ح ر ف د ل م ن

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونی خیلی قوی بودنم خوب نیست، میخوای خودت همه چی و حل کنی میخوای کسی نفهمه چی داره بهت میگذره، ولی خودمونیم یه وقتایی نمیشه تنهایی از پس یه سری مشکلات بر بیای یه وقتا یه کسی که بهت امید بده واقعا بهش اعتماد داشته باشی نیازه من همیشه خواستم خودم حلش کنم ولی یه جاهایی نتونستم، ساده بگم نیاز دارم یکی بلدم باشه،جاهایی که خودم نیستم .

aynaz.m

کاربر فعال تالار ادبیات ,
کاربر ممتاز
دیروز از جای شنیدم عشق سالم به آدم بال پریدن میده و دو نفر باعث پیشرفت همدیگه میشن.
نمی‌دونم پس آدمهایی که من دیدم و میگفتن عاشق هستند اینقدر هم پس چرا محدود میکردند.
یکی از دلایلی که از ارتباط عاشقانه ترسیدم، همین آدمهای اطرافم بودند چون انگار هیچ کدومشون یه ارتباط عاشقانه سالم نداشت. برای همین به خودم حتی فرصت عاشقانه زندگی کردن ندادم چون نمی‌تونستم تو همچین قفسی نفس بکشم.
فکر میکردم، حتما منم مثل اونها قرار تجربه کنم پس یجورایی بی خیالش شدم چون واقعا شاهد عذاب کشیدنها بودم و حقیقتا همچین توانی در خودم نمی‌دیدم که بخوام اینطور عذاب بکشم.
واسه همین به کوچکتر از خودم میگم، گاهی بیخیال تجربه بقیه باش، شاید آنچه تو قرار تجربه کنی متفاوت باشه و اصلا قشنگ باشه... بخاطر تلخی دیگران، شیرینی از خودت دریغ نکن
آیناز

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من عميقا غمگینم؛ باشگاه میرم، کار میکنم با رفيقام بیرون میرم به خودم میرسم ولی جونم غمگینه، تا حالا جونتون غمگین بوده؟ ميفهمید چی میگم؟
بله میفهمم، ان شالله حال دلت خوب خوب شه:w30:

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﺴﯽ ﺍﺳـت
ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫد
و ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﺴﯽ ﺍﺳـت
ﮐﻪ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫد
و ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻮ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ
خوشبختی یعنی خودتو دوست داشته باشی بیشتر از بقیه
و بقیه حتی اگه تو رو هم نخوان برات مهم نباشه
یعنی اینکه با خودت به صلح برسی

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
خوشبختی یعنی خودتو دوست داشته باشی بیشتر از بقیه
و بقیه حتی اگه تو رو هم نخوان برات مهم نباشه
یعنی اینکه با خودت به صلح برسی
دقیقا، خوشبخت ترین آدم کسیه که خودش رو از همه بیشتر دوست داشته باشه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر می شد دلش را با دلم ، همزاد می کردم
سکوت بی حدودم را ، پر از فریاد می کردم

در آن هنگامه از ، شوق حضور گرم و پر مهرش
دل ویرانه را ، باری دگر ، آباد می کردم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متنفرم از این جمله ک میگن ضربه روحی از تو آدم قوی‌تری میسازه، نه اصلا اینطور نیست کاملا برعکسه همونقدر مسخره‌اس که بگن هر چقدر چشمت آسیب ببینه قوی‌تر میشه، ضربه روحی مثل شکست تو کار و درس نیست که با تلاش و سختی بشه قوی‌‌تر شد، تروما و ضربه روحی باعث میشه بی‌اعتماد شی، افسرده شی، کابوس ببینی، اضطراب دائم رو تجربه کنی، پس قطعا قوی‌ترت قرار نیست کنه، ولی در مقابل میتونه باعث شه که پخته‌تر شی، محتاط‌تر شی، در نتیجه عاقل و بالغ‌تر شی، چون دیگه اینقدر قوی نیستی که تحمل تکرار تلخی‌ها رو داشته باشی، بالغ‌تر شدن رو با قوی‌تر شدن اشتباه نگیریم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
متنفرم از این جمله ک میگن ضربه روحی از تو آدم قوی‌تری میسازه، نه اصلا اینطور نیست کاملا برعکسه همونقدر مسخره‌اس که بگن هر چقدر چشمت آسیب ببینه قوی‌تر میشه، ضربه روحی مثل شکست تو کار و درس نیست که با تلاش و سختی بشه قوی‌‌تر شد، تروما و ضربه روحی باعث میشه بی‌اعتماد شی، افسرده شی، کابوس ببینی، اضطراب دائم رو تجربه کنی، پس قطعا قوی‌ترت قرار نیست کنه، ولی در مقابل میتونه باعث شه که پخته‌تر شی، محتاط‌تر شی، در نتیجه عاقل و بالغ‌تر شی، چون دیگه اینقدر قوی نیستی که تحمل تکرار تلخی‌ها رو داشته باشی، بالغ‌تر شدن رو با قوی‌تر شدن اشتباه نگیریم
دقیقا، این جمله رو آدم هایی میگن که نه تنها هیچ درکی از تو و مشکلاتت ندارن که حتی تلاشی هم برای درک کردنت نمیخوان داشته باشن.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گاهے دلم از هر چه آدم است میگیرد

گاهی دلم دو کلمه حرف مهربانانه میخواهد

نه به شکل دوستت دارم و یا بی تو می میرم

ساده مثل

دلتنگ نباش ، فردا روز دیگری ست

ziba 22

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گاهے دلم از هر چه آدم است میگیرد