اینو من قبول ندارم، احتمالا اون دوست داشتن پایه خوبی نداشتهاگه میخوای کسی رو از دست بدی
فقط کافیه دوستش داشته باشی
بله میفهمم، ان شالله حال دلت خوب خوب شهمن عميقا غمگینم؛ باشگاه میرم، کار میکنم با رفيقام بیرون میرم به خودم میرسم ولی جونم غمگینه، تا حالا جونتون غمگین بوده؟ ميفهمید چی میگم؟
خوشبختی یعنی خودتو دوست داشته باشی بیشتر از بقیهﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﺴﯽ ﺍﺳـت
ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫد
و ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ
دقیقا، خوشبخت ترین آدم کسیه که خودش رو از همه بیشتر دوست داشته باشهخوشبختی یعنی خودتو دوست داشته باشی بیشتر از بقیه
و بقیه حتی اگه تو رو هم نخوان برات مهم نباشه
یعنی اینکه با خودت به صلح برسی
دقیقا، این جمله رو آدم هایی میگن که نه تنها هیچ درکی از تو و مشکلاتت ندارن که حتی تلاشی هم برای درک کردنت نمیخوان داشته باشن.متنفرم از این جمله ک میگن ضربه روحی از تو آدم قویتری میسازه، نه اصلا اینطور نیست کاملا برعکسه همونقدر مسخرهاس که بگن هر چقدر چشمت آسیب ببینه قویتر میشه، ضربه روحی مثل شکست تو کار و درس نیست که با تلاش و سختی بشه قویتر شد، تروما و ضربه روحی باعث میشه بیاعتماد شی، افسرده شی، کابوس ببینی، اضطراب دائم رو تجربه کنی، پس قطعا قویترت قرار نیست کنه، ولی در مقابل میتونه باعث شه که پختهتر شی، محتاطتر شی، در نتیجه عاقل و بالغتر شی، چون دیگه اینقدر قوی نیستی که تحمل تکرار تلخیها رو داشته باشی، بالغتر شدن رو با قویتر شدن اشتباه نگیریم
دلتنگ نباش ، فردا روز دیگری ستگاهے دلم از هر چه آدم است میگیرد
گاهی دلم دو کلمه حرف مهربانانه میخواهد
نه به شکل دوستت دارم و یا بی تو می میرم
ساده مثل
دلتنگ نباش ، فردا روز دیگری ست