حمید نودهی
عضو جدید

این اولین باری بود که سوالی را از طریق انترنت می پرسم و جواب هم می گیریم.
نمی خواهم کتابی بخرم. فقط یک جدول شرایط کاری حمام اسیدی و قلیایی می خواهم.
می دانید پیروفسفات چیست؟
چون كه تا ورودي 84 با گرايش استخراجي-صنعتي ميگرفته و با درج تو مدرك بعد اون تغيير كرد
مرز دانهبچها یه سوال :
انرژی مرزدانه بیشتره یا جای خالی ؟
پیغام بزن به neda1362 اون تو کار فویل بودسلام... کسی میدونه فویل پلاتین با ضخامت 1/0 میلیمتر رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
احوال بروبخس متالوژی
یه سوال دارم که مدتی منو درگیر کرده:
ببخسید که دو تا شد
- کامپوزیت چیه و نحوه استفاده اون در بدنه خودروها؟
- یه مادهای که تحت تأثیر ولتاژ پایین منقبض و یا منبسط بشه.
![]()
اینا طرح های نویی هست که ادم باید حتما انجامشون بدهسلام.من دارم دنبال اطلاعاتی در مورد آلیاژساخته نشده الومینیوم-کربن میگردم میدونم که کسی اطلاعاتی هم نداره ولی خوشحال میشم اگه راجع بهش نظر بدین واسم مهمه اگر فکر میکنید بتونید راهنماییم کنید خوشحالتر هم میشم.با تشکر
100% مرز دانه!بچها یه سوال :
انرژی مرزدانه بیشتره یا جای خالی ؟
100% مرز دانه!
اصولا جای خالی تنها عیب نقطه ای یی هست که در حالت تعادل وجود داره و وجودش( تا حد مشخصی) انرژی سیستم رو بالا نمی بره .
می خوام پوشش برونایز روی یه فولاد بدم
ترکیب برنایز می خوام که تو بازار هم موجود باشه
سلام مهندس
می تونی به کتاب جداول و استانداردهای طراحی و ماشین سازی ،مترجم آقای مهندس عبدالله ولی مژاد مراجعه کنی
یه توصیه به تمامی بروبچ به خصوص بچه های اصفهان دوستان اگر کسی سوال یا معمای حل نشده ای داره چه در مورد متالورژی وچه علوم دیگه میتونه بره سراغ دکتر چرمهینی ایشون سالها با ناسا همکاری داشتن ودر بسیاری از دانشگاههای امریکا تدریس میکردند.در حال حاضر این استاد ارزشمند در اصفهان هستند ودر روستای خودشون در چرمهین زندگی میکنند تا این عزیز رو هم از دست ندادیم بایستی بفکر باشیم وعجله کنیم.