تشکر جناب ادمین که خط و مشی انجمن رو صادقانه گفتین
طبق صحبتهای شما در ظاهر سیاستهای سایت حول رشد علمی است
ولی در واقع گفتین ......تعدادی از مدیران شما هم گفتن البته شاید اونها به قاطعیت شما نگفتن
جناب ادمین گفتین محدود کردین ؟؟؟؟؟!
واقعا چه محدودیتی ؟ میشه توضیح بدین
این خوبه که به جای اینکه در یک باشگاه علمی تاپیکهای علمی در صدر ارسالهای جدید باشه حداکثر نگیم همه اونها تاپیکهای تالار زنگ تفریح باشه و گفتگوی آزاد
این خوبه که به جای اینکه بازدید تالارهای علمی رو بالا ببریم بازدید این تاپیکها بالاتر باشه
جناب ادمین نفرمایین
سیاست باشگاه بر بالابردن تعداد کاربران هست همین و بس
اصلا هم مهم نیست میخوان در چه زمینه ای فعالیت کنن و اصلا هم مهم نیست مدرک تحصیلی اونها چیه و البته مثلا دبیرستانی هستن و شایدم راهنمایی یا شایدم ....... !!!!!!!!
وگرنه خیلی کارا میشه کرد که خود مهندسان در کنار بازدیدتاپیکهای علمی تفریح هم بکنن
همون محدودیتی که شما میگین
یعنی واقعا نمیشه حضور در تالار گفتگوی آزاد و زنگ تفریح رو منوط به
فلان تعداد پست در تاپیکهای علمی باشگاه کرد ؟
یعنی واقعا نمیشه جلوگیری کرد از کاربرانی که اولین پستشونو میخوان در تالار زنگ تفریح بزنن چون فقط با دیدن اون وارد شدن
شما یک جا گفتین قانون تایید کردن تاپیک برای این دو تالار امکان نیست
چرا نیست ؟
چون هجمه پستهای اونجا خیلی زیاده !!!!!!!
این همون خط و مشی اخیر سایت رو نشون میده
ما هم نگفتیم همه از این به واقع فی لترینگ رد بشن بلکه میگیم برای
افراد تازه وارد لااقل این مسئله ایجاد بشه
مسئله بعدی
یعنی شما نمیتونین رباطی در باشگاه ایجاد کنین که
قوانین رو برای هر تازه وارد لینکهاشو ارسال کنه ؟!!!!!
.
.
.
این دیگه آخرین حرفهای ما بود
چون داریم میبینیم وضع باشگاه داره به چه سمتی میره

ولی چنتا عذرخواهی بکنم
معذرت میخوام از اسپمرهای عزیز که هر وقت اسپمهاشونو دیدم بهشون تذکر دادم چه خصوصی چه تو پروفیل و چه علنی
معذرت میخوام از
توهین کنندگان محترم که همیشه پستهای توهینشونو گزارش دادم تا مثلا اون تاپیکها منحرف نشه
معذرت میخوام از دوستانی که
تاپیکهای مبتذل زدن و حسابی با اونها برخورد کردم و بهشون گفتم اینجا باشگاه مهندسان ایران هست و برای زدن این جور تاپیکها به سایتهای ........مراجعه کنند
و حتی وقتی یک شبانه روز همچنان این تاپیکها باقی بود به جز چندین بار گزارش به جناب ادمین ، پیرجو و چنتا از مدیران که که اون شب آنلاین بودن اطلاع دادم
معذرت میخوام از دوستانی که هی کشوندمشون اینجا به خاطر فعالیت علمی البته اونها اکثرا رفته اند شایدم کلا رفته اند
معذرت میخوام از دوستانی که داشتن میرفتن و دوباره سعی کردم بیارمشون اینجا و بگم این وضع رو خود ادمین سایت هم نمیپسنده و باید با همکاری هم این وضع رو سر و سامون بدیم
و
و
و
از همه معذرت میخوام ..........انشاالله من چنتا تاپیک نیمه تموم دارم اونا رو میزنم و به کل میرم تا اسپمرها ، فحاشان ، زنندگان تاپیکهای مبتذل و البته افرادی که برای حریم خصوصی افراد ارزش قائل نیستن و جالبه حریم اونها رو نقض میکردن و بعدشم تهدید
با خیال راحت به کار خودشون بپردازن و دیگه وجود منو به عنوان یک فرد تذکر دهنده ، ناظم ، مدیر اداره بوق تحمل نکنن
و در پایان از اونجایی که شاید دوباره عده ای بیان به جای پاسخ دادن بچسبن به فعالیت من و امثال من منتقد و بیان کنن شما یه پست علمی هم نزدی ، نمیدونم تو رو چه به ناراحت شدن از این وضع
بهشون توصیه میکنم به جای انحراف بحث و فرار از پاسخ گویی و بازی با کلمات
مشکلات اصلی باشگاه رو ببینن و در کل
یه نگاه به تاریخ زدن تاپیکهای علمی بندازنو بعد واقع بینانه تر با مقایسه نسبت به سالهای گذشته در این مرود نظر بدن تا انشاالله شاهد این نباشید که باشگاه به محلی
صرفا جهت دوست یابی ، نشر اکاذیب و عدم احترام به ادیان و انسانیت و مواردی از این دست تبدیل گردد
هرچند که جناب ادمین اتمام حجت کردن