خبر ناگهانی یا شایعه(دختر شاه پریون)

gizmo

عضو جدید
دختر شاه پریون منم خیلی نگرانت بودم اصلا خواب به چشمام نرفته.
تموم شب منتظر بودم ازت خبری بشه الان اومدی اینطوری میگی؟؟؟؟؟؟
راس می گه؛من دیدم؛شبا تا صبح پای تلفن نشسته بود تا شاید از کلانتری یا پزشکی قانونی خبری بشه

Ali Talash

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راس می گه؛من دیدم؛شبا تا صبح پای تلفن نشسته بود تا شاید از کلانتری یا پزشکی قانونی خبری بشه

دیدی ایشون شاهد بود.
فقط وسط ا مافیا گفت بریم پیتزا بخوریم منم باهاش رفتم .

مگه نه مافیا؟

barg

عضو جدید
کاربر ممتاز
کدوم ناحیه باس روشن شه؟ بگو تا روشن کنم اجی:smile:

این که شما کی هستید ؟ من کیم؟ شایعه چیه؟ چرا به وجود اومد؟ دست کی تو کار بود؟ چرا این حرف را درست کردن؟ :surprised::eek: چه کسانی از این ماجرا سود میبردند؟ :surprised: چرا؟ چرا این تاپیک زده شد؟ انگیزه زننده تاپیک چه بود؟ چه کسانی شرکت کردند؟ :surprised: چه حرفهایی زده شد؟ آیا غرب در این ماجرا دست داشت؟ چرا میخواهند جوانان ما را منحرف کنند؟ چرا این استعدادها را شایعه میکنند؟ :surprised:و آیا چرا؟ :eek:
و و و و و و و هزار چرای بی پاسخ :eek:

Ali Talash

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این که شما کی هستید ؟ من کیم؟ شایعه چیه؟ چرا به وجود اومد؟ دست کی تو کار بود؟ چرا این حرف را درست کردن؟ :surprised::eek: چه کسانی از این ماجرا سود میبردند؟ :surprised: چرا؟ چرا این تاپیک زده شد؟ انگیزه زننده تاپیک چه بود؟ چه کسانی شرکت کردند؟ :surprised: چه حرفهایی زده شد؟ آیا غرب در این ماجرا دست داشت؟ چرا میخواهند جوانان ما را منحرف کنند؟ چرا این استعدادها را شایعه میکنند؟ :surprised:و آیا چرا؟ :eek:

وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو چه خبره ؟؟؟

دونه دونه بپرس.

barg

عضو جدید
کاربر ممتاز

یکی جوابمو بده :razz:
:w00::w06:

بالا