سلام
اگه خدا بخواد من ورودی امسال هستم...ی سوال داشتم از دانشجویان عزیز
می خواستم بدونم توی دانشگاهتون کسی رو سراغ دارین که لکنت زبان داشته باشه؟
نظر بقیه درباره ایشون چیه؟
بقیه با این شخص چ رفتاری دارن؟
خیلی ممنون![]()
من تا حالا دوستی نداشتم که این مشکلو داشته باشه البته اصن فکر نکنم اسمش مشکل باشه اتفاقا بنظر من جذابم هس
من خودم بچگیام حرف س رو نوک زبونی میگفتم اما لکنت نداشتم ولی الان ک بزرگ شدم دلم میخواس هنوز نوک زبونی میگفتم خیلی بانمکه اینجوری حرف زدن شما هم اصن نذار این مساله باعث بشه اعتماد ب نفست بیاد پایین یا کمتر توی کنفرانسا و بحثای کلاسی شرکت داشته باشی بلکه برعکس بیشتر باش و بیشتر حرف بزنیین هرچی خودتون رو این مساله ریز تر بشین دیگران هم بیشتر حساس میشن پس سعی کنین خیلی عادی مثل بقیه باشین تا واسه دیگران هم عادی بشه
موفق باشی![]()
تو دانشگاه مام من یکیو میشناسم لکنت زبون داره ولی اینقد اعتماد به نفس خوبی داره که از ترم یک شروع کرد به کنفرانس دادن تو دروس عمومی ( چون ترم یک و دو باش عمومی کلاس داشتم) که همه لکنت زبون اونو فراموش کردن
شاید واسه ده دقیقه ی اول کنفرانس همه دقتشون به لکنت طرف باشه ولی وقتی طرز بیان و کنفرانس عالیشو دیدم، عادی شده واسمون! الان وقتی ازش جایی صحبت میشه از خوبیشه!
الانم تو یکی از تشکلای دانشجویی عضوه
فوتبالشم عالیهتو تیم دانشگاس
عامو برو به زندگیت برسخیلی ممنون که روحیه دادین...در واقع شما هم روحیه ندادین...بلکه واقعیت رو گفتین...اعتماد ب نفس من پایینه
باید بیشتر روی خودم کار کنم که فکر میکنم...رفتن به دانشگاه خودش خیلی کمک میکنه
متشکرم
خیلی ممنون که روحیه دادین...در واقع شما هم روحیه ندادین...بلکه واقعیت رو گفتین...اعتماد ب نفس من پایینه
باید بیشتر روی خودم کار کنم که فکر میکنم...رفتن به دانشگاه خودش خیلی کمک میکنه
متشکرم
سلام
خیلی ممنون![]()
سلام
خیلی ممنون![]()
چقد سر این یکی نمره ازم کم شد !سلام ...
دقیقا مسئله اصلی در تشدید این بیماری همون اعتماد به نفسه !
والا دو سه نفر از اقوام من این بیماری رو دارن ... همشون توی رشته های خوب تحصیل کردن و کار خوب دارن و ازدواج کردن ... یعنی اصلا مسئله حادی نیست ! ولی چیزی که من توشون دیدم اینه که هروقت نسبت به کسی احساس ضعف می کنن و یا دچار استرس میشن و یا عصبین و وقتایی که ضعف جسمی دارن (گشنگی و ... ) بیشتر زبونشون میگیره !
اگر روی آرامش اعصابتون و اعتماد به نفستون کار کنید و خیلی گرسنه نمونید ، این مسئله اونقدر براتون پیش نمیاد ....
توی دانشگاه ما یه آقایی بود که ایشون کلا ناشنوا بودن و نمیتونستن صحبت کنن .. ما باهاشون با ایما و اشاره حرف میزذیم ... والا اساتید که باهاش خوب بودن .. دخترا هم خیلی هواشو داشتن ... صادقانه بگم یکی دو تا پسر بودن که یکم برخوردشون بد بود (کلا از این بی اخلاقا بودن .. با همه هم اینجوری بودنا :|) نتیجه کارشون این شد که دیگه هیچکس آدم حسابشون نمی کرد و دخترا یه حال اساسی ازشون گرفتن ! اینم که میگم دخترا هواشونو داشتن از روی ترحم نبودااا .. واسه خاطر شعور و روابط اجتماعی بالاش بود که بقیه نداشتن :| ... شما توی درستون و آداب معاشرتتون اوکی باشید هیچکس اصلا به این مسئله توجه هم نمی کنه !
بعدشم دوستانه بهتون توصیه می کنم که هیچکس رو توی دانشگاه آدم حساب نکنید :دی ... نه اینکه تحویلشون نگیریداااا نه ... اتفاقا همه رو تحویل بگیرید و خوب برخورد کنید اما فکر نکنید آدمای خاصین یا چیزی بیشتر از شما دارن ... حتی اساتیدتونو ! هیچوقت احساس ضعف نکنید در مقابلشون چون واقعا هیچکس خاص نیست : )
آها یه چیز دیگه ... چند روز پیش یه دکتری توی تلویزیون میگفت درمان قطعی برای لکنت هست .. یه سرچی بکنید ببینید قضیه چیه .. خدا رو چه دیدید شایدم شد : )
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | معرفی چند تا سایت خوب و رایگان برای انجام کارهای دانشجویی و روش تبلیغ رایگان برای دریافت سفارش پروژه های دانشجویی بدون واسطه | سوال کنید | 0 |