خودسوزی دو دختر و خودکشی یک دختر دیگر در یک روز در ایلام

امدن

عضو جدید
از شما بعیده این حرفا با توجه به رشته ایی که خوندین!!!!
آره از من بعیده ولی واسه یه بار خودتون رو جای ما دخترای ایلامی بزارین چه حسی بهتون دست میده یه خونواده تعصبی که تو حتی اجازه بیرون رفتن بدون پدر و مادر نداری .یه جایی که تو فقط باید تو شهر خودت قبول شی تا درس بخونی و آرزوی رفتن به دانشگاه معتبر رو به گور ببری آرزوی یه پارک درست و حسابی به دلت بمونه آرزوی هر چی خوشی به دلت بمونه.همسر آیندت رو پدرت واست تعیین میکنه و تو حق دخالت نداری تموم زندگیت و کارات باید زیر نظر شوهرت باشه.اگه آقا خوشش نیاد یعنی تو حق نداری انجام بدی .وخلاصه اینقدر چیزای دیگه وجود داره که باور نمیکنی

K.K.J

عضو جدید
آره از من بعیده ولی واسه یه بار خودتون رو جای ما دخترای ایلامی بزارین چه حسی بهتون دست میده یه خونواده تعصبی که تو حتی اجازه بیرون رفتن بدون پدر و مادر نداری .یه جایی که تو فقط باید تو شهر خودت قبول شی تا درس بخونی و آرزوی رفتن به دانشگاه معتبر رو به گور ببری آرزوی یه پارک درست و حسابی به دلت بمونه آرزوی هر چی خوشی به دلت بمونه.همسر آیندت رو پدرت واست تعیین میکنه و تو حق دخالت نداری تموم زندگیت و کارات باید زیر نظر شوهرت باشه.اگه آقا خوشش نیاد یعنی تو حق نداری انجام بدی .وخلاصه اینقدر چیزای دیگه وجود داره که باور نمیکنی
متاسفم ولی...در ایلامی بودن شما شک دارم با این حرفا...نه در مورد خودم و نه تمام اطرافیانم یک مورد از چیزایی که گفتین صدق نمیکنه....

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه دختر ایلامیم ولی از مردمانش متنفر .مردمانی که به این فکر نمیکنن این یه دختر جوونه اگه الکی واسش حرف دربیاریم دختره بدبخت میشه همه با یه دید دیگه بهش نگاه میکنن.فقط به فکر اینن که با تهمت بستن به این دختر و اون دختر خودشون رو سرگرم کنن .واسه مثال یه بار که من 14 سالم بود و خونه عموم دعوت بودیم به دلیل سرماخوردگی حالم خوب نبود به بابام گفتم منو برسونه خونه ولی بابام یه کم کار داشت به پسر عموم گفت که منو برسونه رسوندن من به خونه همراه پسر عموم همان و شروع شدن حرفای همسایه ها پشت سرم همان جوری که تا الان که من 18 سالمه هنوزم این حرفا ادامه داره ولی شکر خدا پدرم ایلامی نبود و به خاطر همین فرهنگ ایلامی ها رو قبول نداشت همین که من 18 ساله شدم به اصرار بابام دانشگاه رو یه شهر خیلی دورتر از ایلام رو زدم که بتونم از ایلام دور باشم .هیچکس وضع ما دخترای ایلامی رو درک نمکنه .ما همیشه افسرده باید کنج خونه بشینیم تا بلاخره یکی بیاد خواستگاری .فکر میکنیم که شاهزاده رویاهامونه میتونه ما رو از دست خونوادمون نجات بده ولی نمیدونیم که از چاله میافتیم تو چاه.واسه ما دخترای ایلامی راهی جز خودکشی با آتیش نمیمونه .بهترین اعتراضمون همون خودکشی با آتیشه

شاید این دنیا به کامت نباشه ولی حداقلش میدونی که با انجام به وظایف دینیت میتونی این دنیای زودگذر رو ردش کنی و هر چه سریع تر به سرای جاوید برسی و اونجا هرجور که خواستی زندگی کنی.
ولی اگه خودکشی کنی،شاید از شر این دنیات خلاص بشی ولی یه راست میری وسط جهنم و تا دنیا دنیاست باید بسوزی.
یکم عاقلانه تر فکر کن!
این حرفا از تو که 18 سالته بعیده!
اگه یه بچه 14-15 ساله این حرفو میزد می گفتم از روی نادونیشه ولی تو... .
درست فکر کن!
درست فکر کن!
عاقلانه زندگی کن!

امدن

عضو جدید
متاسفم ولی...در ایلامی بودن شما شک دارم با این حرفا...نه در مورد خودم و نه تمام اطرافیانم یک مورد از چیزایی که گفتین صدق نمیکنه....
اگه تا حالا این چیزا رو ندیدید پس من باید در مورد ایلامی بودن شما شک کنم

K.K.J

عضو جدید
نکته قابل تأمل: راستی...مگه تو ایلام هنوزم نفت گیر میاد؟!!!! اینا از کجا نفت میارن؟!!!!!!:D
در ضمن من اطلاعم فقط در مورد شهر ایلامه...اطرافشو اصلاااا نمیدونم....

امدن

عضو جدید
شاید این دنیا به کامت نباشه ولی حداقلش میدونی که با انجام به وظایف دینیت میتونی این دنیای زودگذر رو ردش کنی و هر چه سریع تر به سرای جاوید برسی و اونجا هرجور که خواستی زندگی کنی.
ولی اگه خودکشی کنی،شاید از شر این دنیات خلاص بشی ولی یه راست میری وسط جهنم و تا دنیا دنیاست باید بسوزی.
یکم عاقلانه تر فکر کن!
این حرفا از تو که 18 سالته بعیده!
اگه یه بچه 14-15 ساله این حرفو میزد می گفتم از روی نادونیشه ولی تو... .
درست فکر کن!
درست فکر کن!
عاقلانه زندگی کن!
من فعلا قصد خودکشی ندارم

t.askari

عضو جدید

به هیچ وجه اینطوری نیست
شاید شما تو یه روستای دورافتاده از ایلام زندگی می کنید که این عقاید رو دارید
تو شهر ما که دخترا حق درس خوندن تو شهر دیگه، انتخاب همسر و خیلی از مسائل رو که شما میگید دارن. حتی دختر عموی مادرم تو آلمان داره درس میخونه و ایلامیه...
درضمن اگه انسان ایمانش قوی باشه تحت هیچ شرایطی دست به خودکشی نمیزنه
متاسفم براتون که یه مثال رو به همه نسبت میدید