داستان زندگی شگفت انگیز اولین مردی که حامله است

vahid4268

عضو جدید

مردی که با اعلام خبر بارداریش دنیا را شگفت زده کرد او در مصاحبه با اپرا حقایق جالب و خواندنی از زندگیش خودش راگفت
توماس بتی در مقابل دوربین های تلویزیونی شکم باردار خودش را نشان داد او همچنین عکسی از خودش را که زمانی بعنوان دختر جوان بود و در مقایسه ملکه زیبایی شرکت کرده بود نشان داد

او در گفتگو با اپرا تاکید کرد که برای سلامتی اش نگران است او همچنین گفت دکترها به او گفتند ممکن است نوزاد او پس از زایمان از دنیا برود

.
.
.
.

ادامه مطلب

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
پناه بر خدا.ممنون از عکساتون.

جالب بود . اگه حوصلشو دارین ادامشم بخونید !
یارو زنش حامله نمیشده تصمیم گرفته خودش حامله شه !!! :biggrin:
تازه خیلی جالبه خودشون عمل لقاح مصنوعی رو توی منزلشون انجام دادن!

خدا بداد مردای ایرونی برسه . از فردا همه زناشون میفرسنشون واسه آزمایش تعیین جنسیت .
زنا یکم امیدوار شدن که حداقل اگه شوهراشون توی کارهای خونه از جمله سبزی پاک کردن و ظرف شستن کمکشون نمیکنند حداقل توی بارداری میتونند کمک بزرگی بهشون کنند !!!!!!!!! :crying2: :biggrin::biggrin::biggrin:

ولی وقتی دختر بوده بدک نبوده قیافشااااااااااا :whistle:
من دیگه به هیچ دختری اعتماد نمیکنم :biggrin: فردا میرم خواستگاریش میبینم پسر شده ! :sweatdrop:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
نیما جان مگه بده معرفت داشته گفته حالا که زنم حامله نمیشه خوب من میشم.
تو هم خیلی نگران نباش.همه دخترها این جوری نیستن.بعدشم تو مگه نگفتی حالا حالا ها زن نمی خوای؟
ولی عکسا خوب بودن.اولش یه فکره دیگه کردم ولی بعد که کامل خوندم فهمیدم اوضاع چی بوده؟

نیما جان مگه بده معرفت داشته گفته حالا که زنم حامله نمیشه خوب من میشم.
تو هم خیلی نگران نباش.همه دخترها این جوری نیستن.بعدشم تو مگه نگفتی حالا حالا ها زن نمی خوای؟
ولی عکسا خوب بودن.اولش یه فکره دیگه کردم ولی بعد که کامل خوندم فهمیدم اوضاع چی بوده؟
خوب کی گفت حالا حالا ها زن میخوا ؟!
حرف تو دهنم میذاریا :biggrin:

Matrix

عضو جدید
كارش عاليه ! به شرط اينكه اين فمنيست هاي افراطي چرت و پرت درنيارن پس فردا بگن زنا نبايد بچه دار شن!!

apasai

عضو جدید
جالب بود . اگه حوصلشو دارین ادامشم بخونید !
یارو زنش حامله نمیشده تصمیم گرفته خودش حامله شه !!! :biggrin:
تازه خیلی جالبه خودشون عمل لقاح مصنوعی رو توی منزلشون انجام دادن!

خدا بداد مردای ایرونی برسه . از فردا همه زناشون میفرسنشون واسه آزمایش تعیین جنسیت .
زنا یکم امیدوار شدن که حداقل اگه شوهراشون توی کارهای خونه از جمله سبزی پاک کردن و ظرف شستن کمکشون نمیکنند حداقل توی بارداری میتونند کمک بزرگی بهشون کنند !!!!!!!!! :crying2: :biggrin::biggrin::biggrin:

ولی وقتی دختر بوده بدک نبوده قیافشااااااااااا :whistle:
من دیگه به هیچ دختری اعتماد نمیکنم :biggrin: فردا میرم خواستگاریش میبینم پسر شده ! :sweatdrop:
:w34:

►♀☼♀◄

عضو جدید

مردی که با اعلام خبر بارداریش دنیا را شگفت زده کرد او در مصاحبه با اپرا حقایق جالب و خواندنی از زندگیش خودش راگفت
توماس بتی در مقابل دوربین های تلویزیونی شکم باردار خودش را نشان داد او همچنین عکسی از خودش را که زمانی بعنوان دختر جوان بود و در مقایسه ملکه زیبایی شرکت کرده بود نشان داد

او در گفتگو با اپرا تاکید کرد که برای سلامتی اش نگران است او همچنین گفت دکترها به او گفتند ممکن است نوزاد او پس از زایمان از دنیا برود

.
.
.
.

ادامه مطلب
اين وبلاگ كه قيلتره! آقا...
درست كن مطلبتو...:D

بالا