ا وا شما Hotspur هم خانمی؟ ببخش خواهر من فکر می کردم شاید ،یه وقت، احیاناً ....
منم اولش همين فكرو ميكردم.
jentelmanیا بروبیرون یا جلدتوعوض کن.
jentelmanیا بروبیرون یا جلدتوعوض کن.
اتفاقاً ما قبل از تشریف فرمایی شما نسکافه میل کردیم، آخه می دونید چیه داداش حالا حالا قصد نداریم بخوابیم... دور هم داریم می گیم و می خندیم برا چی بخوابیم؟
كار ما از اين حرفا گذشته داداشي.راستي چرا خودت نميخوري؟![]()
خوب اگه خودم بخورم اونوقت خوابم میبره دیگه داداشام نیستن که از حقوق پایمال شده ی مردا حمایت کنند(شوخی)
اتفاقاً ما قبل از تشریف فرمایی شما نسکافه میل کردیم، آخه می دونید چیه داداش حالا حالا قصد نداریم بخوابیم... دور هم داریم می گیم و می خندیم برا چی بخوابیم؟
شما اگه خوابتون میادف تشریف ببرید ما مزاحمتون نمی شیم![]()
خوب اگه خودم بخورم اونوقت خوابم میبره دیگه داداشام نیستن که از حقوق پایمال شده ی مردا حمایت کنند(شوخی)
خوب آبجی من تو قران نگاه کردم دیدم نوشته غیبت کردن مثل خوردن گوشت برادرانتان هست خواستم بگم فکر خودتون نیستید فکر ما داداشا باشید گناه داریم حیف گوشتمون خورده بشه.........
.......
![]()
توروزتاریک وچیز خور کردن؟
ما که هستیم، شما بخواب نمی ذاریم کسی حقوقتون رو پایمال کنه، مگه نه دخترا![]()
خوب آبجی من تو قران نگاه کردم دیدم نوشته غیبت کردن مثل خوردن گوشت برادرانتان هست خواستم بگم فکر خودتون نیستید فکر ما داداشا باشید گناه داریم حیف گوشتمون خورده بشه.........
.......
![]()
مگه شما تا حالا دیدی خانما غیبت کنن که ما دومیش باشیم؟ استغفرا...، زبونت رو گاز بگیر داداش، این وصله ها به ما نمی چسبه... مگه نه دخترا![]()
.......
![]()
امروز همه كلي گوسفند كشتن.گوشت گوسفندا هست.فعلا نگران نباش تا بعد خدا بزرگه.(شوخي)![]()
ما که هستیم، شما بخواب نمی ذاریم کسی حقوقتون رو پایمال کنه، مگه نه دخترا![]()
اره.به قول داداشي مهرشاد بر منكرش رحمت.![]()
نگران نباش.آزمایش DNAبگیرن خورده نمیشی.![]()
اره بابا می خواین بخوابم گوشتمونو هپلو کنید![]()
نگران نباش.آزمایش DNAبگیرن خورده نمیشی.![]()
باب همینجوریش لاغرم از بس از دست ابجیام حرص می خورم.........
![]()
ببخشید مریم جون تشکراتم ته کشید
![]()
مگه شما تا حالا دیدی خانما غیبت کنن که ما دومیش باشیم؟ استغفرا...، زبونت رو گاز بگیر داداش، این وصله ها به ما نمی چسبه... مگه نه دخترا![]()
بابا همینجوری از خودتون تعریف کنید...من که می دونم به خون داداشاتون تشنه اید میاد اینجا تخلیه کنیدتفلک پسرا
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
«کسانی که تاریخ کشوری کهن را محو می کنند ، در حقیقت خیانت بزرگی را به گردن می گیرند.»! | گفتگوی آزاد | 2 | |
I | بزرگترین خیانت | گفتگوی آزاد | 13 | |
![]() |
به نظر شما در زندگی زناشویی یا دوستی دختر و پسر زن بیشتر خیانت میکند یا مرد؟ چرا؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
خیانت | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
خیانت | گفتگوی آزاد | 8 |