حسین وارث خوبان

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
در درون انسان، دو قطب خوبی و بدی حضور دارد. غلبه هرکدام از این دو، حضور انسان را در دو جبهه خیر و شر رقم می‌زند. برای همین است که تاریخ انسان تا به الان صحنه تقابل خوبان و بدان بوده است.

عاشورا اما صحنه ای دیگر است: بزرگ‌ترین تجلی رو در رویی این دو سپاه است، انگار تمام خوبی‌هایی که آدمیان فرصت انجامش را یک جا نداشته‌اند، حسین یک تنه بر دوش می‌کشد. چنین است که او آبروی تاریخ می‌شود، وارث "آدم"، وارث خوبان که "خون خدا" می‌شود!

و چه خونی بالاتر از خون خدا؟ و چه انتقامی برای خوبان بالاتر و سخت‌تر از انتقام خون خداست؟ اما هشیار باش که انتقامش نه آن است که خشونت بورزی یا که شمشیری به دست بگیری و... بلکه نخست باید بدی‌ها را در خودت بکشی و در جهاد اکبر با حسین، با خوبان همراه شوی! و بدان کلّ یوم عاشورا و کل ارض کرب و بلا؛ هر روز عاشوراست، و همه جا کربلاست! امروز هرکجا که هستی، باش، آغازکن!

(حسین جان! تولدت مبارک باد!):gol::heart:

آخرین ویرایش:

باران بهاری

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا پرست عزیز!
چه زیبا گفتی..بدی هایی که در وجود ما انسان هاست،اگر مهار نشوند و افسار گسیخته رها شوند،نتیجه شاید همان شود که در کربلا اتفاق افتاد..آن ها جهاد اکبر را رها کردند و در نتیجه ی آن به نقطه ای از پلیدی رسیدند که در مقابل برترین آفریده ی خدا قرار گرفتند و بزگترین ستم را به او و به انسانیت روا داشتند..اگر حسین نبود،حالا نشانی از انسانیت هم در جهان نبود..پس از صمیم قلب به آن عزیز می گوییم:تولدت مبارک!:heart::gol:

آخرین ویرایش:

paras2

عضو جدید
زيارت وارث

زيارت وارث

آقاي خداپرست من با کمک مامانم فهميدم شما اين نوشته رو از کجا الهام گرفتين. توي مفاتيح الجنان/ زيارت وارث.
از حضرت امام صادق (ع) به مفضل فرمود: چون برسي به قبر امام حسين عليه السلام بر در روضه بايست و اين کلمات را بخوان که ترا بهر کلمه نصيبي از رحمت الهي خواهد بود:
السلام عليک يا وارث آدم صفوة الله/ السلام عليک يا وارث نوح نبي الله/ السلام عليک يا وارث ابراهيم خليل الله/ السلام عليک يا وارث موسي کليم الله/ السلام عليک يا وارث عيسي روح الله/ السلام عليک يا وارث محمد حبيب الله/ السلام عليک يا وارث علي وصي رسول الله/ السلام عليک يا وارث الحسن الرضي/ السلام عليک يا وارث فاطمة بنت رسول الله...
درود بر تو اي وارث آدم صفوه الله/ درود بر تو اي وارث نوح پيغمبر خدا/ درود بر تو اي وارث ابراهيم خليل خدا/ درود بر تو اي وارث موسي کليم خدا/ درود بر تو اي وارث عيسي روح خدا/ درود بر تو اي وارث محمد حبيب خدا/ درود بر تو اي وارث علي وصي رسول خدا/ درود بر تو اي وارث حسن پسنديده/ درود بر تو اي وارث فاطمه دختر رسول خدا...
اما هرچي گشتيم خون خدا (ثار الله) رو پيدا نکرديم. :gol:

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
درود بر تو اي وارث آدم صفوه الله/ درود بر تو اي وارث نوح پيغمبر خدا/ درود بر تو اي وارث ابراهيم خليل خدا/ درود بر تو اي وارث موسي کليم خدا/ درود بر تو اي وارث عيسي روح خدا/ درود بر تو اي وارث محمد حبيب خدا/ درود بر تو اي وارث علي وصي رسول خدا/ درود بر تو اي وارث حسن پسنديده/ درود بر تو اي وارث فاطمه دختر رسول خدا...
اما هرچي گشتيم خون خدا (ثار الله) رو پيدا نکرديم. :gol:
از توجه‌تان سپاس‌گزارم!
راستش ترجمه‌‌اي که نقل کرده‌ايد، کمي نارساست.
ثار الله در زيارت مطلقه حضرت حسين(ع) آمده است: السلام عليک يا ثار الله و ابن ثاره
:gol:

استقلالی

عضو جدید
وقتي كه در نيزار زندگي مي‌كرد، يك روز او را ديد كه از كنار آنجا مي‌گذشت. همان يك نگاه كافي بود تا عاشق او شود... وقتي كه رفت، ماتم گرفت كه چگونه او را پيدا كند. آنقدر دعا و گريه كرد تا سرانجام يك روز او را ديد… جرأت نكرد جلو برود. ايستاد تا او حرفي بزند. و او شروع كرد به خواندن قرآن. يكي دو آيه بيشتر نخوانده بود كه ديگر طاقت نياورد. به سوي او رفت و لبهايش را بوسيد. «خيزران» را مي‌گويم؛ همان ني معروف؛ او عاشق «حسين» بود.

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
حسين: عرب يا انسان؟

حسين: عرب يا انسان؟

براي من که آدميان را به سياه و سفيد، عرب و عجم، سيد و غير سيد... تقسيم‌ نمي‌کنم و اين تقسيم‌بندي‌ها را اصيل نمي‌شمرم، عرب‌بودن حسين براي‌ام چندان اهميتي ندارد تا ملاک و پيش‌فرضي براي خوب يا بد بودنش بکنم. آن‌چه به راستي ملاک ارزشمندي آدميان است، عمل ايشان است، نه خون و نژادشان.

و حسين چون من انسان است. از ظلم بدش مي‌آيد، زندگي ننگين را برنمي‌تابد و مرگ را بر آن ترجيح مي‌دهد. تو زبان را به لهجه و لغت مي‌داني و من به به فطرت و واکنش‌هاي انساني. حسين به زبان من سخن مي‌گويد. سخنانش را و حرکاتش را مي‌فهمم. اگرچه کلماتش عربي است:

الموت أولي من رکوب العارِ
و العارُ أولي من دخول النار

مرگ بهتر از تن به ذلت و خواري دادن است و خواري در دنيا بهتر از داخل شدن در دوزخ!

قد رَکز بين السّلّة و الذّلّة، هيهات منّا الذلّة؛

[اميرتان مي‌گويد:] حسين مخير بين شمشير و ذلت است، ‍[به او بگوييد:] ذلت هرگز!

آخرین ویرایش:
بالا