خود اشتغالی در فناوری اطلاعات را جدی بگیریم

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب می دونی مشکل همینه.
بعضیا چون تازه کارن، حاضرن با کمترین پول کار کنن که همین باعث می شه بازار خراب شه. ببین مثلاً یه مثال بگم:
یه دوستی داشتم تو مناقصه شرکت کرده بودن ولی برنده نشدن، خودش خیلی تعجب کرده بود، یکی برنده شده بود که زیر قیمت بازار و حتی زیر قیمتی که واسه خودش بصرفه قیمت داده بود، چون طرف می خواست رزومه داشته باشه.
همین اتفاق سر یه پروژه سر منم اومده ها.
حالا فک کن، تفاوت قیمت علاوه بر دلیلی که گفتم، به مسائل جغرافیایی مربوط بشه. یه کارفرما تو تبریز 3 تومن واسه سایت نمی ده، و البته قیمت چنین سایتی اینجا نصف تهرانه، اینجا واسه زبان اضافی 100 تومن می گیرن ولی تو تهران 300 تومن.
خب حالا با سیستم سراسری کلاً همه چی بهم می خوره

خب طاها جان.

کسایی که تازه کارن و حاضرن با کمترین قیمت کار کنن. کم تجربه هم هستن.

پس سفارش دهنده این رو هم میدونه که کسی که با قیمت خیلی کمی کار رو انجام میده. امکان داره کار رو با کیفیت پایین تری هم ارائه بده.

و اونوقت اینجوری نمیشه گفت که هر کسی کمترین قیمت رو گفت. پس کار رو به اون میسپارن.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
خب طاها جان.

کسایی که تازه کارن و حاضرن با کمترین قیمت کار کنن. کم تجربه هم هستن.

پس سفارش دهنده این رو هم میدونه که کسی که با قیمت خیلی کمی کار رو انجام میده. امکان داره کار رو با کیفیت پایین تری هم ارائه بده.

و اونوقت اینجوری نمیشه گفت که هر کسی کمترین قیمت رو گفت. پس کار رو به اون میسپارن.
مشکل اینجاس که منه کار فرما نمی دونم که قیمت درست چقدره و فقط می بینم یکی گرون می ده و یکی ارزون، که البته گفتم تفاوت قیمت ممکنه به شهر هم مربوط باشه، تو یه شهر کوچیک به خاطر جو اونجا، یه خدمتی رو با کیفیت بهتر ولی ارزونتر از شهرای بزرگ انجام بدن

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل اینجاس که منه کار فرما نمی دونم که قیمت درست چقدره و فقط می بینم یکی گرون می ده و یکی ارزون، که البته گفتم تفاوت قیمت ممکنه به شهر هم مربوط باشه، تو یه شهر کوچیک به خاطر جو اونجا، یه خدمتی رو با کیفیت بهتر ولی ارزونتر از شهرای بزرگ انجام بدن

خب حالا میگی چیکار کنیم که کارفرما نمیدونه؟؟ یعنی به نظرت مشکل ما هست که کارفرما نمیدونه؟؟؟

بعد اینکه وقتی سایت دایر شد. دیگه ربطی به شهر پیدا نمیکنه.

Drago

پیشکسوت فعال فناوری اطلاعات
کاربر ممتاز
خب می دونی مشکل همینه.
بعضیا چون تازه کارن، حاضرن با کمترین پول کار کنن که همین باعث می شه بازار خراب شه. ببین مثلاً یه مثال بگم:
یه دوستی داشتم تو مناقصه شرکت کرده بودن ولی برنده نشدن، خودش خیلی تعجب کرده بود، یکی برنده شده بود که زیر قیمت بازار و حتی زیر قیمتی که واسه خودش بصرفه قیمت داده بود، چون طرف می خواست رزومه داشته باشه.
همین اتفاق سر یه پروژه سر منم اومده ها.
حالا فک کن، تفاوت قیمت علاوه بر دلیلی که گفتم، به مسائل جغرافیایی مربوط بشه. یه کارفرما تو تبریز 3 تومن واسه سایت نمی ده، و البته قیمت چنین سایتی اینجا نصف تهرانه، اینجا واسه زبان اضافی 100 تومن می گیرن ولی تو تهران 300 تومن.
خب حالا با سیستم سراسری کلاً همه چی بهم می خوره
دانیال بیشتر حرف تو رو جواب داد،دیگه من تکرار نمیکنم.قیمت پایین = کیفیت پایین
اما اینکه میگی هم چی بهم میخوره ، اتفاقا برعکسه! این کار باعث ثبات بازار میشه.

همینه دیگه،یه کارفرما کارشو میده به قیمت پایین،میبینه گند زدن بهش.دفعه بعد میفهمه باید بیشتر بده.
بعد یه چیز دیگه هم که هست توی اون سایت سابقه کار ، زمینه فعالیت و همچنین Review هایی که به افراد میدن هم هست.مثلا من کار تورو خراب کردم میای مینویسی این آقا توی این تاریخ کار منو گرفت و نتیجه اش هم رضایت بخش نبود.دانیال کارتو خوب انجام میده،مینویسی توی پروژه فلان از کارش بسیار خوشم آمد.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
خب حالا میگی چیکار کنیم که کارفرما نمیدونه؟؟ یعنی به نظرت مشکل ما هست که کارفرما نمیدونه؟؟؟

بعد اینکه وقتی سایت دایر شد. دیگه ربطی به شهر پیدا نمیکنه.

دانیال بیشتر حرف تو رو جواب داد،دیگه من تکرار نمیکنم.قیمت پایین = کیفیت پایین
اما اینکه میگی هم چی بهم میخوره ، اتفاقا برعکسه! این کار باعث ثبات بازار میشه.

همینه دیگه،یه کارفرما کارشو میده به قیمت پایین،میبینه گند زدن بهش.دفعه بعد میفهمه باید بیشتر بده.
بعد یه چیز دیگه هم که هست توی اون سایت سابقه کار ، زمینه فعالیت و همچنین Review هایی که به افراد میدن هم هست.مثلا من کار تورو خراب کردم میای مینویسی این آقا توی این تاریخ کار منو گرفت و نتیجه اش هم رضایت بخش نبود.دانیال کارتو خوب انجام میده،مینویسی توی پروژه فلان از کارش بسیار خوشم آمد.

من اینو می گم باید به صورت کارشناسی قیمت گذاری بشه، مثل شورای صنفی یا هر بخش مرتبطی بیان یه قیمت گذاری درست حسابی بکنن.
الان مثلاً اگه قرارداد ببندی و بعد اجراکار به دعوا و دادگاه بکشه، یه کارشناس می شینه روی پروژه کار شده قیمت می ذاره و براساس اون حکم می ده، حالا منم می گم باید قیمت گذاری از اول اصولی باشه. تا نه قیمت بازار خراب بشه و نه کیفیت کار پایین بیاد. مثلاً تو کشور های خارجی تجزیه تحلیل سیستم یه کاری که دستمزد مجزا داره ولی اینجا هیچ کس حاضر نیست واسه اون پولی بده. مثلاً میان می گن آقا اگه برا ما یه سیستم کار کنین چه طور سیستمی خواهد بود؟ می گن بگین اگه خوشمون اومد قرارداد می بندیم. حالا باید بشینی تجزیه تحلیل کنی یه چیز خلاصه در بیاری ولی ممکنه نهایتاً کار بهت نرسه.

حالا نمی دونم چقدر با بازار کار تو کارای نرم افزاری اشنایین ولییییییی اگه برین می بینین همه به دنبال قیمت پایین هستن. هیچ کس از کیفیت سر در نمیاره، تو یه طراحی سایت همه گرافیکش رو می بینن، میزان امنیت کار رو نمی فهمن. پس نمی شه به اون فهموند که امنیت این سایت چقد با اون یکی فرق داره پس باید قیمتش بالاتر باشه.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینو می گم باید به صورت کارشناسی قیمت گذاری بشه، مثل شورای صنفی یا هر بخش مرتبطی بیان یه قیمت گذاری درست حسابی بکنن.
الان مثلاً اگه قرارداد ببندی و بعد اجراکار به دعوا و دادگاه بکشه، یه کارشناس می شینه روی پروژه کار شده قیمت می ذاره و براساس اون حکم می ده، حالا منم می گم باید قیمت گذاری از اول اصولی باشه. تا نه قیمت بازار خراب بشه و نه کیفیت کار پایین بیاد. مثلاً تو کشور های خارجی تجزیه تحلیل سیستم یه کاری که دستمزد مجزا داره ولی اینجا هیچ کس حاضر نیست واسه اون پولی بده. مثلاً میان می گن آقا اگه برا ما یه سیستم کار کنین چه طور سیستمی خواهد بود؟ می گن بگین اگه خوشمون اومد قرارداد می بندیم. حالا باید بشینی تجزیه تحلیل کنی یه چیز خلاصه در بیاری ولی ممکنه نهایتاً کار بهت نرسه.

حالا نمی دونم چقدر با بازار کار تو کارای نرم افزاری اشنایین ولییییییی اگه برین می بینین همه به دنبال قیمت پایین هستن. هیچ کس از کیفیت سر در نمیاره، تو یه طراحی سایت همه گرافیکش رو می بینن، میزان امنیت کار رو نمی فهمن. پس نمی شه به اون فهموند که امنیت این سایت چقد با اون یکی فرق داره پس باید قیمتش بالاتر باشه.

قیمت رو باید عرضه و تقاضا مشخص کنه. اگه قیمت بخواد توسط نهادی مشخص بشه نارضایتی عمومی به بار میاره.

یعنی هم مشتری امکان نارضایتیش هست و هم کسی که کار رو انجام میده.

و این نارضایتی مشکلات بیشتری رو به بار میاره تا زمانی که قیمت توسط توافق بین طرفین بدست میاد.

اصلا ایا نهادی وجود داره که بتونه قیمتی مناسب بر روی کار انجام شده بگذاره؟؟؟

اصلا تضمینی وجود داره که مشتری بعد از قیمت گذاری بگه کار رو نمیخواد؟؟

ایا تضمینی وجود داره که کسی که کاری انجام میده بعد از قیمت گذاری شکایتی مبنی بر رعایت نکردن حق و حقوقش نداشته باشه؟؟

ایا یه نهاد میتونه رو این همه پروژه ای که در سراسر کشور برپا میشه نظارت داشته باشه؟؟؟

و ...

Drago

کاربر ممتاز
طاها اون سایتو نگاه کردی؟ freelancer.com
اتفاقا من برعکس فکر میکنم باید "عرف" حدود قیمت رو تعیین کنه وقیمت دقیق هم توافقی باشه.اما متاسفانه به دلیل ارتباطات خیلی محدود متخصص های ما با همدیگه و اطلاعشون از وضعیت "عرف" با جوامع بسته ای رو برو میشیم و این باعث میشه که عرف هرجا فرق کنه.
البته در کنارش مثلا این رو هم باید در نظر گرفت که هرکی با هر سطح اطلاعاتی به خودش اجازه میده وارد یه صنعتی مثل طراحی وب بشه و مشتری هم به دلیل اینکه اطلاعاتش کمه (جاهای دیگه اینجوری نیست) قبول میکنه.این کار متخصص هارو سخت میکنه.
مثلا الان من یه پروژه طراحی شبکه اجتماعی دیدم که طرف نوشته بود باید نزدیک نیویورک باشی چون هر هفته باید با هم ملاقات کنیم و بهم گزارش کار بدی.این نشون میده طرف واقعا میدونه چی میخواد.

========================
بقیه بچه ها کجان؟ OP کجاس؟ نمیشه آدم یه بحثی رو شروع کنه بعد بره کنار ها...

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا من برعکس فکر میکنم باید "عرف" حدود قیمت رو تعیین کنه

قیمت رو باید عرضه و تقاضا مشخص کنه. :D البته میشه از عرف به عنوان همون عرضه و تقاضا نام برد.

ولی مثلا شاید بعضی ها باشن که بخوان عرف بازار رو عوض کنن. یا قیمت رو بشکونن. یا قیمت رو بالا ببرن. تو بورس به اینا میگن سفته باز . :D

به هر حال همون عرضه و تقاضا بهترین انتخابه . :D

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
قیمت رو باید عرضه و تقاضا مشخص کنه. اگه قیمت بخواد توسط نهادی مشخص بشه نارضایتی عمومی به بار میاره.
یعنی هم مشتری امکان نارضایتیش هست و هم کسی که کار رو انجام میده.
و این نارضایتی مشکلات بیشتری رو به بار میاره تا زمانی که قیمت توسط توافق بین طرفین بدست میاد.
اصلا ایا نهادی وجود داره که بتونه قیمتی مناسب بر روی کار انجام شده بگذاره؟؟؟
اصلا تضمینی وجود داره که مشتری بعد از قیمت گذاری بگه کار رو نمیخواد؟؟
ایا تضمینی وجود داره که کسی که کاری انجام میده بعد از قیمت گذاری شکایتی مبنی بر رعایت نکردن حق و حقوقش نداشته باشه؟؟
ایا یه نهاد میتونه رو این همه پروژه ای که در سراسر کشور برپا میشه نظارت داشته باشه؟؟؟
و ...
خب منظور از قیمت کارشناسی اینه که قیمت درست تعیین بشه. ببین وقتی می خوای یه طرح به صورت سراسری باشه، مثه یه سایت برای پروژه، باید قیمت هم راسری باشه.
خب ببین اگه قیمت کارشناسی شده باشه، کسی نمی تونه شکایتی بکنه، بیشتر دردسرها حل می شه.
الان یکی از مشکلات عادی اینه، اگه واسه یه شرکت یه کاری بکنی، ممکنه نوبت آخر پرداخت رو که بعد تحویل سیستم هست، نده و ادعا کنه که سر قرارداد سرش کلاه رفته، حالا فک کن باید بری شکایت کنی، پول دادگاه و وکیل بدی، معلوم هم نیست که آخر سر به نفع تو حکم صادر شه، چون قیمت طرح از اول کارشناسی نبوده و ممکنه دادگاه حق رو به طرف بده و بگه تو زیاد می گیری در حالی که نسبت به حق واقعیت هم کم می گیری. چرا این مشکل به وجود میاد، چون تعیین قیمت اصولی نیست، اگه اصولی باشه، کارفرما از قبل می دونه که نمی تونه زیر هیچ چیزی بزنه، و 100% اگه دادگاه هم بره محکوم می شه.
یه نهاد نمی تونه قیمت دقیق رو تعیین کنه ولی می تونه قیمت یه چیزایی رو به صورت کلی مشخص کنه، و قیمت یه چیزایی رو هم به صورت توافقی مشخص کنه. مثلاً برا سایت بگن باید به قیمت سایتی که از پایگاه داده استفاده می کنه، حداقل 200 تومن اضافه بشه(قیمت دقیق، توافقی) یا مثلاً تو سایتی که از جاوااسکریپت استفاده شده حداقل 100 تومن باید به قیمت اضافه بشه.

اتفاقا من برعکس فکر میکنم باید "عرف" حدود قیمت رو تعیین کنه وقیمت دقیق هم توافقی باشه.اما متاسفانه به دلیل ارتباطات خیلی محدود متخصص های ما با همدیگه و اطلاعشون از وضعیت "عرف" با جوامع بسته ای رو برو میشیم و این باعث میشه که عرف هرجا فرق کنه.
البته در کنارش مثلا این رو هم باید در نظر گرفت که هرکی با هر سطح اطلاعاتی به خودش اجازه میده وارد یه صنعتی مثل طراحی وب بشه و مشتری هم به دلیل اینکه اطلاعاتش کمه (جاهای دیگه اینجوری نیست) قبول میکنه.این کار متخصص هارو سخت میکنه.
مثلا الان من یه پروژه طراحی شبکه اجتماعی دیدم که طرف نوشته بود باید نزدیک نیویورک باشی چون هر هفته باید با هم ملاقات کنیم و بهم گزارش کار بدی.این نشون میده طرف واقعا میدونه چی میخواد.
نه، نیگاش می کنم.
ببین یکی از مشکلات رو گفتی، الان همه ادعا می کنن که طراحی سایت بلدن، و جالب هم اینه که یه مشتری که مثلاً شرکت ساختمانی داره و به سایت نیاز داره، هیچ چیز جز ظاهر سایت رو نمی بینه، پس نمی تونی به اون بفهمونی که سایتی که یه متخصص کار می کنه با یه فرد عادی کار می کنه چه فرقی داره، مثلاً سطح برنامه نویسی که استفاده شده یا امنیت سایت تو بالاس. یا مثلاً نمی تونی بهش بفهمونی که یه گالری آژاکس دینامیک خیلی ارزشمنده.
حالا برعکی این هم هست، خیلیا از بی اطلاعی طرف استفاده می کنن و طرف رو سر کیسه می کنن.
بوت سکتور هارد لپتاپ من سوخت ولی از اونجایی که مواردی که شامل گارانتی نمی شن، فقط ضربه و سوختن و بلایای طبیعی بود، من تعویض هارد رو از شرکت مربوطه خواستم، شرکت اول نمی دونس من حالیمه که چه خبره، هی می گفت به هاردت ضربه خورده،سیلندرش شکسته، آخر سر دیدن من قانع نمی شم، منو پاس دادن به تعمیرکار شرکت، وقتیبا اون حرف زدم، کاری کردم، خودش آخر سر اعتراف کرد که بله بوت سکتور هارد شما سوخته، خب همه که چنین چیزایی سرشون نمی شه واسه همین شرکت های گارانتی هم سوئ استفاده می کنن

کلاً وقتی عرف قیمت تعیین می کنه، یا سیخ می سوزه یا کباب، یه مثال کلی بزنم، الان هیچ نظارتی بر قیمت اجاره خونه نیست. قرارداد خونه من تا شهریور 89 ، 180 تومن بود ، اون موقع چون وضعیتم مشخص نبود، قرارداد جدید رو 6 ماهه بستیم و شرط کردیم که اگه شرایط من مناسب بود،به جای 6 ماه یه سال بمونیم، قیمتش هم200 تومن حالا چون می خواستم واسه کار برم به یه شرکتی و با وجود اتمام درسام اینجا بمونم، خونه رو یه 6 ماه دیگه تمدید کردم ولی صاخب خونه با استفاده از این فرصت که واسه 6 ماه کسی بهم خونه نمی ده و من هم واسه 6 ماه عمراً به یه خونه دیگه اسباب کشی کنم، قیمت جدید رو 300 تومن گفت، حالا با چونه فراوان شد 270 یعنی تو 6 ماه(از شهریور 89 تا اسفند 89)، 50% اومد رو اجاره خونه. این کاری که کرد سو استفاده و فرصت طلبی بود، چرا تونس چنین کاری کنه، چون قیمت اجاره رو عرف تعیین می کنه و عرف هم یعنی این که هر قیمتی خودش بخواد می ده و کسی نمی تونه شکایتی بکنه، می گه می خوای بخوا، نمی خوای بای بای

Drago

کاربر ممتاز
۱.
الان یکی از مشکلات عادی اینه، اگه واسه یه شرکت یه کاری بکنی، ممکنه نوبت آخر پرداخت رو که بعد تحویل سیستم هست، نده و ادعا کنه که سر قرارداد سرش کلاه رفته، حالا فک کن باید بری شکایت کنی، پول دادگاه و وکیل بدی، معلوم هم نیست که آخر سر به نفع تو حکم صادر شه
یه نهاد نمی تونه قیمت دقیق رو تعیین کنه ولی می تونه قیمت یه چیزایی رو به صورت کلی مشخص کنه، و قیمت یه چیزایی رو هم به صورت توافقی مشخص کنه. مثلاً برا سایت بگن باید به قیمت سایتی که از پایگاه داده استفاده می کنه، حداقل 200 تومن اضافه بشه(قیمت دقیق، توافقی) یا مثلاً تو سایتی که از جاوااسکریپت استفاده شده حداقل 100 تومن باید به قیمت اضافه بشه.
.
.
.
ببین یکی از مشکلات رو گفتی، الان همه ادعا می کنن که طراحی سایت بلدن، و جالب هم اینه که یه مشتری که مثلاً شرکت ساختمانی داره و به سایت نیاز داره، هیچ چیز جز ظاهر سایت رو نمی بینه، پس نمی تونی به اون بفهمونی که سایتی که یه متخصص کار می کنه با یه فرد عادی کار می کنه چه فرقی داره، مثلاً سطح برنامه نویسی که استفاده شده یا امنیت سایت تو بالاس. یا مثلاً نمی تونی بهش بفهمونی که یه گالری آژاکس دینامیک خیلی ارزشمنده.

۲.
نه، نیگاش می کنم.

۳.
بوت سکتور هارد لپتاپ من سوخت ولی از اونجایی که مواردی که شامل گارانتی نمی شن، فقط ضربه و سوختن و بلایای طبیعی بود، من تعویض هارد رو از شرکت مربوطه خواستم، شرکت اول نمی دونس من حالیمه که چه خبره، هی می گفت به هاردت ضربه خورده،سیلندرش شکسته، آخر سر دیدن من قانع نمی شم، منو پاس دادن به تعمیرکار شرکت، وقتیبا اون حرف زدم، کاری کردم، خودش آخر سر اعتراف کرد که بله بوت سکتور هارد شما سوخته، خب همه که چنین چیزایی سرشون نمی شه واسه همین شرکت های گارانتی هم سوئ استفاده می کنن

۴.
.....کلاً وقتی عرف قیمت تعیین می کنه، یا سیخ می سوزه یا کباب، یه مثال کلی بزنم، الان هیچ نظارتی بر قیمت اجاره خونه نیست. قرارداد خونه من تا شهریور 89 ، 180 تومن بود ، اون موقع چون وضعیتم مشخص نبود، قرارداد جدید رو 6 ماهه بستیم و شرط کردیم که اگه شرایط من مناسب بود،به جای 6 ماه یه سال بمونیم، قیمتش هم200 تومن حالا چون می خواستم واسه کار برم به یه شرکتی و با وجود اتمام درسام اینجا بمونم، خونه رو یه 6 ماه دیگه تمدید کردم ولی صاخب خونه با استفاده از این فرصت که واسه 6 ماه کسی بهم خونه نمی ده و من هم واسه 6 ماه عمراً به یه خونه دیگه اسباب کشی کنم، قیمت جدید رو 300 تومن گفت، حالا با چونه فراوان شد 270 یعنی تو 6 ماه(از شهریور 89 تا اسفند 89)، 50% اومد رو اجاره خونه. این کاری که کرد سو استفاده و فرصت طلبی بود، چرا تونس چنین کاری کنه، چون قیمت اجاره رو عرف تعیین می کنه و عرف هم یعنی این که هر قیمتی خودش بخواد می ده و کسی نمی تونه شکایتی بکنه، می گه می خوای بخوا، نمی خوای بای بای
۱. این حرفی که شما داری میزنی کلیه،ولی ما بیشتر داریم روی طرح همچین سایتی صحبت میکنیم. توی درخواست و همچنین توی اعلام آمادگی جزئیاتی که لازمه گفته میشه.اینکه آیا جاوا اسکریپت میخوای یا نه؟ پایگاه داده داره ؟ گالری دینامیک آژاکس داره؟ و بعد قرار به کار میشه.
و یه چیز دیگه : درخواست کننده پول رو به سایت ترنسفر میکنه،سایت هم پولو به اون کسی که کارو کرده میده.یعنی یه دلالی این وسط هست.البته خب اونم یه سهمی میبره ولی باز هردو طرف از "تمیز" بودن نقل و انتقال مطمئنن.

۲. میگم نگاه کن واسه این خاطره که این ریزه کاری ها دستت بیاد.

۳. از کجا فهمیدی که بوت سکتوره؟ (اگه صلاح میدونی توی تاپیک گفت و گو یا سوال جواب بده)

۴.عرف یعنی اینکه تو جای دیگه هم خونه با قیمت کمتر از این پیدا نمیکنی.اگه اجاره اینجا بالا رفته اجاره بقیه جاها هم بالارفته. و مسلما آدم هایی هستن که واسه رقابت هم شده سعی میکنن اجاره رو پایین تر بدن اما این پایین تر هم حدی داره و بقیه هم خودشونو به اون حد میرسونن.پس اگه تغییری ایجاد بشه واسه همه اس.این چیزی نبود که میخواستیم؟

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
من به طور کلی با نظرهای امیر بیشتر موافقم تا شما طاها جان

البته لازم نیست همدیگه رو قانع کنیم. هممون میتونیم طرز تفکر های خودمون رو داشته باشیم.

ولی من به طور کلی با تعیین قیمت توسط نهادی مخالفم. دلیل هامم ذکر کردم.

راستی امیرجان. تونستم تو مانی بوکرز حساب باز کنم. البته با مشخصات جعلی و ایپی اختصاصی توسط یکی از دوستان.

با مانی بوکرز میشه از سایت freelancer برداشت کرد. ولی تا زمانی که وریفای نکنیش. فقط 72 دلار هر 3 ماه میتونی نقل و انتقال بدی.

که 72 دلار هر 3 ماه مطمئنن کافی نیست.

برای وریفایش هم میشه با استفاده از مستر کارت یا ویزا کارت این کار رو انجام داد که ارزونترین ویزاکارت همراه با حساب بانکی فکر کنم حدود 100 هزارتومانه.

طاها حک

کاربر فعال مهندسی IT ,
کاربر ممتاز
۱. این حرفی که شما داری میزنی کلیه،ولی ما بیشتر داریم روی طرح همچین سایتی صحبت میکنیم. توی درخواست و همچنین توی اعلام آمادگی جزئیاتی که لازمه گفته میشه.اینکه آیا جاوا اسکریپت میخوای یا نه؟ پایگاه داده داره ؟ گالری دینامیک آژاکس داره؟ و بعد قرار به کار میشه.
و یه چیز دیگه : درخواست کننده پول رو به سایت ترنسفر میکنه،سایت هم پولو به اون کسی که کارو کرده میده.یعنی یه دلالی این وسط هست.البته خب اونم یه سهمی میبره ولی باز هردو طرف از "تمیز" بودن نقل و انتقال مطمئنن.

۲. میگم نگاه کن واسه این خاطره که این ریزه کاری ها دستت بیاد.

۳. از کجا فهمیدی که بوت سکتوره؟ (اگه صلاح میدونی توی تاپیک گفت و گو یا سوال جواب بده)

۴.عرف یعنی اینکه تو جای دیگه هم خونه با قیمت کمتر از این پیدا نمیکنی.اگه اجاره اینجا بالا رفته اجاره بقیه جاها هم بالارفته. و مسلما آدم هایی هستن که واسه رقابت هم شده سعی میکنن اجاره رو پایین تر بدن اما این پایین تر هم حدی داره و بقیه هم خودشونو به اون حد میرسونن.پس اگه تغییری ایجاد بشه واسه همه اس.این چیزی نبود که میخواستیم؟
1- خب مین می گم باید یه خصوصیات کلی قیمت گذاری بشن.
2- اره
3- اون موقع قبل این که من لپ تا پ رو بدم به شرکت گارانتی، یه هفته روش کلی کار کردم،
low level format, bad sector, partishen table, ...
یا یه لینوکس زدم روش گه لینوکس هم رو رمش نصب شد(یکی از نشانه های این که سیستم هارد رو نمی شناسه، یعنی سکتور صفر رو نمی تونه پیدا کنه و ناچار می شه، از رم برای سکتور صفر استفاده کنه) تا اینجا حس کرده بودم که مشکل از سکتور صفره ولی نهایتاً یه نرم افزار هم پیدا کردم که سکتور صفر رو چک می کرد، البته این جریان مال دو سال و نیم پیشه، و خداییش اسم برنامه یادم نیست.
4- نه انصافاً عرف تو جامعه ما خود هر کسه، من سر یه قرارداد به طرف می گفتم که بابا برو از همه بپرس ، قیمت فلان کار حداقل این قده، می گفت من با بقیه چی کار دارم، این قیمت گرونه.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
4- نه انصافاً عرف تو جامعه ما خود هر کسه، من سر یه قرارداد به طرف می گفتم که بابا برو از همه بپرس ، قیمت فلان کار حداقل این قده، می گفت من با بقیه چی کار دارم، این قیمت گرونه.

مرسی طاها که خودت قبول کردی. :D

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای وریفایش هم میشه با استفاده از مستر کارت یا ویزا کارت این کار رو انجام داد که ارزونترین ویزاکارت همراه با حساب بانکی فکر کنم حدود 100 هزارتومانه.

خب . مثل اینکه نیاز به 100 هزار تومان برای خرید مستر کارت هم نیست

کارت اعتباری مجازی برای وریفای کردن مانی بورکز و پیپیال :فقط 30 هزار تومان.
http://vcc4paypal.mihanblog.com/post/tag/گوگل ادوردز کوپن

ببین امیر جان. از نمیشه رسیدیم به 100 هزار تومان. الان هم رسیدیم به 30 هزار تومان. حالا بزار ببینیم میتونیم رایگان وریفایش کنیم. :biggrin::biggrin::biggrin:

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب . مثل اینکه نیاز به 100 هزار تومان برای خرید مستر کارت هم نیست

کارت اعتباری مجازی برای وریفای کردن مانی بورکز و پیپیال :فقط 30 هزار تومان.
http://vcc4paypal.mihanblog.com/post/tag/گوگل ادوردز کوپن

ببین امیر جان. از نمیشه رسیدیم به 100 هزار تومان. الان هم رسیدیم به 30 هزار تومان. حالا بزار ببینیم میتونیم رایگان وریفایش کنیم. :biggrin::biggrin::biggrin:

خب. مثل اینکه همینجوری داره ارزونتر میشه :D:D

لینک خارجیش رو پیدا کردم

خرید vcc برای وریفای مانی بورکز : 10 دلار
http://www.vcccheap.com/7-buy-moneybookers-account-verification-virtual-credit-card-(vcc).html

خرید vcc برای وریفای پیپال : 5.75 دلار
http://www.vcccheap.com/category-11-paypal-vcc.html

دیگه واقعا 6 هزار تومان و 11 هزار تومان پولی نیست.بیخیال. نمیگردم که رایگان وریفای کردنشون رو پیدا کنم :D

semej

عضو جدید
به به سلام
میبینم که یسری دوستان که اطلاعات خاص جالبی هم دارن و حسابی با هم بحث هم کرده اند اومدن. شما که اطلاعات دارین به تازه کار ها هم یاد بدین(خودمو میگما!) مثلا بنده هیچ اطلاعی ازین سیستم هایی که در موردشون صحبت می کردین paypal, ... ندارم و پس خوب میشه بگین چین و به چه درد می خورن.:que:

مورد دیگه ای که تو بحث ها دیدم قیمت گذاری بود چه خوب میشه حالا شما ها که بیان می کنید که اطلاعات مناسب یا حداقل مناسبی از قیمت ها مثلا در حوزه طراحی سایت دارین در یه همچین جاهایی بیان کنید تا دیگران هم ببین و خودشون کلاهشون رو قاضی کنن! هرچند میدونم که ممکنه این کارو نکنید چون خود من که در شرکتی هستم می بینم که هیچ وقت راضی نیستن دستمزدایی رو که واس طراحی سایت می گیرن داد بزنن که اصولش هم همین است ولللللللللللللللللی اگه اینطور باشه آخرش میشه بحث های طول و دراز خود شما دوستان که هی میگید یکی قیمت بالا داد و دیگری پایین.

danialfx

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به سلام
میبینم که یسری دوستان که اطلاعات خاص جالبی هم دارن و حسابی با هم بحث هم کرده اند اومدن. شما که اطلاعات دارین به تازه کار ها هم یاد بدین(خودمو میگما!) مثلا بنده هیچ اطلاعی ازین سیستم هایی که در موردشون صحبت می کردین paypal, ... ندارم و پس خوب میشه بگین چین و به چه درد می خورن.:que:

مورد دیگه ای که تو بحث ها دیدم قیمت گذاری بود چه خوب میشه حالا شما ها که بیان می کنید که اطلاعات مناسب یا حداقل مناسبی از قیمت ها مثلا در حوزه طراحی سایت دارین در یه همچین جاهایی بیان کنید تا دیگران هم ببین و خودشون کلاهشون رو قاضی کنن! هرچند میدونم که ممکنه این کارو نکنید چون خود من که در شرکتی هستم می بینم که هیچ وقت راضی نیستن دستمزدایی رو که واس طراحی سایت می گیرن داد بزنن که اصولش هم همین است ولللللللللللللللللی اگه اینطور باشه آخرش میشه بحث های طول و دراز خود شما دوستان که هی میگید یکی قیمت بالا داد و دیگری پایین.

پیپال و وبمانی و مانی بوکرز و لیبرتی و ... پولهای الکترونیکی هستن که برای نقل و انتقال پول به کار میرن.

مثلا اون سایتی که امیر معرفی کرده بود. میشد ازش با مستر کارت و ویزا کارت و پیپال و مانی بورکز مبلغ ها رو برداشت کرد.

مشکلی که ما داریم این بود که این پولهای الکترونیکی با ایران کار نمیکنن و نمیشه وریفایشون کرد. من جستجو کردم و راه وریفای کردنشون رو پیدا کردم.

مثلا اولین سایتی که معرفی کردم . 80 هزار تومان میگرفتن و یه اکانت پیپال وریفای شده میفروختن. بعد کم کم راه های بهتری پیدا کردم و متوجه شدیم با 6 هزار تومان هم میشه پیپال رو وریفای کرد.

قیمت طراحی سایت هم معمولا به طور حدودی اینجوریه که سایت های استاتیک بین 100 تا 200 هزار تومان. سایت های دینامیک هم بین 400 تا 500 هزار تومان .

بالا