سلام خوبید یه سوال مهم: بهترین هدیه ای که میشه به یه مرد داد و واقعا خوشحالش کرد چیه؟؟؟؟؟؟؟
مرسی بابت نظرت نه زیاد اهل کتاب نیستبستگی داره از چی خوشش بیاد...من همسرم عاشقه کتابه..
سلام خوبید یه سوال مهم: بهترین هدیه ای که میشه به یه مرد داد و واقعا خوشحالش کرد چیه؟؟؟؟؟؟؟
مرسی عزیز , واسه عشقتبستگی به مناسبت داره؟ بستگی به نوع نسبت با مرد داره؟ . . . . . هرچه از دوست رسد نیکوست
اگه اونم دوستت داره روز تولدش هر چی واسش بگیری براش یه دنیاستمرسی عزیز , واسه عشقت
واسه شویت یا بی افآقا پسرا کجان پس کمک کنن
خدایی خانوما تا حالا جوراب هدیه ندادند نمی دونم چرا مردا اینجوری میگن...............همین که جوراب نباشه خودش یه دنیا می ارزه![]()
واسه شوی آیندم...واسه شویت یا بی اف
خداوكيلي هيچ كاري سخت تر از كادو خريدن براي يه آقا نيستآدم ميمونه چي بخره
عمرررراااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ریلکس با خودش برین بیرون بعد ا زخودش کمک بگیرین بعدشم با پول خودش براش بخیرین دیگه گریه ندار ه
شیطونعمرررراااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ریلکس با خودش برین بیرون بعد ا زخودش کمک بگیرین بعدشم با پول خودش براش بخیرین دیگه گریه ندار ه
آخه قبول نميكنن ... ضايع هست بابا![]()
من اینکارو میکنم به نظرم اصلا ضایع نیست خیلی هم ازخداش باشه تازه یه شامم ازش میگیرم خیلی هم با صفا هست به نظرم پیشنهاد میکنم شمام این کارو بکنین
خداوكيلي هيچ كاري سخت تر از كادو خريدن براي يه آقا نيستآدم ميمونه چي بخره
عمرررراااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ریلکس با خودش برین بیرون بعد ا زخودش کمک بگیرین بعدشم با پول خودش براش بخیرین دیگه گریه ندار ه
آخه این کارم قبلا کردیم...........عمرررراااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ریلکس با خودش برین بیرون بعد ا زخودش کمک بگیرین بعدشم با پول خودش براش بخیرین دیگه گریه ندار ه
نترس ما برون بنگریم و قال را شما درون مینگرید و حال راعمرررراااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ریلکس با خودش برین بیرون بعد ا زخودش کمک بگیرین بعدشم با پول خودش براش بخیرین دیگه گریه ندار ه
اتفاقا سخت نیست چون چند تا گزینه که بیشتر نداری یا پیراهن یا کیف پول یا عطر...اگه خواستی کفشی کت شلواری چمیدونم یا هرچیزی که مارک باشه و قیمت بالا بگیری با خودش برو بهتره به قول دوستمون خودش پولشو میدهشوخی کردمااااااا
اتفاقا سخت نیست چون چند تا گزینه که بیشتر نداری یا پیراهن یا کیف پول یا عطر...اگه خواستی کفشی کت شلواری چمیدونم یا هرچیزی که مارک باشه و قیمت بالا بگیری با خودش برو بهتره به قول دوستمون خودش پولشو میدهشوخی کردمااااااا