خونه ی کوچه بالا نقض قانون محل کرده نظر شما چیست؟

خونه ی کوچه بالا نقض قانون محل کرده نظر شما چیست؟

• موافقم نقض کرده

رای: 17 77.3%
  • مخالفم نقض نکرده

رای: 5 22.7%

• مجموع رای دهندگان
    22

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
احساس میکنم که بنده اشتباه متوجه شدم
باید ببخشید
خواهش میکنم...دیگه فک رنکنم بحثی بمونه....منم با این دید که این تاپیک در مورد حقوق بشر هست ...پست زدم

والا همون طور که سیاسی حرف زدن برای کاربران مشکل داره.....برای مدیران هم همین طور

البته باز باید نظر مدیر تالار ازاد دید در مورد تاپیک

payam.safarian

عضو جدید
خواهش میکنم...دیگه فک رنکنم بحثی بمونه....منم با این دید که این تاپیک در مورد حقوق بشر هست ...پست زدم

والا همون طور که سیاسی حرف زدن برای کاربران مشکل داره.....برای مدیران هم همین طور

البته باز باید نظر مدیر تالار ازاد دید در مورد تاپیک
چقدر بده که ما در مورد حقوق خودمون نا آگاه هستیم و چه به حقه که اگه بگم هر بلایی سرمون بیاد هم باز هم جای تعجبی نداره...
صحبت و نقد راجب مسائل سیاسی هر جامعه ای حق واقعی ملت و مردم اون جامعه ست...

آوای علم

مدیر تالار مشاوره
مدیر تالار
چقدر بده که ما در مورد حقوق خودمون نا آگاه هستیم و چه به حقه که اگه بگم هر بلایی سرمون بیاد هم باز هم جای تعجبی نداره...
صحبت و نقد راجب مسائل سیاسی هر جامعه ای حق واقعی ملت و مردم اون جامعه ست...
شما درست میگید
بله از اول هم در باشگاه بحث سیاسی بود

ولی به دلیل مراعات نکردن عده ای از کاربران فضا ی نامناسبی ایجاد شد...حالا بحث سیاسی ممنوع هست

payam.safarian

عضو جدید
شما درست میگید
بله از اول هم در باشگاه بحث سیاسی بود

ولی به دلیل مراعات نکردن عده ای از کاربران فضا ی نامناسبی ایجاد شد...حالا بحث سیاسی ممنوع هست
به نظر من که بستن فضا کاری بس زشتت تر و نا پسند تر از مراعات نکردنه ...
واینکه چه حرفی باید زده بشه یا چه حرفایی نباید شنیده بشه هم جز حقوق مردمه که نباید با ***** و کارایی از این قبیل کنترل بشه...

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربر گرامی .....شما پستتون یک نگاه کنید بعد متوجه می شین...هر کی هم جا یمن بود همین برداشت میکرد

در ضمن....کی به کی حق حرف زدن نمیده ...یعنی اینجا فقط من پست زدم شما جواب ندادین ..خوبه واقعا

در ضمن ....چه اشتباه گرفته باشید چه نه منظور من ا زکوچه بالایی پائینی ....کلی هست..نه یک کشور نه یک ملت خاص

در ضمن برداشت من از این تاپیک نقض حقوق بشر بود....اگرسیاسی باشه مطمئنا این تاپیک حذف می شه

پس لطفا فقط در مورد همین نقض قانون حقوق بشر صحبت بشه بهتره...تا سیاسی ها ومسائل دیگرمثل مسائل کشور خودمون

اینجا نمیفهممم یکی میاد پست میزنه از اسرائیل امریکا میگه یکی پستش یک طوری در مورد مسائل کشور میگه

بلاخره تکلیف خودمون معلوم کنیم

مطمئنا اگرمدیر تالار نظر بر سیاسی بودن تاپیک بدن تاپیک حذفه......
.
دوست عزیز
بسیار ممنون که شرکت کردید
این مسائل به طرز عجیبی به هم وابسته است
یعنی نمی شه کسی در مورد مثلا ازادی بیان و حقوق بشر صحبت کنه و سیاسی نشه
مطمئنا عوامل بسیاری در وضعیت یک خونه (کشور) تاثیر دارند
و همگی دست بدست هم می دهند و سیاست داخلی و خارجی و فرهنگ و اقتصاد و ... رو تشکیل می دهند
.
.
این تاپیک اساسا در مورد ازادی بیان در اون خونه ای که خبر نگار ما رو بیرون کرد بود
و اگر می خوایت همینطوری معمولی بحث بشه که یکبار انجام دادم تاپیک بدلیل سیاسی بودن قفل می شد
به هر دلیلی درست یا غلط
برای همین مجبور شدیم که یه خورده قضیه رو بپیچونیم
منظور از بالایی ها همین چند کشوری که همه چی دنیا رو با هم میخوان و ما هم تو کشور های بیچاره و .... هستیم
:gol:

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاربر گرامی .....شما پستتون یک نگاه کنید بعد متوجه می شین...هر کی هم جا یمن بود همین برداشت میکرد

در ضمن....کی به کی حق حرف زدن نمیده ...یعنی اینجا فقط من پست زدم شما جواب ندادین ..خوبه واقعا

در ضمن ....چه اشتباه گرفته باشید چه نه منظور من ا زکوچه بالایی پائینی ....کلی هست..نه یک کشور نه یک ملت خاص

در ضمن برداشت من از این تاپیک نقض حقوق بشر بود....اگرسیاسی باشه مطمئنا این تاپیک حذف می شه

پس لطفا فقط در مورد همین نقض قانون حقوق بشر صحبت بشه بهتره...تا سیاسی ها ومسائل دیگرمثل مسائل کشور خودمون

اینجا نمیفهممم یکی میاد پست میزنه از اسرائیل امریکا میگه یکی پستش یک طوری در مورد مسائل کشور میگه

بلاخره تکلیف خودمون معلوم کنیم

مطمئنا اگرمدیر تالار نظر بر سیاسی بودن تاپیک بدن تاپیک حذفه......

سلام
ببینید دوست عزیز من دقیقا نمیدونم چطوری باید پست بزنم برا شما سو تفاهم نشه.من فکر کردم فقط همون پست اول که نقل قول نزدم شما رو سردرگم کرده.
شما واقعا بد برداشت کردین منظور من از حق حرف زدن حرف زدن فرانسوی ها در قبال اخراج خبرنگار ایرانی هست همون موضوعی که ما اینجا انداختیمش تو یه جاده یک طرفه و داریم تخته گاز میریم و میریم.نه پست زدن شما و دوستان دیگه.
اینو بدونید الان هر جای دنیا حقوق هر انسانی نقض بشه هیچ دلیلی جز یک دلیل سیاسی نداره.و این سیاسته که باعث شده یه همچین پدیده ای باشه.
دقیقا مشخص کنید کی میاد از اسرائیل و آمریکا و کی از کشور خودمون حرف میزنه تا بتونن روشن سازی کنن تا اینکه مجددا دچار سو تفاهم نشید.