خراب شدن باتری موبایل

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان متخصص :gol:
با توجه به این که سیستم جستجو باشگاه خیلی قوی هستش نتونستم مطلب مربوطه رو بین تاپیکها پیدا کنم و مجبور شدم تاپیک جدا بزنم.

من یه گوشی N78 دارم که تا حالا 3 بار براش باتری خریدم، باتری اصل ( البته به گفته فروشنده و مثلا آشنا) و غیر اصل. ولی این باتریها در مدت کوتاهی باد کرده و شارژ نگه نمیدارند. مشکل از گوشیمه یا باتریها؟
مرسی

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
دوست من شما موقع شارژ شدن از گوشیتون استفاده میکنین ؟!
چه مدت طول کشید تا هر باتری خراب شد !؟

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من شما موقع شارژ شدن از گوشیتون استفاده میکنین ؟!
چه مدت طول کشید تا هر باتری خراب شد !؟

من چون در طول روز نمیتونم شارژ کنم، شبا وقتی میخوابم میزارم شارژ میشه و صبح برمیدارم.
حین شارژ کم پیش میاد استفادع کنم

معمولا بعد 1 یا 2 ماه خراب میشن

HaMiD.TcI

مدیر تالار موبایل متخصص سیستم عامل Apple
مدیر تالار
من چون در طول روز نمیتونم شارژ کنم، شبا وقتی میخوابم میزارم شارژ میشه و صبح برمیدارم.
حین شارژ کم پیش میاد استفادع کنم

معمولا بعد 1 یا 2 ماه خراب میشن
شما به هیچ عنوان نباید بزارید که باطری بیش از مدت فول شارژ شدن توی شارژ بمونه.

در ضمن حتما" در نظر داشته باشید که باطری گوشی شما باید با شارژر اصلی گوشی شارژ بشه. در غیر این صورت باطری سریع باد میکنه

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما به هیچ عنوان نباید بزارید که باطری بیش از مدت فول شارژ شدن توی شارژ بمونه.

در ضمن حتما" در نظر داشته باشید که باطری گوشی شما باید با شارژر اصلی گوشی شارژ بشه. در غیر این صورت باطری سریع باد میکنه
مرسی حمید جان
اخه من گوشی های دیگه هم داشتم که اینجوری شارژ میکردم، یعنی دلیل اصلیش اینه؟
شارژر اصلی گوشی یعنی چی؟
راستش گوشی من فقط با یک شارژر شارژ میشه، با بقیه شارژرها قطع و وصل میشه و خیلی به سختی شارژ میشه

HaMiD.TcI

مدیر تالار
مرسی حمید جان
اخه من گوشی های دیگه هم داشتم که اینجوری شارژ میکردم، یعنی دلیل اصلیش اینه؟
شارژر اصلی گوشی یعنی چی؟
راستش گوشی من فقط با یک شارژر شارژ میشه، با بقیه شارژرها قطع و وصل میشه و خیلی به سختی شارژ میشه
یه چک بکنید که شارژر و اون قسمت سوزنش اتصالی نداشته باشه.
هر شارژر یه میزان خروجی به باطری میده. به طور مثال شارژر های N73 خروجیشون 800mAh هست. میتونید اونو از پشت شارژر بخونید.

نمیشه گفت دلیل اصلی. اما یکی از دلایل خرابی باطری هست

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چک بکنید که شارژر و اون قسمت سوزنش اتصالی نداشته باشه.
هر شارژر یه میزان خروجی به باطری میده. به طور مثال شارژر های N73 خروجیشون 800mAh هست. میتونید اونو از پشت شارژر بخونید.

نمیشه گفت دلیل اصلی. اما یکی از دلایل خرابی باطری هست

راستش رو باتری نوشته 1200mAh ولی شارژرم 890 هستش، باتریم 3.7 ولت ولی شارژم 5 ولت هست و شارژر قبلیم 5-7 ولت
یه مطلب دیگه هم اینکه گوشی من و دوستم تو تهران کامل شارژ نمیشه، ولی شهرستان که میریم هم باطریش پر میشه هم زیاد شارژ نگه میداره، البته این زمانی بود که باتریم سالم بود، الان دیگه نه پر میشه نه شارژ نگه میداره

HaMiD.TcI

مدیر تالار
راستش رو باتری نوشته 1200mAh ولی شارژرم 890 هستش، باتریم 3.7 ولت ولی شارژم 5 ولت هست و شارژر قبلیم 5-7 ولت
یه مطلب دیگه هم اینکه گوشی من و دوستم تو تهران کامل شارژ نمیشه، ولی شهرستان که میریم هم باطریش پر میشه هم زیاد شارژ نگه میداره، البته این زمانی بود که باتریم سالم بود، الان دیگه نه پر میشه نه شارژ نگه میداره

نه مشکل از باطریتونه نه گوشی. برید یکی از نمایندگی های مجاز نوکیا مثل نیا یا اتصالات. یه شارژر اصل نوکیا مخصوص باطریتون بخرید و به راحتی استفاده کنید

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مشکل از باطریتونه نه گوشی. برید یکی از نمایندگی های مجاز نوکیا مثل نیا یا اتصالات. یه شارژر اصل نوکیا مخصوص باطریتون بخرید و به راحتی استفاده کنید

ممنون از راهنماییتون
حالا یه مشکل دیگه حمید جان
گویا کلا من با باتری جماعت مشکل دارم

باتری لبتابم هم خرابه
دل ووسترو 1520
اون دیگه چرا؟

HaMiD.TcI

مدیر تالار
ممنون از راهنماییتون
حالا یه مشکل دیگه حمید جان
گویا کلا من با باتری جماعت مشکل دارم

باتری لبتابم هم خرابه
دل ووسترو 1520
اون دیگه چرا؟
اونو میتونید توی بخش کامپیوتر مطرح کنید با تمام جزئیاتش تا من و دوستان کمکتون کنیم.

بالا