عمرا اگه دخترای ایران جرات رد شدن از این پلو داشته باشن
سام zealot اخراجی موقت Apr 7, 2010 #1 عمرا اگه دخترای ایران جرات رد شدن از این پلو داشته باشن پیوست ها 5h7hw2mo72bbtr1rol4.jpg 64.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0 wnkp1a7o7f5yndysgrk.jpg 53.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
S saman_1987 اخراجی موقت Apr 7, 2010 #2 سام zealot گفت: عمرا اگه دخترای ایران جرات رد شدن از این پلو داشته باشن کلیک کنید تا باز شود... ما که پسریم جراتشو نداریم
سام zealot گفت: عمرا اگه دخترای ایران جرات رد شدن از این پلو داشته باشن کلیک کنید تا باز شود... ما که پسریم جراتشو نداریم
سام zealot اخراجی موقت Apr 7, 2010 #3 saman_1987 گفت: ما که پسریم جراتشو نداریم کلیک کنید تا باز شود... نه بابا اولش سخته
mohamad javid عضو جدید کاربر ممتاز Apr 7, 2010 #4 سام zealot گفت: عمرا اگه دخترای ایران جرات رد شدن از این پلو داشته باشن کلیک کنید تا باز شود... عزيزم از اين حرفها نزن كه دختراي ايران عمراً جرات داشته باشن...........چون زشته.........مگه همين خانم انصاري نبود كه رفت فضا............مگه همين گروه كوهنوردي بانوان ايران نبود كه صعود كردن به اورست
سام zealot گفت: عمرا اگه دخترای ایران جرات رد شدن از این پلو داشته باشن کلیک کنید تا باز شود... عزيزم از اين حرفها نزن كه دختراي ايران عمراً جرات داشته باشن...........چون زشته.........مگه همين خانم انصاري نبود كه رفت فضا............مگه همين گروه كوهنوردي بانوان ايران نبود كه صعود كردن به اورست
سام zealot اخراجی موقت Apr 7, 2010 #5 mohamad javid گفت: عزيزم از اين حرفها نزن كه دختراي ايران عمراً جرات داشته باشن...........چون زشته.........مگه همين خانم انصاري نبود كه رفت فضا............مگه همين گروه كوهنوردي بانوان ايران نبود كه صعود كردن به اورست کلیک کنید تا باز شود... ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده
mohamad javid گفت: عزيزم از اين حرفها نزن كه دختراي ايران عمراً جرات داشته باشن...........چون زشته.........مگه همين خانم انصاري نبود كه رفت فضا............مگه همين گروه كوهنوردي بانوان ايران نبود كه صعود كردن به اورست کلیک کنید تا باز شود... ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده
H hassan mahmoui s اخراجی موقت Apr 8, 2010 #6 سام zealot گفت: ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم
سام zealot گفت: ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده کلیک کنید تا باز شود... باهات موافقم
S saman_1987 اخراجی موقت Apr 10, 2010 #7 سام zealot گفت: ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده کلیک کنید تا باز شود... ایول....
سام zealot گفت: ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده کلیک کنید تا باز شود... ایول....
skolar76 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 10, 2010 #9 دوست دارم برای یه بارم شده امتحان کنم......................
Hotspur_1985 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 10, 2010 #11 سام zealot گفت: ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده کلیک کنید تا باز شود... چون چیزای پیش پا افتاده که تو ایران برا ایرانیا حسرت شده اونجا دم دسته دیگه ذهن آدم اونجا با هیچ وپوچ درگیر نمیشه . درضمن من رد میشم فقط بستگی داره که اونوره پل چی باشه.
سام zealot گفت: ok sir ولی من منظورم همه ی دخترا نبود {بیشترشون} در کل نمیدونم چرا هر کسی از ایران خارج میشه هر کاری میتونه انجام بده کلیک کنید تا باز شود... چون چیزای پیش پا افتاده که تو ایران برا ایرانیا حسرت شده اونجا دم دسته دیگه ذهن آدم اونجا با هیچ وپوچ درگیر نمیشه . درضمن من رد میشم فقط بستگی داره که اونوره پل چی باشه.