faridrf
عضو جدید
چرا حضرت علی در جنگ جمل حدود 4000نفر مسلمان شب زنده دار وقاری قران را کشت ؟
چرا در جنگ صفین که میان حضرت علی ومعاویه رخ داد صدها مسلمان از دو طرف کشته شدند
چرا در زمان پیامبر اکرم بیش از هشتاد جنگ رخ داد ؟
البته جوابش را در یک کلمه میدهم منتها ............
مسلمان می جنگد تا جنگی نباشد
دوست عزیز
1-تو هر گفتگویی و حتی مجادله و در نهایت حتی در هر جنگی دو طرف به یکسری اصول بدیهی پایبندند
به سوالی اولی که نوشتی خودت فکر کردی که بعد مثال از قرآن میاری و دوستی که به شما میگه چرا مثال از قرآن میاری میگی وعده خدا راست است ، به این میگن استفاده ابزاری از دین
چون شما خودت حرف خودتو نقض کردی (چرا حضرت علی در جنگ جمل حدود 4000نفر مسلمان شب زنده دار وقاری قران را کشت ؟)
شما خودتو همیشه حضرت علی (یا در طرف حضرت علی ) فرض کردی ، یه بارم خودتو جای اون 4000 نفر فرض کن - امیدوارم که سریع جبهه نگیری چون گفتم خودتو فرض کن-
شما و همفکرا تون، تو بحثا همیشه قصد تخطئه کردن دیگران و افکار دیگرانو دارید اونم با منحرف کردن بحث و بدون منطق ، استفاده از آیات قرآن بدون توجه به مفهوم و یا شان نزول ، که اگر مخاطب ایرادی وارد کرد بگویید این سخن خداست و اونو متهم به چیزای دیگه هم بکنید ،
در ثانی وقتی من نوعی، قرآن را نمیشناسم و یا دین و مذهب دیگری دارم و یا قرآن را قبول ندارم شما باید با منطق و استدلال و استفاده از اصول بدیهی نظرات و اعتقاداتتونو را مطرح کنید و بعد آیه ای از قرآن یا ... بیارید و اگرهم اطلاعات کافی ندارید ، فقط عقاید خودتونو بگید وبس .
در غیر اینصورت بزرگترین و بزرگترین ظلمو در حق قرآن و دین انجام دادید و من رو که آشنایی کمی دارم دینزده و ....
2- شما روایات و آیاتی را مطرح می کنید (--- چرا در جنگ صفین که میان حضرت علی ومعاویه رخ داد صدها مسلمان از دو طرف کشته شدند
چرا در زمان پیامبر اکرم بیش از هشتاد جنگ رخ داد ؟----)
که در 1000 سال قبل اتفاق افتادند ، بعد اینارو برای امروز مدل میکنید و در توهمات ، خودتونو تو جبهه حق میبینید و مسلمان ، بقیه 7 میلیارد آدم کره زمین رو خارج انسان و انسانیت و یا کافر ، با کدوم دلیل و برهان ؟؟
منم با شما دوست عزیز موافقم که مسلمان میجنگد تا جنگی نباشد
ولی آیا این جنگ همون جنگ به مفهوم : استفاده از خشونت .....؟؟