حساب دو2تا چارتا( عوض داره گله نداره)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pause

عضو جدید
هم باشگاهی های من
وقتی که اومد تواین باشگاه دیدم بعضا افرادی به اصطلاح روشنفکر وقتی بحثی را شروع می کنند و از ادب به نتیجهنمیرسند شروع به اتهام زنی و بعضا فحاشی میکنند، دیگران دربرابر اینگونه افراد سعی میکنند مودب و باوقار صحبت کنند که باز هم شاهدادامه ادبیات ناپسند این افراد هستیم.
به عنوان نمونه یک برخوردی را درست کردم ببینم تا چه حد این افراد پیش می روند و مقابله به مثل را چقدر بر می تابند، که نمونه همان تاپیک " مختلط بودن عروسی چرا ممنوعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ " بود ، در این تاپیک بنده بحثی را با بابا بزرگ شروع و در ادامه با بله فایل و شقایق و ... برخورد لفظی داشتم که نمونه های مورد دار به خدمتتان می رسد.
متاسفانه شاهد بودید وقتی دیدند نمی شود درگیر شد با کسی که مثل خودشان بحث می کند وارد فاز تخریب شدند وتاپیک اخیر بابا بزرگ درباره اعتراض به توهین صورت نگرفته به ایشان گواه این رفتار ایذایی ایشان می باشد.
هرچند به گفته خیلی از شاهدان ایشان همان کاربر اخراجی مهرشاد می باشد.

درهرصورت گفته باشم بعد ازاین هرکس از کلام نامربوط و خارج از ادب صحبت کند و من حضور داشته باشم نه مثل دیگران مودب بلکه با کلامی بسیار بدتر از کلام خودش مواجه خواهد شد. مخصوصا کسی که آبرویی در باشگاه برای خود روبراه نموده باشد.

pause

عضو جدید
هرچند در این بحث آقایون شروع به منحرف کردن و توهین در بحث کردند اما دیگران با متانت جواب میدادند که من شروع بحثم در مقابله به مثل و گرفتن نتیجه از خودشون ادامه داشت.

دکتراش را از اکسفورد نگرفته بود؟
یعنی 8 میلیارد نفر مردم دنیا و مریخ و مشتری و اینا گناه کارن و 4 تا ایرانی ..... خیلی ادمن؟
دامپزشک نبود یارو؟

خرس گنده عزیز، شما برو بخواب که قیافت خیلی خستس!!!
من قدیما شکارچی خرس بودم ،مواظب خودت باش:warn:

ما که همیشه عروسی هامون مختلط بوده و هست و خواهد بود.;)

تا حالا هر عروسی هم که رفتم همه با وقار و تحصیلکرده و آدم حسابی بودند. در ضمن همه ی آقایون ایرانی بی جنبه نیستند.
پس لطفا بعضی از ندید بدید ها نیان حرف مفت بزنن که تو عروسی های مختلط همه دارن گناه می کنند. این از خشک مغزی و بدبختی بعضی بسیجی حزب الله یاست که تا چهار تا خانوم خوشگل می بینن دهنشون کف می کنه و به گناه می افتن!!!:mad:
حالا خوبه هر چی آدم هیز و چشم چرونه در همین قشر حضور داره!!!!!!
عروسی مختلط زشت نیست. زشت، فضولی کردن در حریم شخصی افراده!!:mad:
حالا اگه کسی تعصب داره و دلش می خواد عروسی جدا گانه بگیره به خودش مربوطه ولی حق نداره بیخود تهمت فساد و گناه به بقیه بزنه. :mad:

جالبه یه اخوند اومده بود عروسی دختر خاله خدابیامرزم خطبه عقد بخونه.
تا فهمید مختلطه کلی داد و بیداد کرد و به زور راضی شد بیاد تو.
وقتی اومد تو طوری به پر و پاچه زنها و دخترها نگاه میکرد که همه خجالت میکشیدن.
شوهر خالم هم که شوخه بلند گفت:
خوبه حاج اقا مختلط تو کارشون نبود اگه نه چی میشد و همه خندیدن،طرف اصلا به روش هم نیوورد!
آره عزیزان من وقتی مریض باشی و عقده ای،فکر میکنی همه دنیا همینطورن.
فیلم حاج اقا گلستان نمیدونم چی را با زن کارمند خودش (که فرستاده بودش ماموریت دنبال نخود سیاه) حتما همتون دیدین!!!!!!
اینا خودشون اینطورین و مثلا اون سردار زارعی هم با 6 تا زن لخت نماز اقامه کرده بودند!!!
کسی که سالم الروان از نظر جنسی باشه با این چیزا مشکل نداره.
زنها توی سواحل خیلی از جاهای دنیا بعضا بدون مایو میان که برنزه بشن و فوقش یکی بشون یه نیگا میکنه ولی این ملا چشش به یه زن خوشگل که میخوره تا صیغش نکنه خوابش نمیبره....

ببین آقای بسیجی با تربیت و با فرهنگ!!!! یک بار دیگه پست خودتو بخون ببین چقدر چرت و پرت گفتی!
تا حالا تو عمرت پاتو تو عروسی مختلط نذاشتی پشت سر مردم حرف زشت می زنی؟؟
مگه هرکی به حجاب اعتقاد نداره و عروسی ش مختلطه فاسده و همه دارن کراک و ماری جوانا می زنن؟؟ تو آمار اونا رو از کجا داری؟
همین جوری دهنتونو باز می کنید و به همه توهین می کنید!!!؟

در شان خودم نمی بینم که با آدم هایی مثل شما همکلام بشم. چون واقعا خیلی سطح فکری منحطی دارید. یادم هست تو تاپیک کوروش با سطح معلومات بالاتون چه افاضاتی می کردید و کوروش جنایتکار و وحشی خطاب کردید!!!!!

راستی لطفا بنده رو "آبجی " خطاب نکنید. اینو به همون خواهر سبیلوهای پایگاه تون بگو. که نجابت و پاکی از سر تاپاشون می ریزه........!!!!

تقصیر اینا نیست عزیز،مشکل از 30 سال شستشوی مغزیه.
من قول میدم این دوست ما هیچ جایی از دنیا رو ندیده الا مکه ای مدینه ای چیزی.
مومن هایی را میشناختم که وقتی رفتن اونور تازه فهمیدن که ول معطلن و مردم اونطرف چه قدر صادق و مهربون و ادمن و تازه فهمیده بودند که سرکار بودند.
به قول دوستی وقتی شما فقط یک مدل غذا خوردی میگی این خوشمزه ترین غذای دنیاست!!!

ببخشید اما کسی پست شما رو نقل قول نکرد که اینطوری حرف می زنی و دعوا داری!!!
از ابتدا هم شما و همفکراتون شروع به فحاشی و یاوه پراکنی در مورد افرادی که عروسی های مختلط می گیرند کردید.
و اتفاقا مطمئن باش که از شمای نوعی خیلی سطح فرهنگی م خیلی بالاتره. که به خودت اجازه می دی در مورد چیزی که نمی دونی نظر بدی و به بقیه ی هموطنانت تهمت بزنی.
شما اول خودتو درست کن بعد برو بالای منبر و به دیگران درس ادب یاد بده.:razz:
من از اول هم حرف اصلی م این بود که هر کسی حق داره که هر جوری که دوست داره عروسی بگیره. و همین طور که به من ارتباطی نداره که شما چه جور عروسی رو می پسندید شما هم حق دخالت در امور شخصی دیگران را ندارید. اما متاسفانه ایرانی ها هنوز فرهنگ فضولی نکردن و تهمت نزدن به دیگران رو یاد نگرفتن.:razz:

والبته که ادامه مطالب پشت سر هم داخل تاپیک مورد نظر موجود هست

Admin

مدیر کل سایت
عضو کادر مدیریت
مدیر کل سایت
دوست عزيز، توهين ها رو فقط گزارش كنيد و از ارسال اينگونه تاپيك ها بپرهيزيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا