خود فروشي به چه قيمتي؟!

mer_der

عضو جدید
يك سري از همكاراي من نيومده مي خوان به همه چي برسن(سابقه كارشون يكي دو ساله).. براشون هم مهم نيست كه چي رو ميدن و چي ميگيرن...مثلا حاضرن براي اين كه پست بگيرن(منظورم پست رياست يا مسوليت يك قسمت ) يا يه خورده حقوقشون زياد بشه يا نوع قراردادشون بهتر بشه، به هر آب و آتيشي ميزنن. حالم به هم ميخوره وقتي اين حركاتشون رو ميبينم..

مثلا چند وقت پيش(وقتي نتايج فوق رو دادن)، يكيشون كه قبول نشده بود جز و وز ميكرد كه اگه من سهميه بسيجي فعال بودم ميتونستم قبول بشم... فكر كردم شوخي ميكنه. بهش گفتم يه خورده تلاش كن، درس بخون، اون وقت قبول ميشي. دنبال ميانبر نگرد!!!

بعدا فهميدم كه آقا يواشكي رفته عضو بسيج شده كه از اين طريق هم قراردادش درست بشه و هم در كنكور سال بعد از اين سهميه استفاده كنه!!!(ميدونين كه بسيجي فعال بودن له همين سادگي هم نيست..بايد به طور جدي فعاليت داشته باشي!! اونم تو اين شرايط!!! )

ميدونين چي اذيتم ميكنه؟؟؟

اين كه اگه به اين موضوع اعتقاد و ايمان داشت دلم نمي سوخت. به اعتقادش احترام ميگزاشتم حتي اگه با نظرش موافق نبودم..!!!! از اين ميسوزم كه فقط دنبال سوء استفادست. همين و بس

به نظر من هر چيزي قيمتي داره!!! :mad:

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
به طور صد در صد باهات موافقم. از این بیشتر حرص ادم رو در میاره انکار و تظاهر این افراده که حرص ادم رو در میاره.میفهمی منظورمو که؟

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم با حرفت کاملا موافقم این روزا آدما خیلی آسون خودشون و عقایدشون رو می فروشن
بخاطر چی به خاطر پول و مقام و........
اگه از من بپرسی می گم قیمت آدما شده حداکثر 100میلیون ناقابل ( واحد پول بی ارزش ایران که روزبروز هم داره ارزشش پایین میره )

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
mer_der عزیز این قصه بسی سر دراز دارد.
کاش به همین مدل اکتفا میشد.. رفتن به مدارج بالا با له کردن همکاران و ساختن نردبون از ثمره زحمات افراد دیگه هم یه نمونه دیگه است.. من خودم بارها قربانی این حرکت مافوقم بوده ام.. این کارت بسیج و استفاده موردی از اون هم که واقعا تهوع آور شده .. باور کن من این رو از روزی که تو مرز کرمانشاه مجبور به خدمت کامل شدم -در حالی که دوستان گل و گلابم 6 ماه زودتر تو آغوش خونواده بودند- فهمیدم تا الان که نداشتنش معضلی برای کنکورهای متوالی استخدامهای" ای وا... دمت گرمی" و ارتقاهای "خدا خیرش بده" ادامه داره..
نمونه اخیرش هم در جذب اساتید بی مصرف و شاید یکبار مصرف ای هست که در جواب سوال فنی دانشجوها اونها رو با توهین و فحش به بیرون هدایت میکنن..
منتظر تسویه شدیدی باید باشیم که همه در جواب دو علاوه دو بگوییم میشود ا... اکبر.
اینجا تلاش بیشتر مساوی موقعیت بهتر نیست مخصوصا اگر بخوای با ارگان های دولتی:)surprised:) در ارتباط باشی
باز درد دلمون تازه شد

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
mer_der عزیز این قصه بسی سر دراز دارد.
کاش به همین مدل اکتفا میشد.. رفتن به مدارج بالا با له کردن همکاران و ساختن نردبون از ثمره زحمات افراد دیگه هم یه نمونه دیگه است.. من خودم بارها قربانی این حرکت مافوقم بوده ام.. این کارت بسیج و استفاده موردی از اون هم که واقعا تهوع آور شده .. باور کن من این رو از روزی که تو مرز کرمانشاه مجبور به خدمت کامل شدم -در حالی که دوستان گل و گلابم 6 ماه زودتر تو آغوش خونواده بودند- فهمیدم تا الان که نداشتنش معضلی برای کنکورهای متوالی استخدامهای" ای وا... دمت گرمی" و ارتقاهای "خدا خیرش بده" ادامه داره..
نمونه اخیرش هم در جذب اساتید بی مصرف و شاید یکبار مصرف ای هست که در جواب سوال فنی دانشجوها اونها رو با توهین و فحش به بیرون هدایت میکنن..
منتظر تسویه شدیدی باید باشیم که همه در جواب دو علاوه دو بگوییم میشود ا... اکبر.
اینجا تلاش بیشتر مساوی موقعیت بهتر نیست مخصوصا اگر بخوای با ارگان های دولتی:)surprised:) در ارتباط باشی
باز درد دلمون تازه شد

وبخصوص اگه ارگان دولتی باشه وکارمند قردادای باشی و خانوم هم باشی و مجرد هم باشی و ریئس مجرد هم داشته باشی و بسیجی هم نباشی و اعتقادی هم به این جور دغل بازیها نداشته باشی
و بخصوص هم تو استانهای مقدس ماب و....... هم باشی کارت در میاد حسابی :(

الهام مجهول

عضو جدید
توزندگي ما هم خيلي ديديم
حالم از اين دختر بسيجي هاي كه زير چادر و نقاب و كه هزار تا كثافت كاري ميكنن بهم مي خوره
از صداي نازكشون كه دل ما دختر ها هم غش ميره
كه حتي گاهي بايد گوشتو بچسبوني در دهنشون تا بشنوي چي ميگن
تا برادر برادر گفتناشون و هزار تا كار ديگه كه همون ها هم .............
بي خيال كه دلم پره

الهام مجهول

عضو جدید
يادم رفت بگم
من خودم چادري هستم
اعتقادات صفت و سختي هم دارم
ولي اينكه بسيج از ان بسيج واقعي جدا شده
و بسيجي واقعي وجود نداره متنفرم
هيچ وقت براي همين وارد وارد هيچ گروهي نبودم

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا این چه وضعیه؟! آدم قلبش میگیره..:crying2:
تازه اسمشو گذاشتن حکومت اسلامی!! این کجاش حکومت اسلامیه که تو هیچ قسمتش عدالت رعایت نمیشه؟! عدالتی که یکی از دستورات مسلم خداست..
کاش حداقل با این کثافت کاریا اسلام رو به گند نمی کشیدن..آدم واقعا حرصش میگیره.:w06:
مرسی mer_der جون بابات تاپیک خوبت (ماشاالله شما هم مثل آقاتون اکتیوین;))

الهام مجهول

عضو جدید
اكه خودمون عدالت رو رعايت كنيم .......................
چقدر خودت واقعا با حق و عدالت و .....زندگي ميكني كه از بقيه يا از حكومت انتظار داري؟

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
توزندگي ما هم خيلي ديديم
حالم از اين دختر بسيجي هاي كه زير چادر و نقاب و كه هزار تا كثافت كاري ميكنن بهم مي خوره
از صداي نازكشون كه دل ما دختر ها هم غش ميره
كه حتي گاهي بايد گوشتو بچسبوني در دهنشون تا بشنوي چي ميگن
تا برادر برادر گفتناشون و هزار تا كار ديگه كه همون ها هم .............
بي خيال كه دلم پره
آخ گفتی الهام جون...یه دونه این شکلیش تو کلاس ما هست..مثلا چادرییه ولی با یه ناز و عشوه ای حرف می زنه که همه پسرا موقع حرف زدنش فشارشون میاد پایین!:surprised:
بعد به بقیه دخترا گیر میده که چرا آرایش می کنین,گناهه!
آخه این جور حجابیه؟! (البته بگم عضو انجمن اسلامی دانشگاست:confused:)

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
يادم رفت بگم
من خودم چادري هستم
اعتقادات صفت و سختي هم دارم
ولي اينكه بسيج از ان بسيج واقعي جدا شده
و بسيجي واقعي وجود نداره متنفرم

هيچ وقت براي همين وارد وارد هيچ گروهي نبودم

عزیزم دل هیشکی به اندازه من پر نیست من بخاطر این آدمای مزخرف کل زندگیمو باختم هر چی درست حسابی درس خونده بودم هرچی دویده بودم همش رفت به هوا
کم کم سالگرد خونه نشین شدنم داره نزدیک میشه
5آبان روز یکشنبه سال 87 ساعت 10 ونیم صبح و.........................
یادم باشه یه جشن تولدی چیزی براش بگیرم :D
ما هرچه دویدیم به مقصد نرسیدیم ..........از تلاش ودرس خوندن بجز قصه تلخش نچشیدیم

mehrshad53

اخراجی موقت
عزیزم دل هیشکی به اندازه من پر نیست من بخاطر این آدمای مزخرف کل زندگیمو باختم هر چی درست حسابی درس خونده بودم هرچی دویده بودم همش رفت به هوا
ما هرچه دویدیم به مقصد نرسیدیم ..........از تلاش ودرس خوندن بجز قصه تلخش نچشیدیم

ول کن ابجی ...گذشته ها گذشته....از تجربش استفاده کن برای اینده.......
:mad::(:smile::D:biggrin:

آخرین ویرایش:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ول کن ابجی ...گذشته ها گذشته....از تجربش استفاده من برای اینده.......
:mad::(:smile::d:biggrin:

چی چی رو ولش کنم هنو حکم انتقالی و ارتقا شغلیم دستمه
زمانش برسه انوقت من می دونم و..............................:biggrin:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر خودت واقعا با حق و عدالت و .....زندگي ميكني كه از بقيه يا از حكومت انتظار داري؟
خدا رو شکر من تو این دم و دستگاه های دولتی کاره ای نیستم ولی اگرم بودم کاملا مطمئنم که اجازه نمی دادم هیچ بی عدالتی و تبعیضی صورت بگیره..
آدمی را آدمیت لازم است;)

mehrshad53

اخراجی موقت
خدا رو شکر من تو این دم و دستگاه های دولتی کاره ای نیستم ولی اگرم بودم کاملا مطمئنم که اجازه نمی دادم هیچ بی عدالتی و تبعیضی صورت بگیره..
آدمی را آدمیت لازم است;)

سپیدی گله،من هنوز تو شوکم...اگه میشه یکم توضیح بده چی شد که اینجوری شدی؟
نمیخوای هم نگو ولی بگی بهتره:surprised:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
این که خیلی غم انگیزه:cry: چرا خوشحالی؟:surprised:

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپیدی گله،من هنوز تو شوکم...اگه میشه یکم توضیح بده چی شد که اینجوری شدی؟
نمیخوای هم نگو ولی بگی بهتره:surprised:

مگه چه جوری شدم؟! در باره چی حرف می زنی؟! کی؟ کجا؟!!:surprised::D
خب عزیزم آدما تغییر میکنن دیگه,بده؟! می خوای برگردم به همون رویه سابق؟:)
دوبار دیگه برو بچ واسم از اینا:eek: بذارن دپسرده میشم:(

mer_der

عضو جدید
من خودم تا حد امكان سعي ميكنم اين جمله رو تو زندگيم رعايت كنم:
هرچه بر خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند و بلعكس.
مال كسي رو نخورم...انسانيتم را نفروشم....كسي رو آزار ندم و ...

mehrshad53

اخراجی موقت
من خودم تا حد امكان سعي ميكنم اين جمله رو تو زندگيم رعايت كنم:
هرچه بر خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند و بلعكس.
مال كسي رو نخورم...انسانيتم را نفروشم....كسي رو آزار ندم و ...

.........کسی را ازار ندم غیر از مهرشاد:biggrin::surprised:

mehrshad53

اخراجی موقت
مگه چه جوری شدم؟! در باره چی حرف می زنی؟! کی؟ کجا؟!!:surprised::D
خب عزیزم آدما تغییر میکنن دیگه,بده؟! می خوای برگردم به همون رویه سابق؟:)
دوبار دیگه برو بچ واسم از اینا:eek: بذارن دپسرده میشم:(

نه تورو خدا خوبی همینجوری... ولی خب خیلی از من بدت میومد برای همین تعجب کردم:surprised:

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وبخصوص اگه ارگان دولتی باشه وکارمند قردادای باشی و خانوم هم باشی و مجرد هم باشی و ریئس مجرد هم داشته باشی و بسیجی هم نباشی و اعتقادی هم به این جور دغل بازیها نداشته باشی
و بخصوص هم تو استانهای مقدس ماب و....... هم باشی کارت در میاد حسابی :(
واللا به نظرم بحث خانم های مجرد و مردان بوالهوس و فداکار جداست و نیاز به یه تایپیک جداگانه داره .البته در این موارد مردان متاهل دست پیشتری نسبت مجرد ها دارن ونمود اون در ارائه بسته های پیشنهادی بصورت کمک بلاعوض و نگاه های مسموم نمود پیدا میکنه.. اینکه زنان با وجود بالا بودن میزان مشارکت در انتخابات و همچنین قبولی دانشگاه ها هنوز نتونستند جایگاهی شایسته خودشون پیدا بکنند رو باید در نظام و تفکری جستجو کنیم که اصل برابری زن و مرد رو ذاتا قبول نکرده و همه دارند در صورت قضیه , این مسئله رو پوشش میدند..و مسئله بزرگتر و اصلی در پیشرفت این معضل خود زنان هستند که بواسطه قالبهای ذهنی کلیشه ای و برگرفته از اعتقادات مذهبی,از این انحصار دفاع میکنند.و حتی جلوتر از مردان به مبارزه با آزادی زنان میپردازن..خب به بهانه این مطلب میخواستم بگم که وجود این مقبولیت عامه شاید در ابتدا صدمات بالایی داشته باشه وولی با افزایش آگاهی زنان این امر غیر قابل کنترل هست و امری بایسته شده.. من مطمئنم اینکار میتونه به سالها بحث بیمورد در مرد ابتدایی ترین مسایل از جمله معضلی که گفتین پایان بده..واقعیتش بعضی چیزا که بحث میشه واقعا از شان دوره مثل همین همجواری آقا و خانم در یک اداره و چیزای دیگه..
بحث داره از هم پاشیده میشه به همین نکته اخر بسنده کنم که نشات گرفته از روش ریا و تزویر رایج در اخلاق ما ایرانیانه که داره تبلیغ هم میشه .. ما داریم در جامعه ای زندگی میکنیم که بسیاری از اعمال دارای حکم جهنم هستند ولی در همان حال هم در جامعه عرف هست.. البسه وارداتی که مربوط به صده های اخیر هست حکم الهی هم گرفته اند ولی زنان بسیاری ازون تخطی میکنند.. اینها یعنی زندگی در کمال دورورویی و البته پر رویی

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی از شب های قدر لب دریا نشسته بودم.یک دفعه دیدم رضا بی کله با 2 تا بچه بسیجی اومدند طرف ما و داره به من کارت تبلیغ یکی از هیت ها را میده.از تعجب شاخ در اوردم. فقط میتونم بگم کمترین بدی این شخص تجاوز به پسر بچه ها بود.
وقتی امار گرفتم.فهمیدم اقا بچه یکی از اخوند های بسیجی را زده.8نفر میریزن رو سرش .میندازنش تو گونی و یک شب تا صبح او را ارشاد میکنند.فردا صبح این اقا که یکی اوباش ترین ادم های دنیا بود .شد سینه زن و یار علی.
من همون روز برای این دین متاسفم شدم که یک سری افراد دارند اون را لکه دار میکنند.

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه تورو خدا خوبی همینجوری... ولی خب خیلی از من بدت میومد برای همین تعجب کردم:surprised:

دوست عزیز.من هم نمیتونم باور کنم کسی با همچنین عقایدی تغییر کنه.
من فکر میکنم تاکتیک جدیدشونه.
مثلا یکی زنگ زده بود صدای امریکا.اولش میگفت من سبزی هستم و واقعا زدن مردم بد بود.ولی من به داشتن همچنین رئیس جمهوری افتخار میکنم که رفت سازمان بین الملل و این حرف ها را زد.
البته شاید اشتباه میکنم

ثنا_980

عضو جدید
مثلا یکی زنگ زده بود صدای امریکا.اولش میگفت من سبزی هستم و واقعا زدن مردم بد بود.ولی من به داشتن همچنین رئیس جمهوری افتخار میکنم که رفت سازمان بین الملل و این حرف ها را زد.
البته شاید اشتباه میکنم
منم همین فکرو میکنم.............ولی ا... اعلم

Soofia

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااا مهرشاد من کی گفتم از تو بدم میاد؟!! فقط چون پرویی خوشم میومد اذیتت کنم:D

البته شاید اشتباه میکنم

منم همین فکرو میکنم.............ولی ا... اعلم
بهتره انقدر فکر نکنید چون فکر آدمایی مثل شما اصلا واسه من مهم نیست..اگه مهم بود می تونستم با یه اسم جدید عضو باشگاه بشم و صاف بیام تاپیک راه سبز امید!
یعنی واقعا قدرت استدلالتون در همین حده؟!

ثنا_980

عضو جدید
اااا مهرشاد من کی گفتم از تو بدم میاد؟!! فقط چون پرویی خوشم میومد اذیتت کنم:D

بهتره انقدر فکر نکنید چون فکر آدمایی مثل شما اصلا واسه من مهم نیست..اگه مهم بود می تونستم با یه اسم جدید عضو باشگاه بشم و صاف بیام تاپیک راه سبز امید!
یعنی واقعا قدرت استدلالتون در همین حده؟!

خیلی وقته اینو فهمیدم که تو چشم شما مهم نیستم.......
حالا چرا عصبانی میشی،نظرمون بود خب.قبلانم همین نظر دادنا به دعوا منجر میشد......من حوصله دعوا ندارم

mehrshad53

اخراجی موقت
من خوشحالم که سپیدی منطقی بحث میکنه...بچه ها اصل برائت یادتون نره!
تهمت نزنین...فعلا که بچه باحالیه و به قول خودش میتونست با یه آی دی دیگه بیاد....
سپیدی توهم خونسرد باش،اونا هم حق دارن..... یالا همو ماچ کنین...چلپ ..چولوپ....ایولا...
راستی من بچه پرروام نامرد.....من فقط خیلی با نمکم:surprised:

بالا