خدای من استقلال است.خدای تو کیست؟؟؟

tahoora62

کاربر بیش فعال
خدای من استقلال است. یعنی اگر بازی استقلال و سپاهان باشد و در حین بازی اذان بگویند، تردید نکنید که می‌مانم تا بازی را با گزارش فردوسی‌پور تماشا کنم. و صد البته خدا را بیشتر از بازی استقلال و داماش گیلان دوست دارم.

خدای حسن آقا قصاب، مشتری گوشت شقه‌ای است. اگر دم اذان این‌جور مشتری‌ها بیایند، دست رد به سینه‌شان نمی‌زند. البته حسن آقا خدا را بیشتر از مشتری گوشت چرخ‌کرده دوست دارد.

خدای آقای جلالی، مدیرعامل شرکتمان هم کارفرماها هستند. اگر در حال توافق بر روی قرارداد مهمی باشد و اذان بگویند، به جلسه ادامه می‌دهد تا کارفرما و کار با هم نپرند. و وقتی جلسه‌ای نیست، ما پشت سر آقای جلالی نماز جماعت اول وقت می‌خوانیم و به فیض کامل می‌رسیم!

اما خدای آقا رضا، تاکسی تلفنی محله‌مان، مسافران خط هستند. اگر سر خط توی نوبت باشد و اذان بگویند، باز هم جایش را دو دستی می‌چسبد و داد می‌زند: «امام حسین، سه نفر، حرکت!». و آخر شب که دیگر کپسول سی ان جی ماشینش خالی شده، صف اول نماز جماعت مسجد را حتی با یک مسافر دربستی هم عوض نمی‌کند.

خدای برادر من هم فیفاست. که البته هر سال خدایش به‌روز می‌شود و ورژن‌های جدیدترش را تهیه می‌کند. امسال، خدای دوهزار و یازده خریده! وقتی وسط بازی است، اگر زمین‌لرزه هم بیاید دست از خدایش نمی‌کشد. اذان که جای خود دارد.

خدای شما هم یا خدا هست یا نیست. اما اگر من جای خدا بودم وقتی یکی مثل خودم به نماز می‌ایستاد و می‌گفت: «الله اکبر»، تا آخر عمرم به خاطر این دروغ بزرگ نگاهش نمی‌کردم.

NILUFAR2

عضو جدید
آره! خیلی هامون همینیم.ما ها عاشق نیستیم. که اکه بودیم موقع اذان مشغول هر کاری که بودیم اونو ول می کردیم و می رفتیم سراغ عشقمون. ما فقط عاشق اینیم که عاشق خدا باشیم اما چطوری.......؟؟؟

Mohammad.aryan

اخراجی موقت
خدای من استقلال است. یعنی اگر بازی استقلال و سپاهان باشد و در حین بازی اذان بگویند، تردید نکنید که می‌مانم تا بازی را با گزارش فردوسی‌پور تماشا کنم. و صد البته خدا را بیشتر از بازی استقلال و داماش گیلان دوست دارم.
خدای حسن آقا قصاب، مشتری گوشت شقه‌ای است. اگر دم اذان این‌جور مشتری‌ها بیایند، دست رد به سینه‌شان نمی‌زند. البته حسن آقا خدا را بیشتر از مشتری گوشت چرخ‌کرده دوست دارد.
خدای آقای جلالی، مدیرعامل شرکتمان هم کارفرماها هستند. اگر در حال توافق بر روی قرارداد مهمی باشد و اذان بگویند، به جلسه ادامه می‌دهد تا کارفرما و کار با هم نپرند. و وقتی جلسه‌ای نیست، ما پشت سر آقای جلالی نماز جماعت اول وقت می‌خوانیم و به فیض کامل می‌رسیم!
اما خدای آقا رضا، تاکسی تلفنی محله‌مان، مسافران خط هستند. اگر سر خط توی نوبت باشد و اذان بگویند، باز هم جایش را دو دستی می‌چسبد و داد می‌زند: «امام حسین، سه نفر، حرکت!». و آخر شب که دیگر کپسول سی ان جی ماشینش خالی شده، صف اول نماز جماعت مسجد را حتی با یک مسافر دربستی هم عوض نمی‌کند.
خدای برادر من هم فیفاست. که البته هر سال خدایش به‌روز می‌شود و ورژن‌های جدیدترش را تهیه می‌کند. امسال، خدای دوهزار و یازده خریده! وقتی وسط بازی است، اگر زمین‌لرزه هم بیاید دست از خدایش نمی‌کشد. اذان که جای خود دارد.
خدای شما هم یا خدا هست یا نیست. اما اگر من جای خدا بودم وقتی یکی مثل خودم به نماز می‌ایستاد و می‌گفت: «الله اکبر»، تا آخر عمرم به خاطر این دروغ بزرگ نگاهش نمی‌کردم.

ببخشید فضولی میکنم ولی عنوان تاپیک که زدین یه جوری کفر هست
و شما وقتی اینجوری مینویسین
یه جوری توی ضمیر ناخود آگاه شما اثر میزاره
و به سوی معنی این جمله انسان کشیده میشه
از نظر دینی و شرعی هم که خودتون میدونین گناه و کفر حساب میشه.

این که انسانها چنین زندگی دارند حقیقت تلخی است.

در روایات است که روزی امام زمان وارد مسجدی میشوند و میبینند که مردم به امام جماعت اقتدا کرده در حال نماز خواندن هستند
اما ایشان که از باطن انسانها خبر دارند میفرمایند که این امام جماعت در داخل نمازش در حال شمردن تعداد گاوهایش است!
و به خدا روی نکرده است.

اما در قرانا یه ای هست که میفرماید : مومنان افرادی هستند که دائم در حال نمازند.

پس ان فردی که هنگام اذان به کارش ادامه میدهد شاید به قول قران در حال نماز به کارش هم میرسد.
چون نماز راستین از نظر قران انی نیست که روزی چند مرتبه خوانده میشود
بلکه نماز به یاد خدا بودن است.

و اگر نماز ان بود که روزی چند بار رو به کعبه بخوانیم پس ایه قران در اول سوره منون : قد افلح المونون الذین هم فی صلواتهم دائمون....
معنی نداشت چون که نماز دائم با نمازی که روزانه بعد از اذان میخونیم با هم جور در نمیاد.

بلکه نماز فیزیکی که روزی هفده رکعت میخوانیم نمودی از نماز درونی و حقیقی است که باید 24 ساعت شبانه روز و حتی در خواب هم باید ان را بخوانیم.
همان طور که امام رضا فرمود ما اهل بیت در هنگام خواب نیز آگاه و بیدار و به یاد خدا هستیم و فقط جسم مان میخوابد.

نماز حقیقی ان است که زن و مرد هنگام همبستر شدن،
کوچک و بزرگ هنگام دوش گرفتن در حمام و یا دستشوئی،
هنگام خندیدن و گریه کردن و یا هنگام غذا خوردن و یا خوابیدن
و بلکه انسانهائی را میشناسم که داخل خواب هم دائم در حال نماز خواندن هستند.

پس چون باطن مردم را نمیدانیم
نباید قضاوت کنیم که انها در حین نماز خدایشان کارشان است چه بسا که در همان حال در حال نماز خواندن باشند.

نماز به لقلقه زبان و خم و راست شدن نیست بلکه به حضور دل در محضرخداست
اما خمینی فرمود عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید
پس کسی که در محضر خدا باشد باید دائم به یاد خدا باشد که این یاد همان نمازی است که در قران امده است

اما چون بشر نمیتواند دائم به یاد خدا باشد و برایش خیلی سخت است
اسلام امد و به او نماز روزانه یومیه هفده رکعت را پیشنهاد کرد تا با خواندن هفده رکعت نماز در روز به مرور در زندگی اش بتواند دائم به یاد خدا بودن را تمرین کند.

و هر چقدر انسان در تمرین نمازهای یومیه دقیقتر و جدی تر باشد
به همان اندازه در دائم به یاد خدا بودن سریعتر میتواند به ان دست پیدا کند.

به طوری که نقل شده است ایت الله سید علی قاضی از اساتید بزرگ دین و عرفان
بارها میشده که به مدت چند شبانه روز بدون حرکت مینشسته و هیچ کاری نمیکرده
و به مراقبه دلش به یاد خدا مشغول میشده است.

نه نماز یومیه میخوانده و نه غذا و خواب و نه حرکتی!

شاگردانش نقل کرده اند که گاهی تا سه چهار روز بدون حرکت به مراقبه قلبی با خدا مشغول میشده است.

که این حالت نماز حقیقی و راستین است تا حالتی که انسان هنگام اذان رو به قبله به جماعت باشد ولی در فکرش در حال شمردن تعداد گاو و گوسفندانش باشد.

tahoora62

کاربر بیش فعال
کِلُّ ما شَغَلَکَ عَن ذِکرِ اللهِ فَهُوَ صَنَمُکَ»؛8

هر چه تو را از یاد خدا باز دارد، بت توست.
...این حدیث رو نشنیدی؟ بت پرستی کفر و....مصداقهایی است برای فراموشی و غفلت ما آدمها..