هندوانه یک میوه منحصر به فرد است، از جهش ژنتیکی جلو گیری می کند، از آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید پیشگیری می کند و در درمان اختلالات جنسی موثر است.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس گفت: هندوانه از میوه های فصل تابستان و دارای آنتی اکسدان های طبیعی مانند بتا کارتن، لیکو پن، ویتامین سی، ویتامین آ (به شکل بتا کارتن) است که این میوه را از دیگر میوه ها متمایز می کند. هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود، بلکه اثرات مفید دیگر نیز دارد که برای ما ناشناخته است.
وی دربتره اثرات مفید هندوانه برای سلامت افراد گفت: هندوانه ضد سرطان و ضد آسیب های پوستی است که بر اثر تابش نور خورشید ایجاد شده است. هندوانه سرشار از آب است و می تواند نیاز های روز مره انسان را بر طرف کند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه می تواند رادیکال های آزادی را که به دلیل اکسیداسیون کلسترول و تنگ شدن دیواره عروقی خونی ایجاد می شود، غیر فعال کند در نتیجه از بروز بیماری های قلبی و عروقی و سکته جلو گیری می کند.
صفوی گفت: مصرف منظم هندوانه در فصل خودش از بیماری های مزمنی مثل حملات آسم، سرطان روده بزرگ، سایر سرطان ها مثل سینه و التهاب مفاصل جلو گیری کند.
این متخصص تغذیه افزود: رنگ صورتی هندوانه به دلیل داشتن لیکو پن است. لیکوپن یکی از آنتی اکسیدان های بسیار مناسب است و می تواند از بروز سرطان ها جلوگیری کند. لیکوپن یک رنگدانه شیمیایی است که باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضداکسیدانی قوی دارد. این آنتی اکیسدان به تمام نقاط بدن رفته و رادیکال های آزاد را خنثی می کند.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس گفت: هندوانه از میوه های فصل تابستان و دارای آنتی اکسدان های طبیعی مانند بتا کارتن، لیکو پن، ویتامین سی، ویتامین آ (به شکل بتا کارتن) است که این میوه را از دیگر میوه ها متمایز می کند. هندوانه میوه ای شیرین و آبدار است که نه تنها باعث رفع تشنگی در هوای گرم تابستان می شود، بلکه اثرات مفید دیگر نیز دارد که برای ما ناشناخته است.
وی دربتره اثرات مفید هندوانه برای سلامت افراد گفت: هندوانه ضد سرطان و ضد آسیب های پوستی است که بر اثر تابش نور خورشید ایجاد شده است. هندوانه سرشار از آب است و می تواند نیاز های روز مره انسان را بر طرف کند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه می تواند رادیکال های آزادی را که به دلیل اکسیداسیون کلسترول و تنگ شدن دیواره عروقی خونی ایجاد می شود، غیر فعال کند در نتیجه از بروز بیماری های قلبی و عروقی و سکته جلو گیری می کند.
صفوی گفت: مصرف منظم هندوانه در فصل خودش از بیماری های مزمنی مثل حملات آسم، سرطان روده بزرگ، سایر سرطان ها مثل سینه و التهاب مفاصل جلو گیری کند.
این متخصص تغذیه افزود: رنگ صورتی هندوانه به دلیل داشتن لیکو پن است. لیکوپن یکی از آنتی اکسیدان های بسیار مناسب است و می تواند از بروز سرطان ها جلوگیری کند. لیکوپن یک رنگدانه شیمیایی است که باعث ایجاد رنگ قرمز در هندوانه می شود و اثرات ضداکسیدانی قوی دارد. این آنتی اکیسدان به تمام نقاط بدن رفته و رادیکال های آزاد را خنثی می کند.

