با سلام مجدد
چون حل مشکل آب و روغن در هر کارخانه ای ممکنه با استفاده از راه حلهای مختلف مواجه بشه لذا در هر سری سعی می کنم یک موضوع رو مطرح کنم.
اولین گام: کنترل دمای هوای ورودی به کمپرسورخانه است. این مورد شاید آنچنان جدی گرفته نمی شود کما اینکه بنده در برخی جاها این موضوع را دیده ام که زیاد اعتقادی به کنترل دمای محیط نداشتند و در بسیاری موارد هم آنرا غیر قابل کنترل یا پر هزینه می دانستند. دمای کمپرسورخانه به دلیل تاثیر مستقیم بر سیستم پس سرد کن کمپرسور فوق العاده حائز اهمیت است. پس آنرا حتما جدی بگیرید. ضمناً هرگز کمپرسور خود را در فضای باز قرار ندهید. این بدترین و غیر علمی ترین ایده برای ساخت فضای کمپرسور هاست. بخصوص آنهم برای کارخانجات نساجی. بزنید پس گردن کسی که حتی آنرا در کارخانه شما مطرح کند!!!! کنترل دمای کمپرسورخانه در زمستان و تابستان را بسته به شرایط منطقه خود تنظیم کنید.