همکلاسیای من بودن شما که با این جوون جاهلا نمیپری
خب گذشته و خشانت یکیه دیگه!!!!!
اتقاقا میومدم برای ارشادشون ! من خوشحال میشم که بتونم چنتا جوون جاهل رو به راه راست هدایت کنم !همکلاسیای من بودن شما که با این جوون جاهلا نمیپری
خب گذشته و خشانت یکیه دیگه!!!!!
ماشالا دو تا رفیق خشونتتون مثل همه !يه بار دوربينش رو كتك زدم چند روز بستري بود بسشه گناه داره تازه 50 تومن هم خرجش شد من اگه اون يارو كه50 تومن ازت گرفت رو ببينم خفش ميكنم ساراي
بهله !این اصطلاح اینترنتیشه !خشانت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منظورت همون خشو.نت هستش ديگه
ای بابا چیکارش داری جوون مردمو!!؟؟؟يه بار دوربينش رو كتك زدم چند روز بستري بود بسشه گناه داره تازه 50 تومن هم خرجش شد من اگه اون يارو كه50 تومن ازت گرفت رو ببينم خفش ميكنم ساراي
ای بابا کلاستو بردم بالامنو دس ميندازي ساراي!!!!!استاد هر كي نباشم استاد تو كه هستمتو هم خودتو خفه كردي با دو تا عكسا
هر روز اينجايي يه ايميل واسه من نزدي
![]()
خشانت نوع جالبتری از خشونت هستخشانت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منظورت همون خشو.نت هستش ديگه
میتینگ گذاشتم که خودم ارشادشون کنماتقاقا میومدم برای ارشادشون ! من خوشحال میشم که بتونم چنتا جوون جاهل رو به راه راست هدایت کنم !
پس یعنی این دوتا یکین ؟! فکر کردم شاید دو تا باشن !
ماشالا دو تا رفیق خشونتتون مثل همه !
راست گفتن کمال همنشین در وی اثر کرد !
بهله !این اصطلاح اینترنتیشه !
میتینگ گذاشتم که خودم ارشادشون کنم![]()
نه دیگه یکین گذشته= خشونت
حال= خشونت
آینده= خشونت
اختیار دارین این زهره خانم حالا حالاها باید شاگردی منو بکنه تا یاد بگیره![]()
ای بابا چیکارش داری جوون مردمو!!؟؟؟
حالا من میرم کار میکنم پولشو میدم تو نزن جوون مردمو
شما دوتا دست به يكي كردين منو ضايع كنين اگه ديگه اومدم اينجاساراي خانوماختیار دارین این زهره خانم حالا حالاها باید شاگردی منو بکنه تا یاد بگیره![]()
مگه تو چی کار میکنی ؟
میری سر کار ؟
مادوتايي استاد شماييم اينطوري بهترهآهان پس زهره خانوم شگرد جنابعالی ان !
ما نفهمیدیم تو استادی یا زهره خانوم ؟!
انچنان ارشادشون کردم که در همون دقایق اول حساب کار دستشون اومدفکر نکنم تو کارت موفق بوده باشی اگه منو می بردی جوری ارشادشون میکردم که روزی دو بار برن پابوس مرقد امام !
نمیشه چیزی غیر از خشونت بگی ؟
آهان پس زهره خانوم شگرد جنابعالی ان !
ما نفهمیدیم تو استادی یا زهره خانوم ؟!
مهم کار نیستمگه تو چی کار میکنی ؟
میری سر کار ؟
من و این حرفا!!؟؟؟؟شما دوتا دست به يكي كردين منو ضايع كنين اگه ديگه اومدم اينجاساراي خانوم![]()
داشتیم؟؟اره سارا خانم كلا سر كاره
مادوتايي استاد شماييم اينطوري بهتره![]()
من ؟ با منی ؟شما دوتا دست به يكي كردين منو ضايع كنين اگه ديگه اومدم اينجاساراي خانوم![]()
اونو که میدونم !اره سارا خانم كلا سر كاره
اااااااااااااااامادوتايي استاد شماييم اينطوري بهتره![]()
نه خشونت به این خوبی چرا از چیز دیگه ای بگیم!!
مهم کار نیست
مهم اینه که جوون مردم کتک نخوره![]()
نه !..سلام خسته شدم ديگه چه تاپيك بي حاليه جز ما سه نفر كسي اينجا نيست![]()
سلام خسته شدم ديگه چه تاپيك بي حاليه جز ما سه نفر كسي اينجا نيست![]()
من میتونم یه کاری کنم بچه های یونیمون مثل مور و ملخنه !..
به نظر من این تاپیک دیگه بالا نیاد بهتره !
سلام به همه ي دوستان عزيز اصفهاني:
جمعيت امام علي (ع )همه ساله با فرارسيدن بهار مراسمي را تحت عنوان بوي عيد در بيمارستانها و ساير مراكز كودكان دردمند اجرا مي كند كه طي آن اعضا ، ضمن ايجاد فضاي شاد ، اجراي نمايش و سرود هاي كودكانه و پخش عيدي و شيريني در ميان كودكان ، سعي دارند حتي براي يك لحظه ،لبخندي هر چند كم رنگ را بر لبان اين كودكان بنشانند...
با الهام از اين طرح و با هدف فراهم كردن لحظاتي شاد براي دردمندان جامعه و انهايي كه لحظاتشان را با درد و رنج سپري ميكنند اين بار تصميم به بر گزاري مراسم بوي عيد به مناسبت "عيد سعيد فطر " در مركز توانبخشي محموديه گرفتيم .
به اميد انكه در اين عيد بتوانيم بوي عيد و مهرباني را به انها هديه كنيم.
زمان:عيد فطر ، ساعت 16-18
مكان مركز توانبخشي محموديه
لازم به ذكر است كه سرويس رفت و برگشت براي دوستاني كه تمايل دارند همراه ما باشند فراهم شده و براي هماهنگي مي تونن با اين شماره تماس بگيرند: 09395861151
سلام به همه بر و بچ گل پیام نور اصفهان !
عیدتون مبارک !
ممنون زیبا خانومی عید شمام مبارک
شما هم در این یونی تحصیلیده اید آیا؟؟؟
من قراره در آینده اونجا شرف یاب بشم و بتحصیلم
البته اگه کنکور وزارت بهداشت مردود بشم !
شما اونجا بیدی خوشکل خانوم ؟
بعلهههههههههههههههههه
چه مقطعی؟ چه رشته ای؟![]()
ایول بابا
انشاالله ارشد علوم گیاهی
راستی اگه اونجایی می شه یه زحمت بکشی ببینی مهلت ثبت نام ارشدا تا کی هست ؟
راه اهن؟ ترمینال ؟ کدوم ترمینال ؟بستگی داره با چی بخوای برییه چیزای دیگه هم باید بلد بشم
مثلا اینکه مسیر راه آهن تا یونی یا ترمینال تا یونی چه جوریه ؟ یونیتون چه شکلیه؟ خیلی بزرگه؟ قسمت اداریش کجاشه؟
ممنون می شم اگه بگین![]()
ایول بابا
تاپیکمون به حضور یه ارشد اراسته شد
رفتم یونی میپرسم برات
اینم سایت دانشگاه
http://isfpnu.ac.ir
راه اهن؟ ترمینال ؟ کدوم ترمینال ؟بستگی داره با چی بخوای بری
بزرگ که نیست برا ثبت نام که باید بری آموزش همون اول که وارد میشی نقشه دانشگاه هست دچار مشکل نمیشی یونیمون جمع و جوره(اگه تو دانشگاه سراسری یا ازادای باحال درس خوندی کوچیکیش یه کم تو ذوق میزنه )
یه ساختمون هست برا کلاسا(ساختمون هشت) دوره همیم همگی
یه ساختمون هم واسه آزمایشگاه ها ( ساختمون هفت)
کارگاه و سلف و حداقل امکانات حیاتی هم یافت میشه دیگه![]()
اگر مشکل یا سوالی بود در خدمتم خانمی
خبر خبر:
امروز رفتم یونی
چشمتون روزه بد نبینه کنار اون چمنا تابلو زده بودن محل مخصوص خواهران
اون فضای خالی هم شده بود مخصوص برادران
![]()
دستت درست سارای جونم ! خیلی لطف کردی
ببخشید یه سؤال دیگه هم دارم
یونیتون تا چه ساعتی بازه ؟ یعنی چه ساعتی در رو می بندن ؟
راستی یادم رفت بپرسم خوابگاه دارین یا نه ؟
اگه نداشته باشین معناش اینه که باید غروب برگردم و دوباره کله ی صبح بیام !!! خیلی وحشتناک می شه !!
زمان حرکت قطار رو هم محاسبه کردم خیلی با اتوبوس فرقی نمی کنه به دردسرش نمی ارزه با قطار بیام
یونی ما هم جمع و جور بود خدا رو شکر که مال شما هم بیابون نیست مثل بعضی جاها !
ثبت نام ما 1 الی 5 ام مهر می شه
شما برنامه کلاسات چه جوریه ؟ انشاالله وقتی اومدم زیارتتون کنم
بازم به خاطر لطفت ممنون گلم
موفق باشی![]()
دستشون درد نکنه واقعا ! چقدر به خانوما می رسن !
تو یونی ما قسمت بی آب و علفش مال خانوما بود قسمت با صفاش مال آقایون !
خواهش می شود
ما اخرین تایم کلاسامون شیش تا هشته درو فکر کنم همون هشتو نیم نه میبندن (حالا این بماند که یه بار من ساعت هفت داشتم میرفتم تو حراستیه یه ساعت سین جین کرد که نصفه شبی چی کار داری تو دانشگاه؟و...)
خود دانشگاه که خوابگاه نداره ولی خوابگاه و پانسیون و اینا رو دیدم اگهیشو اطراف دانشگاه
نگفتی کجا زندگی میکنی ولی اگه نزدیک باشی میتونی یه پانسیون بگیری کلاسای ارشد هم که خیلی زیاد نباید باشه هفته ای یه بار بری و بیای
برنامه که الان دقیقا معلوم نیست ولی اومدی خوشحال میشم ببینمت
اگه اومدنت قطعی شد بگو با هم بگردیم دنبال خوابگاه و پانسیون البنه قدمت رو چشم من هست ولی خونه ما هم از یونی دوره
آهان گفتی قم؟؟؟ اگه قمی نه واقعا با قطار اومدن نمی ارزه