داستان سرد زندگی...فقر: بخندیم گریستن اسان نیست...

spow

اخراجی موقت
ممنون عزیز
عین واقعیته

spow

اخراجی موقت
آرزوهاتون چقدر بزرگه ؟!

مثلا تا حالا آرزو كرده اید كفش دویست هزار تومانی بپوشید؟‌
ممكنه آرزوهاتون کوچکتر از این باشه!
ولیکن مطمئنم خواسته هاتون در حد این کودک نیست:

این چوپان كوچولو تو كوههای چهارمحال و بختیاری خیلی وقته این آرزو رو داره:

"داشتن یه جفت كفش سالم"

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا واسه خودم متاسفم:mad:
6 جفت کفش داریم باز میگیم واسه زمستون یه چیز گرم بگیریم ...................:cry::cry::cry:
ادرس اینو داری SPOWجون؟

spow

اخراجی موقت
واقعا واسه خودم متاسفم:mad:
6 جفت کفش داریم باز میگیم واسه زمستون یه چیز گرم بگیریم ...................:cry::cry::cry:
ادرس اینو داری SPOWجون؟

نه والا
یه ایمیل از یه گروه اینترنتی بود عزیز
ولی واقعیتش کم نیستن ادمایی از این دست تو دور وبر خودمون
کاشکی اینهمه خودخواه نبودیم
به کسی برنخوره کلا ذات زیاده خواه انسانهارو میگم
ممنون:gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقد خوبه به جای بحث در مورد چی میپوشیم اینا رو بگیم

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه تو این جور صحنه ها دقت زیاد کردم حتی همین چن روز پیش که بعد مدتها پامو از خونه گذاشتم بیرون تو سرمای شهر فرصت کردم دوباره با دقت به دور بر خودم نگاه کنم اما چاره ای به ذهنم نرسید .....ما ایرانی ها فقط برا اظهار تاسف خوری آدمای خوبی هستیم..اما.........
راسی چاره کار چیه ...:(

spow

اخراجی موقت
همیشه تو این جور صحنه ها دقت زیاد کردم حتی همین چن روز پیش که بعد مدتها پامو از خونه گذاشتم بیرون تو سرمای شهر فرصت کردم دوباره با دقت به دور بر خودم نگاه کنم اما چاره ای به ذهنم نرسید .....ما ایرانی ها فقط برا اظهار تاسف خوری آدمای خوبی هستیم..اما.........
راسی چاره کار چیه ...:(

اره مشکل ماها اینه که میبینیم وشاید حتی توجه هم بکنیم ولی کاری که مهمتره رو نمیکنیم چون نمیخوایم یا شرایط جامعه وفرهنگمون اینو ایجاب میکنه
اینکه از خودمون شروع کنیم وتغییر کنیم
ممنون عزیز:gol:

spow

اخراجی موقت
اگر به ابوظبی سفر کنید و سراغ مزار شیخ زاید (بنیانگذار کشور امارات) را بگیرید که چندی قبل در اوج قدرت و عزت فوت کرد، گوشه باغی خلوت را به شما نشان خواهند داد که قبری سفید و تنها در آن قرار دارد و بر آن
نوشته شده است : "این مزار شیخ زاید بن سلطان آل نهیان است. او در سال ۱۹۱۸ بدنیا آمد و بعد از یک عمر خدمت به آبادی و عمران کشورش در سال ۲۰۰۴ مرد". همین!

می گویند شیخ زاید گفته بود مبادا بعد از من گلی را بچینید تا بر قبرم گذارید! وقتی مقامی خارجی می خواهد به قبر شیخ زاید ادای احترام کند دور آن را قالی فرش می کنند. در عکس ژاک شیراک رئیس جمهور سابق فرانسه
به دیدنش آمده است...

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر به ابوظبی سفر کنید و سراغ مزار شیخ زاید (بنیانگذار کشور امارات) را بگیرید که چندی قبل در اوج قدرت و عزت فوت کرد، گوشه باغی خلوت را به شما نشان خواهند داد که قبری سفید و تنها در آن قرار دارد و بر آن
نوشته شده است : "این مزار شیخ زاید بن سلطان آل نهیان است. او در سال ۱۹۱۸ بدنیا آمد و بعد از یک عمر خدمت به آبادی و عمران کشورش در سال ۲۰۰۴ مرد". همین!

می گویند شیخ زاید گفته بود مبادا بعد از من گلی را بچینید تا بر قبرم گذارید! وقتی مقامی خارجی می خواهد به قبر شیخ زاید ادای احترام کند دور آن را قالی فرش می کنند. در عکس ژاک شیراک رئیس جمهور سابق فرانسه
به دیدنش آمده است...

وما زیاتگاه می سازیم........