خبرسازی مجدد بازیگر سریال نرگس در فرانسه!! (زهرا امیرابراهیمی)

djbagoor

عضو جدید


در این تئاتر "زهرا امیرابراهیمی" بازیگر جنجالی سریال نرگس بدون حجاب اسلامی، به همراه شبنم طلوعی (که بهایی است)...

دو تن از بازیگران زن ایرانی با حضور در تئاتری در فرانسه به القای محدودیت زنان در ایران پرداختند.
تلویزیون صدای آمریکا نیز در گزارشی از تئاتر ضد ایرانی اسلامی با عنوان "رویای طاهرگان خاموش" که دو تن از بازیگران سابق سیما در آن حضور داشتند به موج ضدایرانی دامن زد.
در این تئاتر "زهرا امیرابراهیمی" بازیگر جنجالی سریال نرگس بدون حجاب اسلامی، به همراه شبنم طلوعی (که بهایی است) به ایفای نقش پرداخته و در این موج ضدایرانی مشارکت کرده‌اند.



امیرابراهیمی درباره این تئاتر به تلویزیون صدای آمریکا گفت: در شرایط کنونی و با اتفاقات اخیر جوان‌های ایرانی به خصوص متولدین دهه 60 به بعد متوجه شدند که می‌توانند سرنوشت خودشان را در دست داشته باشند و آن را عوض کنند. هم‌اکنون جوان‌ها در ایران حرف اول را می‌‌زنند.
به گفته صدای آمریکا این تئاتر حکایت دختر نوجوانی است که در پناه بردن به خانه‌ای مورد سوء ظن شدید این خانواده که مذهبی هم هستند قرار می‌گیرد.
کارگردان این نمایشنامه محمد رضایی‌راد از نویسندگان و کارگردان‌های تئاتر در ایران است.

زهرا امیرابراهیمی بعد از انتشار فیلم غیراخلاقی‌اش در کشور فرانسه ساکن شده است و تاکنون مصاحبه‌هایی را با رادیو فردا داشته اشت. شبنم طلوعی نیز بعد خروج از کشور به دلیل ممنوع التصویر شدنش در ایران مصاحبه‌های زیادی را علیه نظام جمهوری اسلامی انجام داده و اخیرا در فیلم ضدایرانی «زنان بدون مردان» ساخته شیرین نشاط بازی کرده است.

گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
 

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
دست از سر این بنده خدا بردارین:w00:
نباید این آب خوش از گلوش پایین بره
به ما چه که چی کار چی شد کجا رفت چی کار کرد؟!:w00:
 

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره والا
آخه اینم یکی مثه بقیه
چی میخواین از جونش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به زندگی خودتون برسین
خوشتون میاد یکی بیاد هی به خودتون و زندگیتون گیر بده آخهههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:
 

djbagoor

عضو جدید
....!!!!

....!!!!

منننننننننن چییی کاررهههه بیییدمممم آخههههههههه!!!!!!:crying2:
خودش هم که مصاحبههه کردههه آخههه دیگه چییی؟؟؟:wallbash:
 
بالا