حرف آخر سال به کسی که ....

♥@SH!M♥

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروزم آخرین روز سال 90هست...تموم شد...سختو آسونش...
میگن بشینید با خودتون فک کنید امسالو چطور گذروندین...آیا انچه میخاستید بودید یا نه همون کسیم که بودید دیگه نیستید

من فقط از یکی که خیلی ادعاش میشه منو همه جوره دوست داره وهوامو داره گله کنم اخه آخر سال نباید هیچی از هیشکی تو دلم آدم بمونه....
گفتی تا تهش هستی ..کنارم.....گفتی از همه به من نزدیکتری.....هرجا شکستم و خم شدم تویی که دستمو میگیری وکمرمو راست میکنی !!!...ولی چی شد؟؟؟چه کردی بامن؟؟؟؟؟
منو تو این دنیای پر از آشوب که پره از آدمای رنگارنک رها کردی....گذاشتی هرجور خواستم رفتار کنم....هربارم صدات کردم جوابو ندادی...روقت خواستم کنارم باشی نبودی!!

فقط بلدی حرفای خوب بزنی.....بودی با کسای دیگه.......مارو هم ول کردی....اون موقع توقع داری پات بمونم....!!!!!

ارزشامو فراموش کردم......خواستم ب باشم پیشت بهتر بشناسمت بدتر شد....خراب کردم......حالا حال کسیو دارم که نمیدونه چی میخاد...تو خواستنو تو هم شک کردم....
دارم به این میرسم که دیگه منو نمیخای.....دیه بودنو نبودنم واست فرقی نداره.....نمیدونم سال دیگه میخای با من چهکنی...!!!!!

حرف واسه گفتن زیاد دارم......ولی یه چیزو میگم واقعا این تویی که باید بگذری با من؟؟؟