خوراگ جگر

مواد لازم :
- جگر گوسفند نیم کیلوگرم
- آرد سوخاری سه چهارم پیمانه
- آرد سفید سه چهارم پیمانه
- فلفل قرمز تند یک دوم ق چ
- نمک
- روغن سرخ کردنی
- سیب زمینی سرخ کرده و پیاز و جعفری خرد کرده جهت سرو

ابتدا پوست جگر را با دست جدا کنید و با یک چاقوی تیز رگه های آن را بگیرید.سپس جگر را بشورید و مکعبی خرد کنید و بگذارید حدود یه ربع داخل آبکش بمونه.
برای اینکه جگر نرم و بدون بو شود و خون نیندازه، به آن نمک بزنید و یک ساعت در یخچال نگهدارید.

در یه ظرفی آرد سوخاری و سفید را با هم مخلوط کنید و جگرها را به آرد آغشته کنید و آرد اضافی آن را بتکانید. جگر را در روغن داغ زیاد بریزید، طوریکه روغن روی جگرها را بپوشاند. حدود 4 دقیقه در حالیکه آن را بهم میزنید جگر را بپزید. قبل از اینکه جگرها را از روی گاز بردارید نمک و فلفل بزنید. بعد جگرها را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن خارج بشه.
سپس با سیب زمینی سرخ کرده و پیاز جعفری خرد شده سرو نمایید.
امیدوارم خشتون بیاد
