خوش باشين ديگه هممون تامين شديم!!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
13661تومان سهم ماهانه هر ایرانی
در صورت توزیع 10 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی میان حدود 61 میلیون ایرانی که فرم اطلاعات اقتصادی خانوار را پر کرده‌اند، هر نفر ماهانه 13 هزار و 661 تومان یارانه دریافت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، در لایحه بودجه سال آینده کل کشور مصوب مجلس 20 هزار میلیارد تومان اعتبار برای هدفمندکردن یارانه‌ها در نظر گرفته شده است.

در این میان، شمس الدین حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز اعلام کرده است: دولت هدفمندکردن یارانه ها را با 20 هزار میلیارد تومان اعتبار مصوب مجلس شورای اسلامی اجرایی خواهد کرد.

براساس قانون هدفمندکردن یارانه‌ها، 50 درصد از درآمد حاصل از اصلاح قیمت حاملهای انرژی به مردم ( به صورت یارانه نقدی و غیر نقدی)، 30 درصد به تولیدکنندگان و 20 درصد به دولت به منظور جبران آثار آن بر اعتبارات هزینه ای و تملک داراییهای سرمایه ای اختصاص می‌یابد.

یارانه نقدی هر ایرانی

برهمین اساس، اگر 50 درصد اعتبار 20 هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانه ها را محاسبه کنیم، رقم 10 هزار میلیارد تومان به‌دست می‌آید که بابت یارانه نقدی به مردم تخصیص خواهد یافت.

حال اگر فرض را بر این بگیریم که حدود 61 میلیون ایرانی که فرم اطلاعات اقتصادی را پر کرده اند، یارانه نقدی بگیرند، در این صورت هر ایرانی - در صورت توزیع برابر یارانه نقدی میان مردم - 163هزار و 934 تومان یارانه نقدی در سال آینده خواهد گرفت.

همچنین اگر رقم 163هزار و 934 تومان را بر 12 ماه سال تقسیم کنیم، رقم 13 هزار و 661 تومان حاصل می شود که سهم هر ایرانی از یارانه نقدی در ماه خواهد بود.

در این میان اگر دولت بخواهد هدفمندکردن یارانه ها را دیرتر از زمان مقرر اجرایی کند، رقم یارانه نقدی هر ایرانی نیز به تناسب افزایش می یابد.

براساس مصوبه مجلس، از اعتبار 20 هزار میلیارد تومانی هدفمندی یارانه ها، 6 هزار میلیارد تومان سهم تولیدکنندگان و 4 هزار میلیارد تومان سهم دولت خواهد بود.

براساس اعلام مرکز آمار ایران، 61 میلیون و 107 هزار و796 نفر در طرح جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار در سال گذشته شرکت کردند که 41 میلیون نفر از این تعداد ، شهری و 19 میلیون و 700 هزار نفر روستایی هستند.

NYC

عضو جدید
کاربر ممتاز
گامی دیگر در راستای قرض الحسنه کردن و گدا پروری در ملت.;)
خدا به داد برسه که میگن تورم می رسه به 50 %.

غضنفرخان

عضو جدید
من که می خوام با این پول ماشینم رو ارتقاء بدم .
بعدش هم یه خونه بخرم.
بعد از اون یه سفر خارجه در پیش دارم اب کلی سوغاتی و بریز و بپاش.
یک کم هم میخوام سرمایه گذاری کنم. (شما پیشنهاد بدین تو چه بخشی باشه)
انشاءالله واسه باز---نشستگی هم می خوام پس انداز کنم.
تهش چیزی موند به صندوق باشگاه هم کمک خواهم نمود .

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که می خوام با این پول ماشینم رو ارتقاء بدم .
بعدش هم یه خونه بخرم.
بعد از اون یه سفر خارجه در پیش دارم اب کلی سوغاتی و بریز و بپاش.
یک کم هم میخوام سرمایه گذاری کنم. (شما پیشنهاد بدین تو چه بخشی باشه)
انشاءالله واسه باز---نشستگی هم می خوام پس انداز کنم.
تهش چیزی موند به صندوق باشگاه هم کمک خواهم نمود .

خدا خيرتون بده!!;)
ولي اين همه پول كه با اين برنامه هاي شما قابل خرج نيست:biggrin:
حتما خيلي اضافي مي يارين :biggrin:
فكر كنم هممون تا 7 نسل تامين شديم;)

shelman_arch

عضو جدید
من یه دوستی دارم تصادفا توی کویت به دنیا اومده . (توی یه مسافرت پدر و مادرش به کویت ، هفت ماهه به دنیا اومد :d ) . براش شناس نامه کویتی گرفته بودند .
وقتی اومد ایران نتونست برگرده چون سرباز بود . بعد از 25 سال که رفته ، میگه اینقدر پول توی حسابم بود که داشتم سکته می کردم . صورت حساب که گرفتم دیدم همش از یه حساب اومده . خلاصه ته و توه قضیه بالا اومده که هر سال سهم فروش نفت همشهری های کویتی رو که دولت می ریتخته به حسابشون ، مال این بنده خدا جمع شده .

بعد کویت ( کشور کویت ) که از تهران کوچیکتره و 1/400 ایران نفت داره ، این طوری مال همشهری هاشو میده . ولی توی کشور ما مطابق اصل 43 قانون اساسی ( برید حتما این رو ببینید ) هر ایرانی حق داره از تحصیلات رایگان ، آب و برق و این چیزا بهره مند بشه که شکر خدا هممون شدیم ...

rambod-g

عضو جدید
ماهی 13 هزار و 661 تومان ؟ وایسا فکر کنم ( که باهاش چیکار کنم ) :w20: :question:

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ! حالا هر وقت این پولو دادن و منم گرفتم ، حتما بهتون میگم چه جوری خرجش میکنم ! ( تو همین تاپیک ) :D

kazimoto

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از کاملترین نوع مالیاتها مالیات به صورت نقدیه و همین رویه است
اما:

فقط در تئوری. هیچ کشوری حتی امریکا هم نمتونه این نوع مالیات رو صحیح بر قرار کنه. چون این نوع مالیات نیاز به اطلاعات کامل داره و در هیچ کشوری اطلاعات کامل در دسترس نیست.
حالا ایران که دیگه بماند اوضاع اطلاعات از چه قراره.
همیشه سنگ بزرگ نشانه نزدنه. نمیدونم اینا چه علاقه ای به سنگهای بزرگ دارند که بعدا با نزدنش ابرو.ریزی کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

smzm67

عضو جدید
حالا من موندم این همه پول رو کجا سرمایه گذاری کنم؟
اگه میدونین راهنماییم کنین!!!!

saba888

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماهی 13 هزار و 661 تومان ؟ وایسا فکر کنم ( که باهاش چیکار کنم ) :w20: :question:

فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ! حالا هر وقت این پولو دادن و منم گرفتم ، حتما بهتون میگم چه جوری خرجش میکنم ! ( تو همین تاپیک ) :D

حتما اطلاع بدين!! چون خيلي مهمه راستش من اصلا نمي دونم اين همه پولو كجا خرج كنم!!:biggrin:
اجازه بدين از تجربيات هم استفاده كنيم:biggrin:

بالا