خشونت مذهبی......

faridrf

عضو جدید

چرا حضرت علی در جنگ جمل حدود 4000نفر مسلمان شب زنده دار وقاری قران را کشت ؟

چرا در جنگ صفین که میان حضرت علی ومعاویه رخ داد صدها مسلمان از دو طرف کشته شدند
چرا در زمان پیامبر اکرم بیش از هشتاد جنگ رخ داد ؟
البته جوابش را در یک کلمه میدهم منتها ............
مسلمان می جنگد تا جنگی نباشد

دوست عزیز
1-تو هر گفتگویی و حتی مجادله و در نهایت حتی در هر جنگی دو طرف به یکسری اصول بدیهی پایبندند
به سوالی اولی که نوشتی خودت فکر کردی که بعد مثال از قرآن میاری و دوستی که به شما میگه چرا مثال از قرآن میاری میگی وعده خدا راست است ، به این میگن استفاده ابزاری از دین
چون شما خودت حرف خودتو نقض کردی (چرا حضرت علی در جنگ جمل حدود 4000نفر مسلمان شب زنده دار وقاری قران را کشت ؟)
شما خودتو همیشه حضرت علی (یا در طرف حضرت علی ) فرض کردی ، یه بارم خودتو جای اون 4000 نفر فرض کن - امیدوارم که سریع جبهه نگیری چون گفتم خودتو فرض کن-

شما و همفکرا تون، تو بحثا همیشه قصد تخطئه کردن دیگران و افکار دیگرانو دارید اونم با منحرف کردن بحث و بدون منطق ، استفاده از آیات قرآن بدون توجه به مفهوم و یا شان نزول ، که اگر مخاطب ایرادی وارد کرد بگویید این سخن خداست و اونو متهم به چیزای دیگه هم بکنید ،

در ثانی وقتی من نوعی، قرآن را نمیشناسم و یا دین و مذهب دیگری دارم و یا قرآن را قبول ندارم شما باید با منطق و استدلال و استفاده از اصول بدیهی نظرات و اعتقاداتتونو را مطرح کنید و بعد آیه ای از قرآن یا ... بیارید و اگرهم اطلاعات کافی ندارید ، فقط عقاید خودتونو بگید وبس .
در غیر اینصورت بزرگترین و بزرگترین ظلمو در حق قرآن و دین انجام دادید و من رو که آشنایی کمی دارم دینزده و ....

2- شما روایات و آیاتی را مطرح می کنید (--- چرا در جنگ صفین که میان حضرت علی ومعاویه رخ داد صدها مسلمان از دو طرف کشته شدند
چرا در زمان پیامبر اکرم بیش از هشتاد جنگ رخ داد ؟----)
که در 1000 سال قبل اتفاق افتادند ، بعد اینارو برای امروز مدل میکنید و در توهمات ، خودتونو تو جبهه حق میبینید و مسلمان ، بقیه 7 میلیارد آدم کره زمین رو خارج انسان و انسانیت و یا کافر ، با کدوم دلیل و برهان ؟؟

منم با شما دوست عزیز موافقم که مسلمان میجنگد تا جنگی نباشد
ولی آیا این جنگ همون جنگ به مفهوم : استفاده از خشونت .....؟؟

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا برای من هم همیشه سوال بوده چرا توی قرآن و تورات ( تفکر یهودی ها هم مثل مسلمون هاست واسه همینه همش به هم سنگ اندازی می کنند) خدا به کشتار و نابود کردن اقوام پز داده و خوشحالی کرده ؟ مگه خدایی که ما بهش اعتقاد داریم مهربون نیست ، پس به کشتار دستجمعی افتخار می کنه ؟ چیزی که با عقلت سازگار نیست اشتباهه;)
بنده اگه از انجیل بیارم چی؟؟؟احتمالابگی بیار .ولی مثل خیلی از دوستاتون میارم و دیگه شما رو پیدا نخواهیم کرد؟؟؟

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
مقالات علمی و سطح بالا رو شما از کجا میارید فرزندم ؟ از دانشگاه الازهر ؟ :razz::confused:
نه دخترم ما مثل شما چیز نیستیم که تقلید کنیم!
بعد بیایم تکرار کنیم مثل چیز..!
بهتره حدت رو بشناسی دخترم..اگر حرفی داری برو توی مقالاتی که گذاشتم بزن!
از اونا ایراد بگیر..البته اگر علمشو داری ..

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از اینکه از انجیل بخوای برات بیارم خودم میزارم
اين يكي از اصول خداوند است: مجازات گناه، مرگ است (روميان 6:23 و 8:13 و يعقوب 1:15) قبل از اين نشان دادييم كه مرگ حالت ناخودآگاهي مطلق است. درحقيقت معصيت سبب نابودي كلي فرد مي‌شود نه عذاب ابدي او (متي 21:41 و 22:7 و مرقس 12:9 و يعقوب 4:12) مردمي كه براثر سيل به هلاكت رسيدند (لوقا 17:27،29) و قوم اسرائيل كه در بيابان مردند (اول قرنتيان 10:10). در هر دو مورد بالا گناهكاران درعوض آنكه با عذاب جاودانه مجازات شوند، مي‌ميرند. بنابراين غيرممكن است كه افراد شرير با عذاب خودآگاه جاودانه تنبيه شده و رنج بكشند

Goli Joon

عضو جدید
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------من کاملا باهات موافقم ولی کار کشور ما دیگه از این حرفا گذشته وقتی مردم بی گناه به اسم اسلام به این راحتی تو خیابون می کشن توقع داری با آدمای گناهکار چیکار کنن؟

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنده اگه از انجیل بیارم چی؟؟؟احتمالابگی بیار .ولی مثل خیلی از دوستاتون میارم و دیگه شما رو پیدا نخواهیم کرد؟؟؟
ادیان ابراهیمی یک کتاب رو گرفتن و کپی کردند با کمی تا قسمتی تفاوت ، فکر می کنی من آنتی اسلام یهودی یا مسیحی هستم دوست عزیز ؟ هر دینی که خشونت و کشتار رو ترویج کنه و باعث بشه از خدا بترسی نه اینکه عاشقش باشی دین نیست این نظر منه ، من اگر آنلاین باشم هستم دوستم تو مثل دیگر برادرانت از قبل قضاوت نکن:razz::biggrin:

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه دخترم ما مثل شما چیز نیستیم که تقلید کنیم!
بعد بیایم تکرار کنیم مثل چیز..!
بهتره حدت رو بشناسی دخترم..اگر حرفی داری برو توی مقالاتی که گذاشتم بزن!
از اونا ایراد بگیر..البته اگر علمشو داری ..

شما مثل من چیز !!! نیستی ؟ و تقلید نمی کنی ؟:surprised: جان ؟:confused::biggrin: حد خودم رو بدونم یا انتگرال تو رو برادر ؟ علم من علمه و مستدل نه بر پایه خرافات منسوخ شده ، علم روز دنیا;):w10:
کمی آرامشت رو حفظ کن و خشونت به خرج نده ، اسم تاپیک هم همینه نه ؟ فکر کنم خشونت مذهبی ...... آره درسته خشونت مذهبی :confused::lol:

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه ایه ای از کدوم حرف بنده تو این تایپیک دوست داری برات بیارم؟؟؟شما بگو بنده در خدمتم.

در مورد این حرفتون که "
اینطور تایپیک ها بار ها زده شده و بعضی دوستان میدون رو یهو ترک میکنن و میرن.خب حتما دلیلی داره.تازه جالبیش اینه که بنده متهم میشم به سفسطه گری و اینکه تایپیک ها رو بی جواب میذارم و میرم.این واقعا جالبه"
چون شما همه چیز رو با آیه جواب میدی گفتم حتما تو قرآن در مورد ترک کردن تاپیک و بی جواب گذاشتن بحث ها آیه ای هم اومده باشه

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از اینکه از انجیل بخوای برات بیارم خودم میزارم
اين يكي از اصول خداوند است: مجازات گناه، مرگ است (روميان 6:23 و 8:13 و يعقوب 1:15) قبل از اين نشان دادييم كه مرگ حالت ناخودآگاهي مطلق است. درحقيقت معصيت سبب نابودي كلي فرد مي‌شود نه عذاب ابدي او (متي 21:41 و 22:7 و مرقس 12:9 و يعقوب 4:12) مردمي كه براثر سيل به هلاكت رسيدند (لوقا 17:27،29) و قوم اسرائيل كه در بيابان مردند (اول قرنتيان 10:10). در هر دو مورد بالا گناهكاران درعوض آنكه با عذاب جاودانه مجازات شوند، مي‌ميرند. بنابراين غيرممكن است كه افراد شرير با عذاب خودآگاه جاودانه تنبيه شده و رنج بكشند

من خیلی بیشتر از اونی که شما فکرش رو بکنی در زمینه ادیان تحقیق کردم و اطلاعات جامعی دارم دوستم ، ممنون که حرفت رو با دلیل و مدرک میگی ;) ، ولی من نظرم رو درمورد هر دینی که .... در پست های بالا نوشتم . به اون ها هم توجه کن :smile:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما مثل من چیز !!! نیستی ؟ و تقلید نمی کنی ؟:surprised: جان ؟:confused::biggrin: حد خودم رو بدونم یا انتگرال تو رو برادر ؟ علم من علمه و مستدل نه بر پایه خرافات منسوخ شده ، علم روز دنیا;):w10:
کمی آرامشت رو حفظ کن و خشونت به خرج نده ، اسم تاپیک هم همینه نه ؟ فکر کنم خشونت مذهبی ...... آره درسته خشونت مذهبی :confused::lol:
پس اگر علمت بالاس برو اون مقالات رو بخون و ازشون ایراد بگیر!
فکر میکردم تا الان اینکارو کرده باشی جای یکی به دو!!!

reza4321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ادیان ابراهیمی یک کتاب رو گرفتن و کپی کردند با کمی تا قسمتی تفاوت ، فکر می کنی من آنتی اسلام یهودی یا مسیحی هستم دوست عزیز ؟ هر دینی که خشونت و کشتار رو ترویج کنه و باعث بشه از خدا بترسی نه اینکه عاشقش باشی دین نیست این نظر منه ، من اگر آنلاین باشم هستم دوستم تو مثل دیگر برادرانت از قبل قضاوت نکن:razz::biggrin:

خب شما که اینطور که بگذره و من بخوام سند بیارم منکر همه دینها میشید که.قرانو که قبول نداری.تورات هم مثل قران.یعنی یهودیا هم مثل مسلمونا.انجیل رو هم که الان میگی قبول نداری.خب شما چیو قبول داری ما با اون با شما درد دل کنیم؟؟؟