz S

عضو جدید
سلام توی دانشگاتون برای ترم تابستون درس تخصصی واسه کاردانی های معماری ارائه میده ؟
لطفا اگه کسی میدونه جواب بده .ممنون میشم