[خوراک] - خوراگ جگر

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوراگ جگر





مواد لازم :

  • جگر گوسفند نیم کیلوگرم

  • آرد سوخاری سه چهارم پیمانه
  • آرد سفید سه چهارم پیمانه
  • فلفل قرمز تند یک دوم ق چ
  • نمک
  • روغن سرخ کردنی
  • سیب زمینی سرخ کرده و پیاز و جعفری خرد کرده جهت سرو







ابتدا پوست جگر را با دست جدا کنید و با یک چاقوی تیز رگه های آن را بگیرید.سپس جگر را بشورید و مکعبی خرد کنید و بگذارید حدود یه ربع داخل آبکش بمونه.
برای اینکه جگر نرم و بدون بو شود و خون نیندازه، به آن نمک بزنید و یک ساعت در یخچال نگهدارید.







در یه ظرفی آرد سوخاری و سفید را با هم مخلوط کنید و جگرها را به آرد آغشته کنید و آرد اضافی آن را بتکانید. جگر را در روغن داغ زیاد بریزید، طوریکه روغن روی جگرها را بپوشاند. حدود 4 دقیقه در حالیکه آن را بهم میزنید جگر را بپزید. قبل از اینکه جگرها را از روی گاز بردارید نمک و فلفل بزنید. بعد جگرها را داخل آبکش بریزید تا روغن اضافی آن خارج بشه.
سپس با سیب زمینی سرخ کرده و پیاز جعفری خرد شده سرو نمایید.​


امیدوارم خشتون بیاد


 

Similar threads

بالا