misento
عضو جدید
ولی 6تا عکس هست ، صفحه ی 51 و 52 نیست فقطاین آخری نیست ها! جمعا 7 تا عکسه
مشاهده پیوست 122001

بازم ممنون

ولی 6تا عکس هست ، صفحه ی 51 و 52 نیست فقطاین آخری نیست ها! جمعا 7 تا عکسه
مشاهده پیوست 122001
سلام
يه سوال داشتم .
با توجه به ابعاد فيزيك اجسام چه زماني را مي توانيم بگييم كه در حالت plane stress و چه زماني در حالت plane strain ?
يعني مولفه تنش را در يك بعد نسبت به بعد هاي ديگر تنش قابل صرفنظر و صفر باشد ، چطوري تانسور تنش را فرض كنيم در دوبعد ؟
مثلا در ورق جهت عرض ورق اتفاق نمي افته و ناچيز است !
ممنــــون
سلام ببخشید کتاب ترمو دینامیک راگون را ندارید؟
سلام
يه سوال داشتم .
با توجه به ابعاد فيزيك اجسام چه زماني را مي توانيم بگييم كه در حالت plane stress و چه زماني در حالت plane strain ?
يعني مولفه تنش را در يك بعد نسبت به بعد هاي ديگر تنش قابل صرفنظر و صفر باشد ، چطوري تانسور تنش را فرض كنيم در دوبعد ؟
مثلا در ورق جهت عرض ورق اتفاق نمي افته و ناچيز است !
ممنــــون
من که کلی دنبال خودش گشتم بعد از مدتها فقط pdf لاتینش رو پیدا کردم!!سلام دوستان خسته نباشید
بچه کسی میدونه که انجماد فلیمینگ حل المسائل داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه مجله "Majlesi Journal of Materials Engineering" علمی پژوهشی مورد تایید وزارت علوم است یا خیر؟
مقاله فرستادن اونجا ارزش داره واسه بعدها؟
سلام
کسی میدونه مجله "Majlesi Journal of Materials Engineering" علمی پژوهشی مورد تایید وزارت علوم است یا خیر؟
مقاله فرستادن اونجا ارزش داره واسه بعدها؟
سلام دوستان خسته نباشید
بچه کسی میدونه که انجماد فلیمینگ حل المسائل داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کسی میتونه قسمت مشخص شده این مطلب رو ترجمه کنه؟ مرسی
again, hot plate welding is selected because it is a robust process that allows poor fit of parts to be corrected during the matching phase and can produce hermetic and strong hermetic and strong welds consistently.
من مباحث خواص مکانیکی ام خیلی ضعیفه . اما کاربرد این تنش صفحه ای که در یک بعد صف است در جداره های نازک و ورقه های نورد شده کاربرد داره!
ضخامت نمونه خیلی کم باشه بکار میره! بیش از این نمی دونم... دوست دارم بدونم![]()
سلام
کسی میتونه قسمت مشخص شده این مطلب رو ترجمه کنه؟ مرسی
again, hot plate welding is selected because it is a robust process that allows poor fit of parts to be corrected during the matching phase and can produce hermetic and strong hermetic and strong welds consistently.
سلامآره مرسی اگه بزاری لطف بزرگی کردی عزیز
MA metallurgy degree and Faculty of Metallurgy and Materials Engineering departmentفارغ التحصیل کارشناسی ارشد مواد
و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد
به انگلیسی چی میشه؟
MA metallurgy degree and Faculty of Metallurgy and Materials Engineering department
یعنی من تو مقاله بخوام بنویسم فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مواد باید بنویسم MA metallurgy degree؟؟
سلام
بچه ها بدجور به کمکمتون نیاز دارم..................در مورد درس خوردگی.................
درمورد تاثیر غلظت محیط خورنده بر روی فلزات اگه یادتون باشه 1 نمودار تاثیر غلظت ماده خورنده به سرعت خوردگی وجود داره،این نمودار از 2 منحنی تشکیل شده که در یکی از اونا با افزایش غلظت ماده خورنده سرعت خوردگی زیاد میشه و مثال هایی مانند نیکل در naoh و 18cr-8ni در hno3 و سرب در h2so4...
حالا من بررسی منحنی دوم در مورد تاثیر غلظت محیط خورنده همراه با مثالش رو لازم دارم.
واقعا به کمکتون نیاز دارم............خیلی مهمه
دوستان کسی نیست این سوال رو جواب بده؟؟؟
دوستان دنبال جایی هستم که بتونن تست خوردگی سایشی بگیرن.
دستگاه تریبو خوردگی یا loop اگه داشته باشن خوبه.
میتونید از آزمایشگاههای خوردگی دانشگاهتون برام بپرسید؟
دوستان کسی نیست این سوال رو جواب بده؟؟؟
دوستان دنبال جایی هستم که بتونن تست خوردگی سایشی بگیرن.
دستگاه تریبو خوردگی یا loop اگه داشته باشن خوبه.
میتونید از آزمایشگاههای خوردگی دانشگاهتون برام بپرسید؟