"حجامت هيچ محدوديت سني ندارد"

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
عضو موسسه تحقيقات حجامت ايران، با اشاره به اين كه حجامت هيچ محدوديت سني ندارد و حتي تاكنون در اين مركز 600 نفر از افراد زير پنج سال به اين شيوه درمان شده‌اند، افزود: معالجه انواع بيماري‌ها مانند سكته قلبي، چربي خون و اوره بالا، از مزاياي انجام اين نوع درمان است.

"حميد مصطفيان"، در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در همدان، با بيان اينكه در ابتدا در شهر همدان به تنهايي در اين حوزه فعاليت مي‌كردم اما هم‌اكنون پس از 9 سال شمار پزشكان فعال در اين زمينه در سطح استان همدان به 25 نفر رسيده است، اظهار كرد: اين 25 پزشك همگي در موسسه تحقيقات حجامت ايران آموزش ديده‌اند.

اين متخصص طب سنتي، حجامت را از موارد طب سنتي و مورد تاييد وزارت بهداشت برشمرد و افزود: البته شمار فراواني از پزشكان نسبت به طب سنتي و اسلامي ناآشنا و بسياري از مسوولان وزارت بهداشت به اين شيوه درمان بي‌توجه هستند.

وي از درمان 48 هزار بيمار طي 9 سال به كمك حجامت در استان همدان خبر داد و گفت: توصيه‌هاي مكرر پيامبر اسلام(ص) به انجام عمل حجامت و مزاياي بسيار اين طب از علل افزايش استقبال مردم از حجامت است.

مصطفيان درباره تفاوت اهداء خون با حجامت و مزايا و معايب آن تصريح كرد: اهدا خون شايد هيچ سود و زياني براي فرد دهنده نداشته باشد اما ميزان خوني كه هنگام اهداء از فرد گرفته مي‌شود، نسبت به حجامت بيشتر است اما ميزان تركيبات زائد خون مانند اسيد اوريك، اوره، قند، كلسترول و چربي خون در خون گرفته شده از حجامت بيشتر است.

عضو موسسه تحقيقات حجامت ايران با بيان اينكه ضريب هوشي و سرعت رشد كودكان حجامت شده، نسبت به ساير هم‌سالان بيشتر بوده است، گفت: وزارت بهداشت براي رواج طب سنتي و اسلامي در جامعه بايد آموزش‌هاي علمي و لازم را به همه پزشكان ارايه كند تا ضمن گسترش اين علم تلاش شود تا اين شيوه درماني به درستي اجرا شود.

منبع

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حجامت کردم
اما حواستون باشه که تا 10 روز باید مراقب خودتون باشید
ممکنه حساسیت به چیزی پیدا کنید

Mr.Hyde

عضو جدید
ميدونم سوالم ضايست اما ......
نميدونم حجامت چيه ؟
چه موقع لازمه انجامش بدي ؟
درد داره ؟
چه علايمي رو ديدي بايد بري انجامش بدي ؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميدونم سوالم ضايست اما ......
نميدونم حجامت چيه ؟
چه موقع لازمه انجامش بدي ؟
درد داره ؟
چه علايمي رو ديدي بايد بري انجامش بدي ؟
وقتی دیدی بدنت زیاد جوش میزنه
حجامت درون بدن طغیان ایجاد میکنه و فرآیند گلبول سازس به شدت انجام میشه
اگه مواظب خودت نباشی ممکنه مریض بشی

hacker boy

عضو جدید
وقتی دیدی بدنت زیاد جوش میزنه
حجامت درون بدن طغیان ایجاد میکنه و فرآیند گلبول سازس به شدت انجام میشه
اگه مواظب خودت نباشی ممکنه مریض بشی

کجا باید حجامت انجام داد تو تهران جایی میشناسین؟

یه سوال درد داره؟ منظورت از 10 روز مواظبت چیه؟ یعنی 10 روز باید منزل باشیم؟

silver light

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی ها به حجامت اعتقاد دارند و دوای هر درد بی درمانی میدونن اما به نطر من بهتره ادم خون بده تا حجامت کنه

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی ها به حجامت اعتقاد دارند و دوای هر درد بی درمانی میدونن اما به نطر من بهتره ادم خون بده تا حجامت کنه

من خودم فقط یکبار حجامت کردم و بیشتر خون اهدا میکنم
دردش فقط موقع تیغ زدن پوسته ولی تا چند روز نمیتونین به پوست اون قسمت فشلر وارد کنید
منظورم از مراقبت اینه که چون مقدار زیادی خون تغلیظ شده از دست میدین پس از تعداد گلبولهای سفید خونتون کاسته میشه و بدن آماده ابتلا به بیماری میشه
که بهتره با مراقبت و خوردن سوپ و ویتامین این دوره رو پشت سر بزارین

بالا