خطر ...به داد خلیج فارس برسید

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
سلام
لازمه که بدونید اگه قبلا رای دادید و سیستم آی پی شما را شناسایی میکنه و اجازه رای دادن مجدد به شما نمیده، فقط کافیه که توی تنظیمات مرور گر تمپوراری فایل ها و کوکی ها را پاک کنید.
اگه این کار براتون مشکله (که البته کار آسونی هست) میتونید بروزرAVANT
را از آدرس
http://www.avantbrowser.com/دانلود کنید و نصب کنید. هم زبان فارسی رو حمایت میکنه و هم کارکردن باهاش خیلی راحته. با این کار حتی میتونید رد پاهای اینترنتی خود را نیز کاملا پاک کنید

اما اصل قضیه

فکر می کرديم که بعد از تلاش های بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج فارس ، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند هفته پیش لینک پایین منتشر شد و خیلی ها هم محبت کردن و رای دادند. اما لازم که بدونید ، در اون روز تقریباً 1500000 نفر رای داده بودند و سهم ما تقریباً بیش از 79% در مقابل کمتر از 21% بود اما امروز تعداد رای دهنده ها به بیش از 364،000 نفر رسیده ولی با تاسف فراوان سهم ما از 79% به کمتر از 69% رسیده واین یک فاجعه است. یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1،000،000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج فارس به خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه

خوبه بدونید که شرکت گوگل مجبوره به هر درخواستی که به طور همزمان از طرف 5000 نفر و یا هر ارگان معتبر و ثبت شده ای ، بابت به رای گذاری یک قانون ، نام ، تعریف و . . . احترام بذاره

پس رو این لینک کلیک کنید و رای بدید
http://www.persianorarabiangulf.com/index.php

نمیدونم آیا برای مدیریت امکان داره یه جورایی این تاپیک رو( و یا تاپیک جدیدی در این رابطه) مهم کنند و به شیوه ای بطور جدی در معرض دید قرار بدن؟

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الآن 625801 نفر رای دادن، و درصد ها 68.7% خلیج فارس و 31.3% خلیج عربی است.
توی امضاتون قرار بدین تا بیشتر دیده بشه...
و ممنون از تاپیکتون..

amin_rogh

کاربر ممتاز
خبر خوب و خبر بد

خبر خوب و خبر بد

خبر خوب و خبر بد

خبر خوب اینکه فعلا میزان رای به نفع خلیج فارس69 درصد هست.
خبر بد اینکه دیروز این میزان 69.1 بود ولی امروز افت کرده. پس کمک کنید. بشتابــــــــیـــــــــــ ــــــــــــــد

http://www.www.www.iran-eng.ir/images/statusicon/wol_error.gifاندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 720x464 و حجم آن 32KB است.

sara85

عضو جدید
متاسفم که برای چیزی که حق ایرانه باید ناراحت میزان رای های یه نظر سنجی باشیم ولی با این حال من تقلب توی نظر سنجی رو حتی اگه باعث بشه اسمم خلیج فارس خلیج فارس بمونه درست نمی دونم و با اون مخالفم. من یکبار رای دادم سعی می کنم به دوستام هم توصیه کنم که توی نظرسنجی شرکت کنن ولی خودم دوباره رای نمی دم.

amin_rogh

کاربر ممتاز
متاسفم که برای چیزی که حق ایرانه باید ناراحت میزان رای های یه نظر سنجی باشیم ولی با این حال من تقلب توی نظر سنجی رو حتی اگه باعث بشه اسمم خلیج فارس خلیج فارس بمونه درست نمی دونم و با اون مخالفم. من یکبار رای دادم سعی می کنم به دوستام هم توصیه کنم که توی نظرسنجی شرکت کنن ولی خودم دوباره رای نمی دم.
ممنون سارا جان.
همینکه محبت کنی و اطلاع رسانی کنی ایشالله به اونچه که حقمونه میرسیم.
تمام مشکل از اینه که ما اطلاع رسانی بطور مناسب نداریم. یعنی منظورم اینه که شاید قشر زیادی از مردم ایران این موضوع رو نشنیده اند و شاید هم خیلی ها اصلا به اینترنت دسترسی ندارند.اونا هم که دسترسی دارند حتما تا حالا رای دادن. بهر حال امید وارم اطلاع رسانی شما حد اقل چند رای به نفع ایرانی ها بهمراه داشته باشه.
موفق باشید
امین رخ

بالا