خطر..به داد خلیج فارس برسید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Parsi.Eng

عضو جدید
خلیج فارس خلیج فارسه . قبل از اسلام هم بوده .قبل از اینکه اعراب به امپراتوری ایران حمله کنند و دین اسلام را بعضی جاها به زور شمشیر و بعضی جاهای دیگه طور دیگه ترویج کنند .من خودم تو اینجا با خیلی از خصوصیات همسایه های مسلمانننن !!!!!!! جنوبی خلیج فارس اشنایی دارم .شنیدی میگن کرم از درخته !!!به امریکا هم ربطی نداره !! اخه این مسلمانان به قول دوست خوبم همه نشانه های مسلمانی رو تو مکه ومدینه از بین بردن بعدش ما تعصب مسلمانیمون رو داشته های ملی مون به تاراج میذاریم .ومیگیم اینم کار امریکای جنایتکار وغربه نه خودشون رو به پا از هر غربی خاین ترن .ولی چون ترسو هستن کاری از دستشون بر نمیاد .. زنده باد فرهنگ اصیل ایرانی و ایرانیان چند هزار سال قبل از اسلام با ادیان یکتا پرستی !! حرفام توهین به هیچ دوستی تلقی نشه .
برات خیلی متاسفم رو با شما نبودم هاااا گفتم بگم که سو تفاهم نشه:gol::gol::gol:
با اون وطن فروش بودم که گفت خلیج مسلمین

pune

عضو جدید
منم راي دادم :smile:
خودارو شكر داره زياد مي شه الان 70.9خليج فارس شده:gol:

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
جای هیچ نگرانی نیست
من همین الان رای دادم، همه چی آرومه و عربها رفتن پیش سوسماراشون

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
متاسفانه همه فراموششون شده و این داره به یه فاجعه ی ملی تبدیل میشه پس عنایت کنید
این آمار امروز هست خودتون ببینید

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Persian Gulf خليج فارس[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]63.5%[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Arabian Gulf الخليج العربي[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]36.5%[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Total votes: 2152775
[/FONT]

http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا