خوردنی هایی که بوی سیر را از بین می برد !

bahar10

عضو جدید
javascript:void(0)

غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما موجب بوی بد دهان می شوند و این مشکل بسیاری از افراد است که راهی برای بر طرف کردن آن نمی دانند. در این جور مواقع چه باید کرد؟ زمانی که با خوردن غذاهایی حاوی سیر، پیاز یا ادویه کاری دهان بدبو می شود، باید از خوشبوکننده های دهان استفاده کرد و البته این کار را به کرات انجام داد، یعنی تقریبا هر نیم تا یک ساعت یک بار تا زمانی که ماده غذایی مقصر از جریان خون پاک شود که معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می انجامد. در این میان مسواک زدن هم کمک می کند اما نمی توان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت، یکی از بهترین راه های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی ها پس از غذاهای بودار است.
این فهرستی از مواد غذایی است که می تواند به شما کمک کند تا بر این مشکل خودتان غلبه کنید.

بوی بد دهان
۱) لیمو:
خوردن یک قاچ لیمو معجزه می کند. می توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نبات های لیمویی نیز همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه می توانید با خود همراه داشته باشید.
۲) جعفری یا سایر چاشنی های سبز:
وقتی در رستوران پاستای سیر یا همبرگر پر پیاز سفارش می دهید، کنار غذای اصلی چند برگ جعفری می گذارند که در عین تزیین ظرف غذا، بوی بد دهان ناشی از سیر و پیاز نیز رفع شود. جویدن برگ های تازه جعفری موجب آزادسازی روغن های آن می شود که حس تازگی به دهان می دهد. ریحان و رزماری (اکلیل کوهی) اثری مشابه دارند.
۳) سیب:
علاوه بر سیب می توان به گلابی و هویج هم اشاره کرد. این خوراکی ها دارای فیبر زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده مانند یک اسکراب دهان را تمیز می کند.
۴) ادویه های قابل جویدن:
تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه را به راحتی می توانید از عطاری محل خود تهیه کنید. به میزان مساوی از هر یک داخل یک کاسه دردار بریزید و روی میز غذاخوری کنار نمک و فلفل بگذارید. جویدن فقط چند دانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصا پس از صرف غذای حاوی ادویه کاری یا نوشیدن قهوه می شود.
۵) برگ نعناع یا چوب دارچین:
هر یک از این دو طعم بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع می کند. علاوه بر آن، وجود یک سری روغن های اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه می کند. آدامس های نعناعی یا دارچینی تأثیری مشابه دارند. اگر از طرفداران پروپاقرص آدامس هستید، از انواع حاوی زایلیتول استفاده کنید که مانع پوسیدگی دهان نیز می شوند. رعایت طولانی مدت بهداشت دهان شما را شش سال جوان تر از سن واقعی تان نشان می دهد.
۶) انواع توت و ماست:
گاهی به خاطر میل زیاد به خوردن غذاهای سیردار یا در نظر گرفتن سلامتی و بهداشت تغذیه نمی توان از آنها چشم پوشید اما می توان با رعایت نوعی رژیم غذایی پیشگیرانه، ضمن برخورداری از فواید سلامتی سیر و امثال آن، دهانی خوشبو نیز داشت. خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز، سطح سولفید هیدروژن (همان بوی تخم مرغ گندیده) دهان را کاهش می دهد. انواع توت و البته خربزه، هندوانه، پرتقال و سایر میوه های سرشار از ویتامین C مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان می شوند. صبح ها پس از بیدار شدن از خواب و شب ها قبل از خوابیدن، پیاله ای پر از میوه با سس ماست نوش جان کنید تا دیگر نگران بوی بد دهان خود نباشید.
 

nejla88

عضو جدید
:)
بهترین روش برای از بین بردن بوی سیر چیست؟



- نوشیدن یک لیوان شیر بهترین روش برای از بین بردن بوی سیر است.
دانشمندان متوجه شدند نوشیدن یک لیوان شیر بعد از صرف غذاهای حاوی سیر، بهترین روش برای کاهش بوی ناخوشایند آن است.
این محققان با انجام آزمایش‌هایی متوجه شدند شیر بهتر از هر ماده غذایی دیگری می‌تواند به کاهش مواد شیمیایی کمک کند که باعث به وجود آمدن بوی سیر می‌شوند.
یکی از این ترکیبات شیمیایی AMS نام دارد که در حین هضم غذا تجزیه نمی‌شود و رها شدن آن در حین تنفس و از طریق تعریق بوی ناخوشایندی به همراه دارد.
اگرچه سیر یکی از بهترین منابع پروتئین‌ها و مواد معدنی است و می‌تواند فشار خون و کلسترول بدن را پایین بیاورد، اما به دلیل بوی بدی که به همراه دارد بسیاری را از مصرف این ماده غذایی پرفایده باز می‌دارد.
تحقیقات قبلی نشان داده بود حتی مسواک زدن دندان‌ها بعد از خوردن سیر چندان نمی‌تواند بوی بد آن را رفع کند. اما اکنون دانشمندان به راه حل تازه‌ای دست یافتند که می‌تواند خبر خوشی برای دوستداران سیر باشد.
دانشمندان مواد غذایی در دانشگاه اوهایو استیت متوجه شدند نوشیدن یک لیوان کوچک شیر می‌تواند میزان AMS تنفس شما را تا 50 درصد کاهش دهد.
این تحقیقات که در نشریه علوم تغذیه به چاپ رسیده است این طور نتیجه می‌گیرد که خوردن یک لیوان شیر پرچرب نتیجه بهتری دارد. هم‌چنین نوشیدن شیر در حین خوردن غذا بهتر از نوشیدن آن در پایان غذا می‌تواند به کم‌تر شدن بوی سیر کمک کند.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-1307398/Suffering-garlic-breath-A-glass-milk-whiff-away.html
 

Similar threads

بالا