چی میگییییییییییییییی؟؟؟!!!!
به هرحال که باید اعتراض کرد من که تنها نمیتونم یه دست صدا نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا یه چیزی بگید!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
این یه خبر مسرت بخشه بابا یعنی هیچکدوم نخوندین مارو باش...سلام بچه ها خبرجدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1161039
یه سربزنید!
اینم یه جور بازیه دیگه!!!لطفا یکی توضیح بیشتری درباره مصوبه جلسه شماره 748 مورخ 17/11/88 شوراي برنامهريزي آموزش عالي بده چرا باید پذیرفته شدگان کاردانی به کارشناسی ناپیوسته 24 واحد جبرانی بگذرونند
بچه ها نیستین؟ پس اون همه جنب وجوش و اعتراض کجا رفت؟؟؟
همتون جازدین؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ممنون پس شماره 20:30 با شما. من که زنگ زدم حاضرنشدن شماره ای از هیچ خبرگزاری بدن دفتر مقام معظم رهبری چطوره؟؟؟
رهبر در سخنرانی که داشتن فرمودن که باید به فنی حرفه ای و علمی کاربردی توجه بشه.
حالا دفتر ایشون چطوره ؟ لطفا بچه ها زودتر نظر بدید من نمیتونم زیاد وصل بشم ولی میگردم ببینم تو خبرگزاری ها چیزی پیدامیکنم!
دوست عزیز شماره 20:30 یادت نره منتظرم. راستی دیروز نام کاربری من غیرفعال بود!!!!!!!!
من امسال مجبور شدم گرایش نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر کنکوربدم الانم سخت افزار یه شهر دیگه اونم غیرانتفاعی قبول شدم چه کارکنم؟؟؟؟
راستی شرمنده من این آقای عباسپور رو نمیشناسم کی هست چطور باهاش تماس بگیرم؟؟؟؟
الان صندوق پستی نهاد رو که مربوط به شکایات ودزخواست هست گیرآوردم پایه این؟؟؟
اینم صندوق پستی :![]()
اگه طومار موماری چیزی دارین به همراه هزاران نامه اعتراض آمیزتون..... پیشنهادمیدم این صندوق پستی رو هم باهم امتحان کنیم
پایه این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ممنون من دیگه علمی کاربردی نمیرم میخوام تغییر رشته بدم وictبخونم رتبه تعریف نداره چون رشته خدم نبود ولی 8000شدممن شماره 20:30 رو از 118 تهران گرفتم الانم یادم نیست ...
آقای عباسپور نماینده مردم تهران هست که واثعا تا بحال کمک زیادی به ما کرده ...
می تونین شماره ی دفترشو سرچ کنین پیدا میشه ...
امیدارم مشکلتون حل شه...![]()
ممنون ازپیگیریت من با اینکه رتبم تک رقمی نیست اما احساس میکنم نمیتونم بذارم حقمو بخورن! ما نباید تسلیم بشیم من همچنان به مبارزه ادامه میدم اما تنها نمیتونمجالب ترین خبری که میتونم بهتون بدم با گرفتن یه آمار از دانشگاه شریعتی و شمسی پور متوجه شدم از دوستان عزیز فرهنگی تنها عده محدودی ثبت نام کردن.یعنی ظرفیت دانشگاه ها خالیه خیلی جالبه.
اعتراضم دیگه فایده نداره این آقا حسین در جریانه که من خودم چقد از بچه های شهرها و دانشگاه های مختلف خواستم تو شهر خودشون شروع به اعتراض کنن ولی همه مارو مسخره می کردن حالا دارن چوب ساکت بودنشون رو می خورن.
ببین دوست عزیز شما خواسته و ناخواسته داری به بچه های هنرستانی توهین میکنیخوب از جهتيم بد ني چون مني كه رياضي خوندم يهو بايد با بچه هاي فني كه 1 سال وقتشون رو واسه پيش دانشگاهي هدر ندادن يكي بشم
دوست گلم دانشگاه ها شریعتی و شمسی پور تو یه سری از رشته ها تکمیل ظرفیت گرفتن.ممنون ازپیگیریت من با اینکه رتبم تک رقمی نیست اما احساس میکنم نمیتونم بذارم حقمو بخورن! ما نباید تسلیم بشیم من همچنان به مبارزه ادامه میدم اما تنها نمیتونم
یه نگاه به این لینک بندازید هنوز بچه ها ساکت نشدن
http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=20&nid=4355
دوست گلم دانشگاه ها شریعتی و شمسی پور تو یه سری از رشته ها تکمیل ظرفیت گرفتن.
قراره از سال دیگه آموزشکده های فنی برن زیر نظر وزارت علوم و در آخر این که سال دیگه ظرفیت پذیرش دانشگاه ها باز میشه!!!!!!!!!!!!!!1![]()
بچه های کاردانی به کارشناسی ممنون می شم اعتراضات خودتون رو اینجا بگید تا همه درد دل ما رو بدونن.مسئولین که کاری واسمون نکردن.ممنون