سلام خوبی ؟؟؟سلام هم دانشگاهیای عزیزمممممممممم
این همه دوس داری !!!آقا من از بی دوستی افسردگی گرفتم
من ، سارای..
سلام خوبی ؟؟؟سلام هم دانشگاهیای عزیزمممممممممم
این همه دوس داری !!!آقا من از بی دوستی افسردگی گرفتم
ممنون. فدای شما دوستای خوبم بشمسلام خوبی ؟؟؟
این همه دوس داری !!!
من ، سارای..
خب بیا تو یونی قرار بزاریم ببینم همدیگرو
ا آره .آجی شما کی میای یونی؟ من 3 شنبه امتحان دارم
منم فردا 8 تا 12 نقشه کشی دارم
ایشالا جمعه تو کوه هم همدیگرو میبینیم
حتما گلم
منم فردا 8 تا 12 نقشه کشی دارم
ایشالا جمعه تو کوه هم همدیگرو میبینیم
پس من چی ؟!؟!؟!؟!ا آره .آجی شما کی میای یونی؟ من 3 شنبه امتحان دارم
دوباره مجبورم کلاس مبانی برقمو جیم بشم !!به قول اصفهانیا نخودچی
خب جمعه میای دیگه
ای پسل بد کلاس دودر میکنی؟؟؟دوباره مجبورم کلاس مبانی برقمو جیم بشم !!
ای پسل بد کلاس دودر میکنی؟؟؟
پس من چی ؟!؟!؟!؟!![]()
ممنون. فدای شما دوستای خوبم بشم
جشن بزرگ روز مهندسی فردا 5 اسفند دانشگاه پیام نور اصفهان سالن شهید حمصیان 9 الی 12
مگه آزار دارین شمااااااااااا؟ اگه من جای دختره بودم بر میگشتم جلو استاد و بچه ها میگفتم بهت آگه خیلی احساس میکنی بلدی پاشو بیا حل کن اگه هم بلد نیستی ببند اون دهن مبارکو و گوش کن تا یه چی یاد بگیریاین شکلکه را که دیدم یاد دختره افتادم امروز سر فیزیک هی دست میگرفت بره سوال حل کنه! بعد رفت پای تخته شروع کرد از روی برگه نوشتن! ما هم شروع کردیم مسخره بازی قاطی کرد نفهمید چی کار کرد کلی خندیدیم! بعد از کلاس اومد سه تاییمون را شست آویزونمون کرد! خیلی بی ادب بود!
بعضی ها هنوز نفهمیدن اومدن دانشگاه هی تکلیف انجام میدن و درس میخونند و ...بدم میاد!
شلام خوفی جیجر؟منم دوست باشهههههههه![]()
فکر کن فقط من الان تو این تالار onهستم همتون عین این بچه مثبتا ساعت 9 مسواک زدین و ......... و ....... لالا
اکشال نداره مهم اینه که جمعه همدیگرو میبینیمسلام بچه ها خوبید؟ میخواستم میتینگ جمعه رو بهتون یاد آوری کنم ولی انگار همه خفن خبر دارن پس بیخیال میشوییییییییییییم. چون ضایع شدیییییییییییییییییییم.![]()
سلام عزیزمسارااااااااااا سلاااااااام کوشی پس؟
دیشب یازده خوابیدم خیلی خسته بودمفکر کن فقط من الان تو این تالار onهستم همتون عین این بچه مثبتا ساعت 9 مسواک زدین و ......... و ....... لالا
من فکر کنم 8.30 خوابیدم!!!!!!!!!
مگه آزار دارین شمااااااااااا؟ اگه من جای دختره بودم بر میگشتم جلو استاد و بچه ها میگفتم بهت آگه خیلی احساس میکنی بلدی پاشو بیا حل کن اگه هم بلد نیستی ببند اون دهن مبارکو و گوش کن تا یه چی یاد بگیری![]()
اولا خواهرم شما به اعصاب خودت مسلط باش!
دوما شما دقت نکردی! گفتم دختره داشت از روی دفتر یک نفر مینوشت بعد استاد گفت به جای a بنویس r!!! بعد این خانوم که از هوش سرشار رنج میبرد هنگ کرد و بقیه ی ماجرا!!!این خانوم درصورتی میتونست همچین حرفی بزنه که خودش بارش بود! بعدم فکر کردی چی؟! من اگر بلد نباشم با اقتدار میگن بلد نیستم! این ذلیل بازی ها را در نمیارم که!
سوما اون دختره اون قدر بی ادب بود که همانطور که گفتم بعد از کلاس از خجالتمون دراومد! والا همچین ابهتی هم داشت ما جرات نکردیم جوابش را بدیم! ماشالا بزنم به تخته کم از رضازاده نداشت!!!یعنی نیازی نبود شما جاش باشی خودش به اندازه ی کافی بود!
سلام به بروبچ گل
میتینگ جمعه که خیلی خوش گذشت
خیلی حال کردم
سلااااااام آجی جونسلاااااام داداش سامان گل
منم همینطور ممنون که اومدی
سلااااااام آجی جون
خوبی؟؟؟؟؟
من که یادم نمیاد بهم برف زده باشی !!!مرسی داداشی تو خوبی؟ دردت که نیومد بهت برف زدم؟
من که یادم نمیاد بهم برف زده باشی !!!
ولی تو خیلی برف خوردی !!
آخیییییییییییییی!!!!آره بسکه من مظلومم
آخیییییییییییییی!!!!
الهی بمیرم برات !