خودکشی یک جوان یاسوجی به خاطر بانو سوسانا(اين هم از عواقب سريال جومونگ).!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahdicar20

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یک جوان یاسوجی به علت علاقه به سوسانا شخصیت زن سریال افسانه جومونگ و مخالفت پدرش جهت ازدواج با سوسانا اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش دنانیوز، پدر این جوان که در بیمارستان بستری شده است افزود: پسرش از وی خواسته بود تا با فروش گوسفندانش هزینه سفر وی را جهت یافتن سوسانا و ازدواج با وی تأمین کند که پس از مخالفت پدر اقدام به خوردن قرص کرده است.

پدر این جوان که شغلش کشاورزی است با اشاره به اینکه هزینه فروش کل گوسفندانش کمتر از یک میلیون تومان است گفت: به هیچ طریقی نتوانستیم وی را از این تصمیم منصرف کنیم و نهایتا اقدام به خودکشی کرد.

البته حال جوان رو به بهبود است و از خطر مرگ نجات یافته است.

منبع

خبر اينقدر تكان دهنده بود كه رو سايت جام جم هم رفت!!!!!!!!!!!!!!
شماره خبر: 100905991384​

اقدام به خودكشي به خاطر هنرپيشه زن سريال جومونگ

گروه حوادث: يك جوان ياسوجي به خاطر علاقه به سوسانو هنرپيشه زن سريال جومونگ و مخالفت پدرش براي ازدواج با اين زن، اقدام به خودكشي كرد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دنانيوز، اين جوان كه پس از تماشاي سريال جومونگ بشدت به سوسانو علاقه‌مند شده بود و قصد ازدواج با او را داشت، هنگامي كه خانواده‌اش را از اين تصميم مطلع كرد، با مخالفت آنها روبه‌رو شد.
جوان ياسوجي از پدرش خواست تا با فروش گوسفندانش هزينه سفر وي به كشور كره و يافتن سوسانو را تامين كند و زماني كه متوجه شد خانواده‌اش حاضر به فروش گوسفندان نيستند، با خوردن قرص اقدام به خودكشي كرد.

به دنبال اين ماجرا، والدين جوان عاشق پيشه او را به بيمارستان منتقل كردند و با تلاش پزشكان، او از مرگ حتمي نجات يافت.

پدر اين جوان در ارتباط با اين موضوع گفت: پسرم تصور مي‌كرد براحتي مي‌تواند به كشور كره سفر و با هنرپيشه زن اين سريال ازدواج كند و زماني كه به وي گفتم مبلغ فروش كل گوسفندان كه تمام دارايي من است كمتر از يك ميليون تومان است، او نيز در اقدامي عجيب دست به خودكشي زد و اگر كمي دير به بيمارستان مي‌رسيد،‌ به طور حتم جان خود را از دست مي‌داد. آخرين خبرها از وضعيت جسماني جوان ياسوجي حاكي است كه حال وي رو به بهبود است و از مرگ حتمي نجات يافته است.

لينك خبر
http://www.jamejamonline.ir/papertex...m=100905991384

خدایش موندم چی بگم واقعا بگم
تازه میفهمم چرا صدا سیما فیلم های آمریکایی نشون نمیده:biggrin:
واقعآ تو ایران از این جور آدما زیاد پیدا میشن...! باز این یاسوج بوده...تو تهران دو نفر داشتن سر اینکه سوسونو خوشگل تره یا سویا همدیگرو به قصد کشت میزدن!!! من از کسی علت دعوا رو پرسیدم اینو گفت...اول خندیدم دوباره پرسیدم جدآ سر چی دعوا میکنن!؟؟؟ ولی .....!
آدم رو سگ بگيره جو نگيره!
آقا بلند بگو: مرگ بر منافق:surprised::biggrin:
با تشکر
mahdicar20:)

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا خاك تو سرش :)
اين دل غمزده نتــــوان كه غم افـــزا نشـــود
چاره‏اى نيست بجـز سوختن از آتش عشق
-----------------
البته ساليان پيش كه سريال 150 قسمتي خانواده محترم اوشين تاناكورا رو هم نشون ميداد ,شخصي به خاطر نفرتي كه از مادرشوهر اوشين خانم داشت ,موقع نمايش اين چهره و قصاوت هاي اون بازدن گلوله اي به قلب مادر شوهر تلويزيون رو تركونده بود. البته اين مسئله شايد يك همزاد پنداري براي اون مرد داشت. ولي عشق آتشين اين جوان ياسوجي واقعا جالب توجه بود.

تاناكا يوكو در نقش اوشين جوان

--------
منبع:http://wiki.d-addicts.com/Oshin و...

آخرین ویرایش:

mohaghegh64

عضو جدید
کاربر ممتاز
ننننننننننننننننننننه بانوی من!!!
من به شما وفادارم اگر این جومونگ فلان فلان شده بزاره.
بانوی من بیا با من جومونگ کارش خطرناکه همین امروز فردا ست که نفله شه:surprised:
دوست دارم بانوی من
ننه بابام رو کی بیارم خواستگاریت خوشکله. دوریت چقدرمشکله؟؟:biggrin::biggrin:

niloo_sh.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااااااااااااااااااااااااااااااای
چه دل مشنگی بوده

امیر Amir

کاربر حرفه ای
یک جوان یاسوجی به علت علاقه به سوسانا شخصیت زن سریال افسانه جومونگ و مخالفت پدرش جهت ازدواج با سوسانا اقدام به خودکشی کرد.

به گزارش دنانیوز، پدر این جوان که در بیمارستان بستری شده است افزود: پسرش از وی خواسته بود تا با فروش گوسفندانش هزینه سفر وی را جهت یافتن سوسانا و ازدواج با وی تأمین کند که پس از مخالفت پدر اقدام به خوردن قرص کرده است.

پدر این جوان که شغلش کشاورزی است با اشاره به اینکه هزینه فروش کل گوسفندانش کمتر از یک میلیون تومان است گفت: به هیچ طریقی نتوانستیم وی را از این تصمیم منصرف کنیم و نهایتا اقدام به خودکشی کرد.

البته حال جوان رو به بهبود است و از خطر مرگ نجات یافته است.

منبع

خبر اينقدر تكان دهنده بود كه رو سايت جام جم هم رفت!!!!!!!!!!!!!!
شماره خبر: 100905991384​

اقدام به خودكشي به خاطر هنرپيشه زن سريال جومونگ

گروه حوادث: يك جوان ياسوجي به خاطر علاقه به سوسانو هنرپيشه زن سريال جومونگ و مخالفت پدرش براي ازدواج با اين زن، اقدام به خودكشي كرد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دنانيوز، اين جوان كه پس از تماشاي سريال جومونگ بشدت به سوسانو علاقه‌مند شده بود و قصد ازدواج با او را داشت، هنگامي كه خانواده‌اش را از اين تصميم مطلع كرد، با مخالفت آنها روبه‌رو شد.
جوان ياسوجي از پدرش خواست تا با فروش گوسفندانش هزينه سفر وي به كشور كره و يافتن سوسانو را تامين كند و زماني كه متوجه شد خانواده‌اش حاضر به فروش گوسفندان نيستند، با خوردن قرص اقدام به خودكشي كرد.

به دنبال اين ماجرا، والدين جوان عاشق پيشه او را به بيمارستان منتقل كردند و با تلاش پزشكان، او از مرگ حتمي نجات يافت.

پدر اين جوان در ارتباط با اين موضوع گفت: پسرم تصور مي‌كرد براحتي مي‌تواند به كشور كره سفر و با هنرپيشه زن اين سريال ازدواج كند و زماني كه به وي گفتم مبلغ فروش كل گوسفندان كه تمام دارايي من است كمتر از يك ميليون تومان است، او نيز در اقدامي عجيب دست به خودكشي زد و اگر كمي دير به بيمارستان مي‌رسيد،‌ به طور حتم جان خود را از دست مي‌داد. آخرين خبرها از وضعيت جسماني جوان ياسوجي حاكي است كه حال وي رو به بهبود است و از مرگ حتمي نجات يافته است.

لينك خبر
http://www.jamejamonline.ir/papertex...m=100905991384

خدایش موندم چی بگم واقعا بگم
تازه میفهمم چرا صدا سیما فیلم های آمریکایی نشون نمیده:biggrin:
واقعآ تو ایران از این جور آدما زیاد پیدا میشن...! باز این یاسوج بوده...تو تهران دو نفر داشتن سر اینکه سوسونو خوشگل تره یا سویا همدیگرو به قصد کشت میزدن!!! من از کسی علت دعوا رو پرسیدم اینو گفت...اول خندیدم دوباره پرسیدم جدآ سر چی دعوا میکنن!؟؟؟ ولی .....!
آدم رو سگ بگيره جو نگيره!
آقا بلند بگو: مرگ بر منافق:surprised::biggrin:
با تشکر
mahdicar20:)

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

از این نوابغ زیاد هستند...من تو یک چت روم دیدم یکی دنبال شماره تلفن این پسره که نقش یوسف رو بازی میکرده میگشت...
فکر کنم این پسره تا حالا پاشو از دهاتشون بیرون نزاشته بوده بیرون که بیاد ببینه چه آنجلهایی تو ایران هستند...به به;);)

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله!!!!! اينم يه جورشه اخه يكي نيست بگه بيچاره سوسانو اگه تو ميرفتيم زنت نميشد بگرد از دهات خودتون زن بگير:biggrin:

صخا

عضو جدید
آرزو بر جوانان عيب نيست.
(البته كاراون ار آرزو و خواب گذشته ...

mary.a.m.n

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه این دیونه با سوسانو ازدواج میکرد میخواست ببردش تو یاسوج براش گوسفند بچرونه ؟ باید یکراست ببرنش تیمارستان .:wallbash:

k.memar

عضو جدید
جوونه اشتباه کرده شما ببخشینش
موندم چی بگم ... این همه دخترهای خوب و ...
ها ها سوسانو چش بادومی :exclaim:

afa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا .... این پسره واقعا از لحاظ عقلی مشکل داشته ....

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
همون به قول hopeful اين پسره ديوانه بوده نه عاشق:surprised::surprised::surprised:

نگين...NeGiN سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتي ايرانيا ميرن فيلم هاي در پيت كره اي رو مي خرن و مردمو با يه سري اراجيف مشغول مي كنن همين ميشه ديگه
خداييش من الان يه ساله تلويزيون نگاه نكردم اين بانو سوسانا رو هم اولين باره عكسشو توي اين تاپيك ديدم مي بينم

حرفي جز اظهار تاسف براي صدا و سيما و مردم بي جنبه مون ندارم

bmd

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا من غلط کنم نژادپرست باشم
آدمن اما تو مملکت خودشون... برن تو کشور خودشون آدم باشن...
چرا اینجا رو به لجن می کشن...
آقا ول کن کلا بحث منحرف شد
سلام مهندس
بحث انحرافي مشتريش زياده ولي!
اين پسره هم شايد عاشق چشم بادوميش نشده . مفتون شمشير زنيش بوده

MarziehA

عضو جدید
خدا شفایش دهـــاد!!!

خدا شفایش دهـــاد!!!

بچه ها بیاین همه با هم دعا کنیم خدا به اینجور آدم های خل مشنگ عقلی عنایت فرماید ...:eek::surprised:

الـــــــــــــــــــــــــــــــهی آمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــین :w09:

shanli

مدیر بازنشسته
دوستان خواهش میکنم رعایت کنید.. پستهای توهین امیز در شان باشگاه نیست..
در صورت تکرار پست توهین آمیز اخطار داده خواهد شد.

.:MONTAZER:.

عضو جدید
بله...من هم خبرش رو شنیدم...
خدا رحمتش کنه...
به هر حال هر کسی بهانه ای برای مردن می خواهد و عزراییل سراغ هر کس به بهانه ای می آید!
روحش شاد

ozra.m

عضو جدید
عجب آدمی بوده :biggrin:واقعا در حیرتم:surprised: اما دلم براش خیلی می سوزه
حالا که خوب شده خدا شفاش بده که دیگه از این دیونگیه نکنه :biggrin:

برهوت سبز

عضو جدید
خدواند را شکر که گروهی را جهت خنده و سرگرمی خلقش آفرید
از این بنده ...خل وضع هم کمال تشکر را دارم
به امید وصال ایشان به یارش و دارا شدن فرزندانی جنگجو ولی عاقل

تبسم!

عضو جدید
عجب!!!!!

عجب!!!!!

واقعا نمی دونم چی بگم !!!!
حیرون موندم ....
فقط می تونم بگم که تو ایران ما خر زیاد هست باید صادر کنیم !!!!
عجب آدمهای بی عقلی پیدا میشه هاااااااااااااااااااااااا......

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر

نظر

با سلام

:whistle: :d :whistle: بنده خدا احتمالا از فرط کار زیاد زده بوده به سرش. میگن تلویزیون برای بچه هاتون نخرید به همین دلیل می گن :tooth:

مرسی

بابك طراوت

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاع رساني صدا و سيما ضعيفه بايد براي تنوير افكار عمومي از ابتداي سريال ميگفتن كه بانو سوسانو در قسمت .... شوهر ميكنه لطفا جو زده نشيد:w15:

وضعیت
موضوع بسته شده است.