خداوند عادل است!و عدالت خدا صحیح است!

Mj na

عضو جدید
اول یه اصلو اثبات می کنم و بعد با توجه به اون عدالت خدا رو توجیه می کنم.
"هیچ خیرو شری وجود ندارد. انسان صاحب احساس است و این احساس بعضی چیز ها را دوست می دارد و بعضی چیز ها را نه.چیز های دوست داشتنی را(البته با توجه به عقلش)خوب و چیز های غیر دوست داشتنی(با توجه به عقلش)بد می داند.البته گاهی در بعضی چیز ها دچار دو گانگی می شود.مثلآ دوست دارد کسی را بزند تا اعصابش راحت شود.اما احساس دیگر به او می گوید که این کار بد است.این جاست که وجدان بوجود می آید.
پس اگه خوب و بد وجود نداشته باشد چه چیز وجود دارد؟علم و جود دارد و می گوید فلان کار اشتباه است و فلان کار درست . بعد کار درست تبدیل به ارزش و احساس می شود و در نتیجه نتیجه بهتری می دهد"
حالا میریم سر اصل مطلب!
"آیا خداوند بی عدالت است؟
در مورد آفریقایی ها کودکان سرطانی و ....
من قبلآ هم گفتم که هیچ نیروی خیر و شری وجود ندارد.بلکه علم وجود دارد.انسان ها به خاطر اختلافات علمی و ایده اولوژی با یکدیگر می جنگند.بازنده هر بلایی و شاید هم بدترین بلاها سرش می آید.هم چنین ممکن است بعضی بچه ها از بدو تولد سرطانی باشند.خب.
این پدیده ی وحشتناک برای این است که علم سریعتر رشد کند و انسان ها بیشتر به فکر باشند.یعنی سیاست های بحران خدا!"
;);););)
 
بالا