طرف عروسی گرفته فقط هزینه هر مهمان500 هزار تومن شده. واقعا مجلل و با کلاس بود... حسرت میخورم که هیچ وقت نمیتونم واسه همسر آینده ام همچین جشنی برگزار کنم
البته من نرفتم فقط عکساشو دیدم و تعریفشو شنیدم.

طرف عروسی گرفته فقط هزینه هر مهمان500 هزار تومن شده. واقعا مجلل و با کلاس بود... حسرت میخورم که هیچ وقت نمیتونم واسه همسر آینده ام همچین جشنی برگزار کنم![]()
طرف عروسی گرفته فقط هزینه هر مهمان500 هزار تومن شده. واقعا مجلل و با کلاس بود... حسرت میخورم که هیچ وقت نمیتونم واسه همسر آینده ام همچین جشنی برگزار کنم![]()
حسرت نداره ک.....طرف عروسی گرفته فقط هزینه هر مهمان500 هزار تومن شده. واقعا مجلل و با کلاس بود... حسرت میخورم که هیچ وقت نمیتونم واسه همسر آینده ام همچین جشنی برگزار کنم![]()
حسرت نداره ک.....
مگه این چیزا خوشبختی میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرکاری هم کنی میان میخورن بعدم میرن میگن فلان چیزش کم بود فلان چیزش اضاف(البته نه همه)
تو اگه برای همسرت همسر خوبی باشی همین کافیه و جبران همه چیه...
ادم پول نداشته باشه بهترهخودم میدونم؛ قبلا هم که تو روزنامه ها و اینا در مورد عروسی های مجلل میخوندم همینو میگفتم مثه تو فک میکردم ولی حالا که یکی از نزدیکان همچین جشنی گرفته واقعا می فهمم از حرف تا عمل فاصله زیاده. پول خیلی خوبهولی حیف که ندارم
![]()
اره مثلا کش شلوارشو بده،چارتا نون بخره.مثلا اینجوریادم پول نداشته باشه بهتره![]()
اره مثلا کش شلوارشو بده،چارتا نون بخره.مثلا اینجوری![]()
نه تا این حد![]()
حالا اومدیم دلداری بدیما![]()
خو دلداری واقع بینانه باشه.نه که تبلیغ کزت رو بکنین اینجا![]()
ای بابا منظورم پول زیاذ بود![]()
بهدشم مگه کزت چشه؟![]()
اها
هیچیش نیست.ما کی باشیم به بانو کزت سادات بخوایم جسارتی بکنیم! حفظها الله!!
بی خیال بابا داداش!!
عروسی مجلل چی هست حالا مگه؟؟بی خیاااااااااااال
ادم پول نداشته باشه بهتره![]()
اره من فیلسوفمعجب!
بقول بزرگی آدما دو دسته اند یا پولدارند یا فیلسوف!
مثه دخترا کف عروسی شدم! :دی
اما بیشتر از این عجز و ناتوانیم ناراحتم.
خودم میدونم؛ قبلا هم که تو روزنامه ها و اینا در مورد عروسی های مجلل میخوندم همینو میگفتم مثه تو فک میکردم ولی حالا که یکی از نزدیکان همچین جشنی گرفته واقعا می فهمم از حرف تا عمل فاصله زیاده. پول خیلی خوبهولی حیف که ندارم
![]()
دیگه اینقدر بزرگش نکن.....اها پس مشکل از جای دیگه اب میخوره.الان این مراسمو دیدی مث تیغی بود که رو ی زخم کهنه کشیدن
حالا چرا عجز و ناتوانی؟؟؟ چکار میکنی مگه؟ درس مرس کار؟؟
داداش حالا خیلیم ناراحت نباش.این درد مشترکه پسراست.حالا فک کردی من مثلا چی دارم؟ هیچی.میخام ارشد بخونم.بعدشم خدمت و کار.وووووو تا بخوام ی پول و پله ای جور کنم احتمالا دوباره دایناسورا برگشتن!!
والا بابای من خودش تو اوج جوونیش ازدواج کرده راحت،به من میگه 40 سالگی ازدواج کن! که دیگه دوسال بعدشم لگن بذارن زیر پام احتمالا!دیگه اینقدر بزرگش نکن.....
مگه باباهای ما چی داشتن که اومدن خواستگاری مامانامون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا بابای من بعد از اینکه دوبار بابا شد تونست ی زمین بخره و خرد خرد بسازه،خداییش مامانمم پا ب پاش اومده و کم نذاشته.
ی زن خوب میتونه از خاک طلا بسازه،بعد ارشد و سربازی هم خدا بزرگه
البته قبول دارم حرفم تو این دوره زمونه کم خریدار داره ولی کم نیست دخترایی که اگه مردونگی تو خواستگارشون ببینن قبول میکنن باهاش از صفر شروع کنن توجه کنید از صفر نه منفی...
این شرمندگی هم با همسر عالیییییییییییییییییی بودن حل میشه ....
والا بابای من خودش تو اوج جوونیش ازدواج کرده راحت،به من میگه 40 سالگی ازدواج کن! که دیگه دوسال بعدشم لگن بذارن زیر پام احتمالا!
سلایق مختلفه.یکی اهل ریسکه.یکی نیست.یکی میشینه پولدار بشه بعد زن بگیره یکیم ممکنه نه....
ی پسر ایده آل امروزی اصولا اینه که تحصیلاتش کامل باشه سربازی رفته باشه کار خوب و حساب بانکی پر پول و خونه وماشین...
ولی خداییش اگه بابا پولدار نباشه و خودش بخواد زندگیشا بسازه میشه تو بازه سن ازدواج ایده آل شد؟
نظر شخصی من اینه که خونواده ها آسون بگیرن و دست دختر و پسرشونا بگیرن و کمکشون کنن تا ازدواج رخ بگیره بعدم پسر و دختر با هم زندگیشونا بسازن...
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخمساله اینه که بابام هم نداره))))
![]()
طرف عروسی گرفته فقط هزینه هر مهمان500 هزار تومن شده. واقعا مجلل و با کلاس بود... حسرت میخورم که هیچ وقت نمیتونم واسه همسر آینده ام همچین جشنی برگزار کنمالبته من نرفتم فقط عکساشو دیدم و تعریفشو شنیدم.
طرف عروسی گرفته فقط هزینه هر مهمان500 هزار تومن شده. واقعا مجلل و با کلاس بود... حسرت میخورم که هیچ وقت نمیتونم واسه همسر آینده ام همچین جشنی برگزار کنمالبته من نرفتم فقط عکساشو دیدم و تعریفشو شنیدم.
خوب که هست..پول خیلی خوبه. خیلی.