خرم شهر ازاديت مبارك و جاودان باد

eksir

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرمشهر سرزمین خرمی است که سرچشمه طراوت همیشگی ‏اش، سرخی شبنم ‏گونه قطرات خون است.
- خرمشهر سرزمین صبوری است که سنگفرش خیابان‏هایش به سرخی خون سرو قامتان دلیر میهن رنگین شده است.

- خرمشهر دروازه عبور سفیران عابدی است که با قطرات خون، وضوی عشق ساختند و به ملکوت پیوستند.
- خرمشهر مقر شاهدان شاهدی است که گواهشان ذکر یا حسین علیه ‏السلام بود و حضور جاویدانشان تجلی کربلایی دیگر.
- خرمشهر سرزمینی به وسعت آسمان است که سینه ‏های سوخته ‏ای را در آغوش گرم و سوزان خویش گرفته است که هر کدامشان در جوار قرب الهی مأوی گرفته ‏اند.
- خرمشهر، سرزمین « محمد جهان ‏آرا » است و « جهان ‏آرا »، سردار فاتح کربلای ایران.
- خرمشهر، سرزمین دروازه ‏های آسمانی است که از بی‏کرانه افق به سمت و سوی زمین گشوده شد و امواج گلوله و آتش خمپاره، مردان مرد را با خود به بی‏کران ابدیت روانه کرد.
- خرمشهر سرزمینی است که هر کوچه ‏اش، همچون شقایقی داغدار، قصه داغی بر سینه دارد؛ قصه شرحه شرحه فراق، قصه مظلومیت، قصه تجاوز و قصه ...
- خرمشهر، معبر آسمانی مردان خداست؛ مردانی که در آرزوی همراهی قافله کربلائیان، آرام و قرار نداشتند.
- خرمشهر مقر شیردلانی است که جنگاور عرصه جهاد بودند و لبیک‏ گوی ندای لبیک.
- سلام و درودت باد، خرمشهر! آزادیت مبارک و آزادگیت جاویدان باد!

N. fotros

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرمشهر شهر خون و قیام...
ممنون زیبا توصیف شده بود
من هم سالروز پیروزی خرمشهر رو تبریک میگم

t.salehi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خرمشهر سرزمین خرمی است که سرچشمه طراوت همیشگی ‏اش، سرخی شبنم ‏گونه قطرات خون است.
- خرمشهر سرزمین صبوری است که سنگفرش خیابان‏هایش به سرخی خون سرو قامتان دلیر میهن رنگین شده است.
- خرمشهر دروازه عبور سفیران عابدی است که با قطرات خون، وضوی عشق ساختند و به ملکوت پیوستند.
- خرمشهر مقر شاهدان شاهدی است که گواهشان ذکر یا حسین علیه ‏السلام بود و حضور جاویدانشان تجلی کربلایی دیگر.
- خرمشهر سرزمینی به وسعت آسمان است که سینه ‏های سوخته ‏ای را در آغوش گرم و سوزان خویش گرفته است که هر کدامشان در جوار قرب الهی مأوی گرفته ‏اند.
- خرمشهر، سرزمین « محمد جهان ‏آرا » است و « جهان ‏آرا »، سردار فاتح کربلای ایران.
- خرمشهر، سرزمین دروازه ‏های آسمانی است که از بی‏کرانه افق به سمت و سوی زمین گشوده شد و امواج گلوله و آتش خمپاره، مردان مرد را با خود به بی‏کران ابدیت روانه کرد.
- خرمشهر سرزمینی است که هر کوچه ‏اش، همچون شقایقی داغدار، قصه داغی بر سینه دارد؛ قصه شرحه شرحه فراق، قصه مظلومیت، قصه تجاوز و قصه ...
- خرمشهر، معبر آسمانی مردان خداست؛ مردانی که در آرزوی همراهی قافله کربلائیان، آرام و قرار نداشتند.
- خرمشهر مقر شیردلانی است که جنگاور عرصه جهاد بودند و لبیک‏ گوی ندای لبیک.
- سلام و درودت باد، خرمشهر! آزادیت مبارک و آزادگیت جاویدان باد!

خیلی خوبه که سالروز این زمان ها را گرامی بداریم و یاد و خاطره عزیزانی که د راین راه جانشان را فدا کردیم زنده نگاه داریم.
ولی .....
ای کاش به جای تنها به یاد گذشته ها بودن کمی هم در حال زندگی کنیم.
من 4 سال پیش خرمشهر بودم ( بچه های ساکن خرمشهر احتمالا میتونند حرف من رو تایید کنند) در بعضی مناطق واقعا گمان میبردی که جنگ همین دیروز تموم شده!!!!!!!!!!!:surprised:
خونه هایی بودند هنوز پر از جای گلوله و نیمه آوار و با کمال تعجب میدی که عده ای ساکن انها هستند.!!!
چرا باید این گونه باشد؟ ان هم بعد از 30 سال که از جنگ گذشته؟!!!
نمونه این مناطق کم نیستند.
که چه بر اثر جنگ ویران شدند و چه بر اثر بلایای طبیعی ( که اینجا نمیخوام این مبحث رو باز کنم).
چه سودی میبرند از این که به مناطق جنگی رسیدگی نشه؟!!!....... که هر سال کلی کاروان راه بندازند ببرند بازدید مناطق جنگی؟!!!!.......... که نه تنها فایده ای برا یاستان نداره که تمامی خرج این کاروان ها به عهده استان است!!!!!

حالا هی بیام سالروز ازاد ساز یخرمشهر رو جشن بگیریم... چه سود؟!!!!
اگه اون شهیدان عزیز و جهان اراها زنده بودند این وضع را برای شهر واستانشون میپسندیدن؟!!!
من گمان ندارم.

و امسال طرفای چذابه و شادگان و ...بودم.
و وااسفا به حال دولت مردان ما.............
اگه شما هم به جای من بودید اشکتون سرازیر میشد. که چرا باید هم وطن هایمان در چنین شرایطی زندگی کنند.
اول فکر کردم این شرایط برای مناطق عرب نشین اینگونه است( بن یبه بعضی سیاست های کشور که نه میپسندم و نه اینجا مجال سخن ). ولی با وارد شدن به مناطق بختیار نشین هم وضع به همین منوال. با این تفاوت که اسیب کمتری در زمان جنگ دیده بودند.

مطمئنا کار چندان زیادی از دست من و شمای نوعی بر نمیاد ولی بعضی وقت ها صحبت کردن اندکی انسان رو سبک میکنه. همین که دیده هایش رو به اشتراک میگذارد به امید که با پخش ان ها راه کار ینمایان گردد.

اگر عکس های المان در زمان جنگ جهانی را با عکس ها ی 5 سال پس از اتمام جنگ رو ببنید،
اصلا چرا راه دور احتمالا عکس های لبنان که این روز ها د راینترنت پخش شده را دیده باشید ( پ.ن کمک های انسان دوستانه ایران را در این راه فراموش نکنید)
بیشتر به اوج فاجعه پی میبرید.

موفق و پیروز باشید:gol:

mamad kh

عضو جدید
[/SIZE]
[/B]

خیلی خوبه که سالروز این زمان ها را گرامی بداریم و یاد و خاطره عزیزانی که د راین راه جانشان را فدا کردیم زنده نگاه داریم.
ولی .....
ای کاش به جای تنها به یاد گذشته ها بودن کمی هم در حال زندگی کنیم.
من 4 سال پیش خرمشهر بودم ( بچه های ساکن خرمشهر احتمالا میتونند حرف من رو تایید کنند) در بعضی مناطق واقعا گمان میبردی که جنگ همین دیروز تموم شده!!!!!!!!!!!:surprised:
خونه هایی بودند هنوز پر از جای گلوله و نیمه آوار و با کمال تعجب میدی که عده ای ساکن انها هستند.!!!
چرا باید این گونه باشد؟ ان هم بعد از 30 سال که از جنگ گذشته؟!!!
نمونه این مناطق کم نیستند.
که چه بر اثر جنگ ویران شدند و چه بر اثر بلایای طبیعی ( که اینجا نمیخوام این مبحث رو باز کنم).
چه سودی میبرند از این که به مناطق جنگی رسیدگی نشه؟!!!....... که هر سال کلی کاروان راه بندازند ببرند بازدید مناطق جنگی؟!!!!.......... که نه تنها فایده ای برا یاستان نداره که تمامی خرج این کاروان ها به عهده استان است!!!!!

حالا هی بیام سالروز ازاد ساز یخرمشهر رو جشن بگیریم... چه سود؟!!!!
اگه اون شهیدان عزیز و جهان اراها زنده بودند این وضع را برای شهر واستانشون میپسندیدن؟!!!
من گمان ندارم.

و امسال طرفای چذابه و شادگان و ...بودم.
و وااسفا به حال دولت مردان ما.............
اگه شما هم به جای من بودید اشکتون سرازیر میشد. که چرا باید هم وطن هایمان در چنین شرایطی زندگی کنند.
اول فکر کردم این شرایط برای مناطق عرب نشین اینگونه است( بن یبه بعضی سیاست های کشور که نه میپسندم و نه اینجا مجال سخن ). ولی با وارد شدن به مناطق بختیار نشین هم وضع به همین منوال. با این تفاوت که اسیب کمتری در زمان جنگ دیده بودند.

مطمئنا کار چندان زیادی از دست من و شمای نوعی بر نمیاد ولی بعضی وقت ها صحبت کردن اندکی انسان رو سبک میکنه. همین که دیده هایش رو به اشتراک میگذارد به امید که با پخش ان ها راه کار ینمایان گردد.

اگر عکس های المان در زمان جنگ جهانی را با عکس ها ی 5 سال پس از اتمام جنگ رو ببنید،
اصلا چرا راه دور احتمالا عکس های لبنان که این روز ها د راینترنت پخش شده را دیده باشید ( پ.ن کمک های انسان دوستانه ایران را در این راه فراموش نکنید)
بیشتر به اوج فاجعه پی میبرید.

موفق و پیروز باشید:gol:
نه فقط خرمشهر بلکه تمام خوزستان به همین شکل است و باز هم برای این دولت و دولت های قبل هم متاسفم نه اینکه نظام قبول ندارم مشکل ما ها بی دینی اگه یکم عتقادمونو به خدا بیشتر کنیم و از خدا بترسیم همچی حله تو فیلم فرار از زندان یجایی یکی از سر دسته ها فرار میکنه بعد پلیس محاصرهش میکنه تو بلنگو میگه دستاتو بذار پشته سرت زانو بزن میگه من بجز خدا واسه هیچ کس زانو نمی زنم بیایم از یه مسیحی یاد بگیریم

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
عشق محسن( رضایی ) صحبت کردن در مورد خرمشهره،
جای محسن خالی!
:D

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
جای محسن خالی! :d

اقای محسن رضایی واقعا فرمانده‌ی لایقی بودن و حیفه که اینجوری صداشون بزنیم...
فرماندهان جنگی، لیاقت اینکه با احترام و مثل یه قهرمان واقعی اسمشون صدا زده بشه رو دارن...

متاسفانه حال حاضر ما فقط احترام برخی فرماندهان رو میگیریم مثل حاج قاسم که برخی ملت اسم خودشون رو گذاشتن فدئیان ایشون و ....
یا امیر سیاری که باز خیلی ها براشون احترام خاصی قائل هستن اما برخی دیگر از فرماندهان جنگی و نظامی کشور، معمولا دستمایه‌ی طنز ملت هستن...

راستی، میدونستین که لشکر 41ام ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی(فرمانده‌‌ی سپاه قدس که معرف حضور هستن!) یکی از قدرتمند‌ترین لشاکر نظامی ما بودن در این عملیات و بعد از جنگ و اینا؟!!!
به شکلی که این این لشکر، در اغاز عملیات ازاد سازی خرمشهر، تک سنگینی میزنه و منطقه‌ی مورد نظر رو به سرعت و با متلاشی کردن لشاکر سنگین مکانیزه‌ی عراق!!(لشکر در مقابل لشاکر رو توجه کردین؟!!! مثلا با 4 هزار نفر بری 20 هزار نفر رو بگیری؟!!! بدترش اینه که با 5000 نفر لشکر پیاده بری سه لشکر مکانیزه و توپخانه رو بگیری!!!!) کار خودش رو تموم میکنه، درست بعد از تموم شدن جنگ، این ماشین قدرتمند جنگی به مرز شرقی میره و طالبان رو که رسما داشت ملت شرق نشین رو قتل عام میکرد رو متلاشی کرد!! این لشکر در عملیاتی جالب، وارد خاک افغانستان شد و در حال پیشروی به سمت مرکز این کشور بود که به دستور اقا بر میگرده و به خراب کردن پاسگاه‌های مرزی طرف مقابل بسنده میکنه!!!!

mohsen victor

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازاد باش ای ایران
اباد باش ای ایران
از مافرزندان خود
خشنود باش ای ایران;)

presante

عضو جدید
فرماندهان جنگی، لیاقت اینکه با احترام و مثل یه قهرمان واقعی اسمشون صدا زده بشه رو دارن...

متاسفانه حال حاضر ما فقط احترام برخی فرماندهان رو میگیریم مثل حاج قاسم که برخی ملت اسم خودشون رو گذاشتن فدئیان ایشون و ....
یا امیر سیاری که باز خیلی ها براشون احترام خاصی قائل هستن اما برخی دیگر از فرماندهان جنگی و نظامی کشور، معمولا دستمایه‌ی طنز ملت هستن...

راستی، میدونستین که لشکر 41ام ثارالله به فرماندهی حاج قاسم سلیمانی(فرمانده‌‌ی سپاه قدس که معرف حضور هستن!) یکی از قدرتمند‌ترین لشاکر نظامی ما بودن در این عملیات و بعد از جنگ و اینا؟!!!
به شکلی که این این لشکر، در اغاز عملیات ازاد سازی خرمشهر، تک سنگینی میزنه و منطقه‌ی مورد نظر رو به سرعت و با متلاشی کردن لشاکر سنگین مکانیزه‌ی عراق!!(لشکر در مقابل لشاکر رو توجه کردین؟!!! مثلا با 4 هزار نفر بری 20 هزار نفر رو بگیری؟!!! بدترش اینه که با 5000 نفر لشکر پیاده بری سه لشکر مکانیزه و توپخانه رو بگیری!!!!) کار خودش رو تموم میکنه، درست بعد از تموم شدن جنگ، این ماشین قدرتمند جنگی به مرز شرقی میره و طالبان رو که رسما داشت ملت شرق نشین رو قتل عام میکرد رو متلاشی کرد!! این لشکر در عملیاتی جالب، وارد خاک افغانستان شد و در حال پیشروی به سمت مرکز این کشور بود که به دستور اقا بر میگرده و به خراب کردن پاسگاه‌های مرزی طرف مقابل بسنده میکنه!!!!
چی بودن مهم نیست, چی شدن مهمه.....
الان داریم از محرومیت خفه میشیم, کسی ککش گزید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان داریم از محرومیت خفه میشیم, کسی ککش گزید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

یه فرمانده‌ی نظامی چیکار میتونه بکنه؟!

افرادی که توی جنگ بودن، مثل همین امیر سیاری هنوزم دارن خدمت میکنن توی ارتش و ایشون که اون 19 ماه تا ازادسازی خرمشهر و در حین عملیات ازادسازی کارای چریکی در داخل شهر میکردن بر علیه ارتش عراق، با اون همه سختی و تلاش، بعد از تموم شدن جنگ خدمتشون رو در نیروی ویژه‌ی نیروی دریایی(نیوی سیلز!) ادامه دادن و فرصت اینکه کاری بکنن رو نداشتن!!
هرچند، همین امروز، سالانه چندصد میلیون تومان در کشور حفظ میشه چون با تلاش ایشون، حفاظت از کشتی ها باری و ماهیگیری کشور توسط نیروی دریایی ارتش خودمون انجام میشه و دیگه به خارجی ها(بخونین انگلیس ها!) اجاره نمی‌دیم برای تامین امنیت ناوگان های تجاریمون در دریاها...

سایر فرماندهان هم به همین شکل تقریبا اکثریت مطلقشون بعد از جنگ همچنان دارن در رسته‌های نظامی خدمت میکنن و افرادی مثل قالیباف هم که خارج شدن، کار جدیدشون مشخصه و مثلا قالیباف در شهرداری تهران موفق ظاهر شده!!!!....

یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های فعال الکترونیک این مملکت یا صایران و غیره هم توسط نخبه‌هایی که به جنگ رفته بودن تحت نام سپاه دارن فعالیت میکنن!! ولی کو حمایت از اونا؟!( حمایت مردم از اونا!!)....

فیلم اخراجی های 3 رو ببینید! با اینکه خیلی ها فکر میکنن که ماجراش مربوط به 88 هستش، اما ماجراش مربوط به بازگشته‌های از جنگ هستش که تعریف میکنن چه کارها که کردن و چه امتیاز ها که گرفتن...!!! پیشنهاد میکنم سری اخراجی های 2-3 رو ببینید کاملا واضح توضیح داده همه چیز رو! :)....

---------------------------------------
اقای جلیلی که در دوران جنگ جزو گردان‌های شناسایی بودن!( یعنی یه نفری میرفته تو خاک دشمن که اطلاعات کسب بکنه از توان و قدرتش و بر میگشته البته اگر می‌تونست!) در طول اون زمان یه پاشون رو از دست دادن و جانباز هستن!!
روزی در حین مذاکرات، با تحدید به جنگ مواجه میشن و ایشون خیلی راحت اون پای مصنوعی رو میذارن روی میز و میگن من این پا رو توی جنگ قبلی از دست دادم، پای بعدیم رو توی جنگ بعدی...

زیاد هستن از این دست افراد...!!! البته اگر اهل تحقیق بی‌طرفانه باشیم میتونیم ببینیمشون!! چون بعضی ها، مثل حاج گرینف در فیلم اخراجی های ۳، در جنگ هیچ‌کاره بودن و فقط اسم خودشون رو گنده کردن!! :) و بعضی ها گمنام گمنام موندن! :(

زیاد هستن از این دست افراد...!!! البته اگر اهل تحقیق بی‌طرفانه باشیم میتونیم ببینیمشون!! چون بعضی ها، مثل حاج گرینف در فیلم اخراجی های ۳، در جنگ هیچ‌کاره بودن و فقط اسم خودشون رو گنده کردن!! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/smile.gif و بعضی ها گمنام گمنام موندن! http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif
من نمی‌دونم چند روز یا سال بعد از اون جرکت مصدق در دادگاه بین‌المللی که روی صندلی انگلیس ها نشسته بود، مردم کشور چی فکر میکردن، ولی امیدوارم که 30-40 سال دیگه، مردم در خصوص اقای جلیلی و جلیلی های دوران جنگ و بعد از اون، همونجوری بشنون و بگن که در خصوص مصدق ها! :)... ولی ما یه جورایی مرده پرستیم! :)

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال

پیغمبر که نیست که میگی حیفه اینجوری صداش بزنیم ، اصلن مگه چه جوری صداش زدیم؟
اگه فرمانده لایقیه دوباره بزارنش راس فرماندهی!
البته بهتر بود یک هزارم لیاقتش رو صرف پسرش میکرد.
حاج قاسم هم اصلن نمیشناسم و علاقه ای هم ندارم بشناسم.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقای رضایی یا هر شخص دیگه‌ای رو معمولا وقتی احترام میذارن بهش، با اسم کوچیک صدا نمی‌زنن مگر با صفاتی بخصوص!!

البته بهتر بود یک هزارم لیاقتش رو صرف پسرش میکرد.
این حرف خنده داره! ولی حس بحث کردن در این خصوص رو ندارم! :)

FilmBazZZ

کاربر بیش فعال
اقای رضایی یا هر شخص دیگه‌ای رو معمولا وقتی احترام میذارن بهش، با اسم کوچیک صدا نمی‌زنن مگر با صفاتی بخصوص!!

این حرف خنده داره! ولی حس بحث کردن در این خصوص رو ندارم! :)

یعنی از کارنامه سیاسی جلیلی هم خنده دار تره؟ :)

بالا