حالا آقایون، از دختری که آرایش میکنه، خوشتون میاد؟

حالا آقایون، از دختری که آرایش میکنه، خوشتون میاد؟

• دوست دارم آرایشش غلیظ باشه

رای: 2 2.6%
  • دوست دارم آرایشش ساده داشته باشه

رای: 55 72.4%
  • خوشم نمیاد ولی اگه ساده باشه میتونم تحمل کنم

رای: 8 10.5%
  • اصلا خوشم نمیاد

رای: 11 14.5%

• مجموع رای دهندگان
    76
  • نظرسنجی بسته .

elva

عضو جدید
ما خلاصه نفهمیدیم.
وقتی دخترا آرایش میکنن، هدفشون جلب نظر پسرا هست یا نه؟
یکی میگه واسه شوهر آیندش...
آخه این که نشد، 20 هزار نفر ببینن که یکی بشه شوهر شما؟ والا راهای بهتری هست.

چقد یه آدم باید کوته فکر باشه که این نظرش باشه

همه آدما دوس دارن مورد توجه باشن مرد و زن هم نداره

همه آدما دوس دارن زیبا باشن

تا حالا کسی و دیدین که بهش بگن خوشگلی و بهش بر بخوره؟؟؟

معمولا آدما از زشتی و زشت بودن فراری ان

آرایش کردن راهیه برای رسیدن به اهداف بالا

اما نه هر آرایشی ....................:(

mehrshad53

اخراجی موقت
من نمیدونم خدا خودش چرا زنا را ارایش کرده نیافریده؟
تا جایی که تاریخ وجود داره،ارایش هم بوده! خدا هم مثل ایران خودرو که 40 سال پیکان تولید کرد،چند هزار ساله داره ادم را همین مدلی میزنه،خسته شدیم دیگه!

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم با آرایش زیاد مخالفم.یعنی آرایشی که چهره آدمو 360 درجه عوض می کنه و جلب توجه هم می کنه.من نمی گم آرایش نمی کنم اما آرایشم جوریه که اصلا قیافم عوض نمی شه...فقط یکم کاملتر می شه.یعنی با آرایشم با بی آرایشم زیاد فرقی نمی کنه.:)
اصلا هم جوری نیست که بخواد جلب توجه کنه تو خیابون.چون من از زیبایی مصنوعی خیلی بدم میاد.خدارو هزار بار شکر که نیازی هم به آرایش زیاد ندارم:thumbsup2:

sara-afshar777

عضو جدید
فکر نکنم هیچ پسری از دختر سیبیلو خوشش بیاد یا اینکه ابروهای پاچه بزی داشته باشه و...
تو خود قرآن هم همون حرف نظافت و ایمان رو شنیدید
به نظر من داشتن صورت تمیز و طبیعی حق هر انسانی چه زن و چه مرد هست آرایش صرفا باعث زیبایی نمیشه چه بسا یه صورت خندان وشاداب و جوون از یه صورت کرم پودر زده و مات شده با چشای شبیه گرگ بیابون بیشتر به دل آدم بشینه

در ضمن خیلی از کسایی که صورت طبیعی خودشون رو زیر لایه ای از آرایش پنهون می کنن اکثر بدون آرایش فوق العاده زشت به نظر میان
خدا رحمت کنه مامان بزرگای قدیم رو همیشه می گفتن اگه می خوای ببینی یه دختر خوشگله یا نه موقعی که داره از حموم در میاد نیگا کن :biggrin::biggrin::biggrin:

حالا پیدا کنید حموم عمومی را !!!!!!!!!!!!!!!!!:surprised:

Goonay

عضو جدید
من آرايش نميكنم!
و نظرم اينه كه آرايش مال خانم ها يي كه سن و سالي ازشون گذشته و قشنگي جوونيشون رو ندارن!
البته تو ايران برعكس اين موضوع حاكم!
دختر جوون آرايش نكنه ميگن امله!
چيكار كنيم؟ بايد تحمل كرد!

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
من آرايش نميكنم!
و نظرم اينه كه آرايش مال خانم ها يي كه سن و سالي ازشون گذشته و قشنگي جوونيشون رو ندارن!

منم مثل توام و کاملا هم با نظرت موافقم.

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
من آرايش نميكنم!
با اين قسمت از نظرت موافقم!;)
ولي يه چيز ديگه من كاري به حرف مردم ندارم! اصلاً برام مهم نيست كه ديگران چي ميگن !:razz:
تو كارا مشورت مي كنم و به نظرات احترام ميذارم ولي نه اينكه بخوام با حرف بقيه زندگي كنم!:w02:
نه اينكه آرايش نكنم ولي در حديم نمي كنم كه تابلو باشه يا بخواد تو ذوق بزنه يا كلاً به چشم بياد! :redface:
يكي از همكلاسيام وقتي داشت كنفرانس ميداد يك چشايي كشيده بود كه حتي من نديدم كه كسي عروسيش اونطوري چشم بكشه:surprised: خود من كه دخترم تمام مدت كنفرانسش حواسم به چشاش بود اصلاً نمي فهميدم چي ميگه!:whistle: چه برسه به پسراي كلاس!:confused:
نظر خودم اينه كه نبايد اونقدري آرايش كرد كه زيبايي صورت از دست داد :redface:

jaky

عضو جدید
میشه از خانما خواهش کنم تو نظر سنجی شرکت نکنن؟
بابا قراره پسرا نظر بدن.

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا قراره پسرا نظر بدن.
مگه ديدين كي نظر داده؟:surprised:
منم مي خواستم همينو بدونم يعني خانوما نظر دادن؟:surprised:
خب چرا نظر سنجيه عمومي نزدين؟:surprised:
شايد منظورتون تو تاپيك:surprised:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاپيك كاملا بي مورده چون اين يه سليقه ي شخصيه و من خودم به شخصه به نظر كسي توجه نمي كنم...چون ممكنه يه روز عشقم بكشه آرايش كنم...يه روزم نه...اونم براي خودم...نه براي آقايون يا خانوما كه حالا نظر سنجي زدين...در ضمن از آرايش غليظ متنفرم...دوس دارم قيافه ام دخترونه باشه...
ببخشيدا اصلا قصد ايراد گرفتن به تاپيك رو ندارم خدايي نكرده...ولي چون يه نتيجه گيري مفيد نميشه ازش كرد برا همين گفتم...چون بعضي خانوما ميان از خودشون تعريف مي كنن ميگن: ما نياز به آرايش نداريم و ازين حرفا...آقايونم كه نظرشون معلومه...ولي خودتون كه وضع دانشگاه ها رو بهتر از من ميبينين...كاش ميتونستيم براي خودمون زندگي كنيم...:gol:

آرتميس.artmiss

عضو جدید
تاپيك كاملا بي مورده چون اين يه سليقه ي شخصيه و من خودم به شخصه به نظر كسي توجه نمي كنم...چون ممكنه يه روز عشقم بكشه آرايش كنم...يه روزم نه...اونم براي خودم...نه براي آقايون يا خانوما كه حالا نظر سنجي زدين...در ضمن از آرايش غليظ متنفرم...دوس دارم قيافه ام دخترونه باشه...
ببخشيدا اصلا قصد ايراد گرفتن به تاپيك رو ندارم خدايي نكرده...ولي چون يه نتيجه گيري مفيد نميشه ازش كرد برا همين گفتم...چون بعضي خانوما ميان از خودشون تعريف مي كنن ميگن: ما نياز به آرايش نداريم و ازين حرفا...آقايونم كه نظرشون معلومه...ولي خودتون كه وضع دانشگاه ها رو بهتر از من ميبينين...كاش ميتونستيم براي خودمون زندگي كنيم...:gol:
خوب بازم ميشه يه نتيجه كلي،خيلي كلي ازش گرفت مثلا اينكه جوانان تحصيلكرده آرايش رو مي پسندند يانه؟

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب بازم ميشه يه نتيجه كلي،خيلي كلي ازش گرفت مثلا اينكه جوانان تحصيلكرده آرايش رو مي پسندند يانه؟

آره در صورتي امكان پذيره كه هر كي مياد اينجا واقعا نظر بده...نه اينكه خود ستايي كنه...و مثلا بخواد اداي آدماي تحصيل كرده رو در بياره...اين همه بچه ها تاپيكاي خوب زدن...خودتون كه بهتر از من شاهدين...آخرش اينقد از موضوع دور ميشيم كه صد تا علامت سوال ديگه به ذهن مياد...;)

...pianist

عضو جدید
کاربر ممتاز
من آرايش نميكنم!

چه دختر خوبي!
:w17: :w17: :w17:
:w40: :w40: :w40:

FZ.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
به اندازه تعداد اقایون نظر مختلف داریم.قرار نیست کسی نظرشو تحمیل کنه که اگه تحمیل کنه نظر نیست زوره.
متاسفانه من رفتم رای دادم(دخترم)عذر می خوام.
برام مهم نیست هم کلاسیم آرایش می کنه یا نه.البته اگه غلیظ باشه منم به عنوان یه دختر اذیت میشم.احساس ترحم بهم دست میده.اما راجع به دوستام بگم که این چیزی که راجع به همه صدق می کنه اینه که آدم خودش پاک باشه و البته آدمی که پاکه تو ظاهرش معلومه.اما نباید صرف اینکه طرف یه کم آرایش کرد اونو متهم کنیم آدم خوب یا بدیه.ما در جایگاه قضاوت نیستیم،چون ما خدا نیستیم،بنده خداییم.
آرایش ملایم داشتن ربطی به خوب و بد بودن نداره.چه بسا آدمهایی ساده بدون کوچکترین آرایش سیاه ترین دلها را دارند.و بالعکس....
بهتره از منبر بیام پایین.:biggrin:

jaky

عضو جدید
انتظار داشتم آقایون بیشتر بیان نظر بدن
بهرحال.

• Like
واکنش ها: pme

hossein D

عضو جدید
آره اگه آرایش باعث زیباییش بشه آره خوشم میاد خیلیم خوشم میاد....ولی بعضیا مثه ملات میشه تو صورتشون میماسه اون چندشناکه!!

tired_poet

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.. اینو میگن و بعد میان میگن زنها خودشونو توی بغچه بپیچونن تا زیباییشون دیده نشه و توی خیابون به جای زن چشمت بیافته به یه مشت کفن پوش.. مردها ها ریش بذارن و لباس ساده بپوشن و موهاشونو ساده شونه کنن و خلاصه تا جایی که میتونن کریه بشن.. اینجوری کسی به گناه نمیافته! آخه آدمی که بخواد با دیدن موی سر یه خانوم تحریک بشه و به گناه بیافته، اون خاک بر سر با دیدن برجستگی بدن زن از روی چادر هم تحریک میشه.
حالا مگه جامعه ما وضعش از جامعه های غرب بهتره؟ نه به خود خدا اینجا مردم چند برابر حریص تر و خطرناک ترن.. اونجا اگه یکی با مینیژوپ بیاد تو خیابون کسی نگاش هم نمیکنه، اما اینجا خانوما با اینکه خیلی پوشیده ترن، اما آقایون از همون راه دور و با نگاه میبلعنشون..
به نظر من آرایش خوبه، خیلی هم خوبه، باعث زیباتر شدن خانوما میشه و بهشون اعتماد به نفس میده و توی روابط اجتماعی هم کمکشون میکنه، تنها راه نجات جامعه ما از یک سقوط اجتناب ناپذیر هم همینه که اینقدر روی این چیزا سختگیر نباشیم.. حجاب یه مساله شخصیه و باید دل بخواه باشه.. ما توی این کشور ارمنی هم داریم.. مسیحی ها که باید بتونن آزاد باشن.. جهانگرد ها از ایران فراری ان واسه همین ادا بازیا که میخوایم به زور جهانگرد ها رو هم بفرستیم بهشت.
(از آقایون و خانوم های مخالف استدعا دارم که همونطور که من در آرامش حرفم رو زدم، اونا هم بدور از نقد شخصیت بنده و توهین و هتاکی، فقط نظر خودشون رو بیان کنن، توی مملکتمون که نشد، بذارین حداقل اینجا آزادی بیان داشته باشیم.. با تشکر)

آخرین ویرایش:

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.. اینو میگن و بعد میان میگن زنها خودشونو توی بغچه بپیچونن تا زیباییشون دیده نشه و توی خیابون به جای زن چشمت بیافته به یه مشت کفن پوش.. مردها ها ریش بذارن و لباس ساده بپوشن و موهاشونو ساده شونه کنن و خلاصه تا جایی که میتونن کریه بشن.. اینجوری کسی به گناه نمیافته! آخه آدمی که بخواد با دیدن موی سر یه خانوم تحریک بشه و به گناه بیافته، اون خاک بر سر با دیدن برجستگی بدن زن از روی چادر هم تحریک میشه.
حالا مگه جامعه ما وضعش از جامعه های غرب بهتره؟ نه به خود خدا اینجا مردم چند برابر حریص تر و خطرناک ترن.. اونجا اگه یکی با مینیژوپ بیاد تو خیابون کسی نگاش هم نمیکنه، اما اینجا خانوما با اینکه خیلی پوشیده ترن، اما آقایون از همون راه دور و با نگاه میبلعنشون..
به نظر من آرایش خوبه، خیلی هم خوبه، باعث زیباتر شدن خانوما میشه و بهشون اعتماد به نفس میده و توی روابط اجتماعی هم کمکشون میکنه، تنها راه نجات جامعه ما از یک سقوط اجتناب ناپذیر هم همینه که اینقدر روی این چیزا سختگیر نباشیم.. حجاب یه مساله شخصیه و باید دل بخواه باشه.. ما توی این کشور ارمنی هم داریم.. مسیحی ها که باید بتونن آزاد باشن.. جهانگرد ها از ایران فراری ان واسه همین ادا بازیا که میخوایم به زور جهانگرد ها رو هم بفرستیم بهشت.
(از آقایون و خانوم های مخالف استدعا دارم که همونطور که من در آرامش حرفم رو زدم، اونا هم بدور از نقد شخصیت بنده و توهین و هتاکی، فقط نظر خودشون رو بیان کنن، توی مملکتمون که نشد، بذارین حداقل اینجا آزادی بیان داشته باشیم.. با تشکر)
موافقم:w11::w16:

sharlin

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم اصلا" دوست ندارم همسرم آرایش کنه ها..
گفته باشم..:w01:

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما خلاصه نفهمیدیم.
وقتی دخترا آرایش میکنن، هدفشون جلب نظر پسرا هست یا نه؟
یکی میگه واسه شوهر آیندش...
آخه این که نشد، 20 هزار نفر ببینن که یکی بشه شوهر شما؟ والا راهای بهتری هست.

بابا قراره پسرا نظر بدن.
:surprised::surprised:
سوال داری بعد خانوما هم فقط جوابش رو دارن بعد میگی خانوما نظر ندن ؟ جلل خالق !

Elias.F

عضو جدید
اين بحث ها و حرف ها مختص ايران عزيز و ما مردمه

به نظر من كه هيچ اشكالي نداره اگه يه نفر وقتي واقعا از آرايش كردن لذت مي بره آرايش كنه
مهم خودشه كه دوست داره و اين موضوع ربطي به بقيه نداره

شدت اين مساله و بحث هم در سال ها قبل ( حتي قبل از انقلاب) كه دختران و زنها خيلي بيشتر تحت اين افكار بودن مي شه بررسي كرد منظورم وقتيه كه مثلا يه زن به هيچ عنوان با مردي حرف نمي زده و اگه هم ناچارا مجبور به اين كار مي شده يه شئ رو پشت لبش مي زاشته يا اين كه صداش رو ضخيم مي كرده (زماني كه زنها در خانه ي شوهر اندروني و بيروني داشتن)
ولي به مرور زمان اين خرافات و عقايد كهنه از بين رفت و ايران به اينجا رسيد .

الان خبري از اون عقايد نيست و حتي فكر كردن به اين مساله كه روزي چنين كارهايي بوده خنده داره

ولي تا فرهنگ ما بهتر از اين بشه (خودم رو مي گم ) خيلي كار و زمان مي بره !!!
به عمر ما كه نمي رسه
بحث راجع به اين موضوع هم بي فايدست!!!!!!!

archi-tecture

عضو جدید
زیاد به ارایش کردن اعتقاد ندارم...یعنی خودش خوشش نمی یاد منم اصراری ندارم...کلا در این مورد هرکی هرجور راحته...آرایش برای بعضیا خوبه چهرشون رو قشنگ تر می کنه برای بعضی هام زشته مثل the mask می کنتشون!!

jaky

عضو جدید
:surprised::surprised:
سوال داری بعد خانوما هم فقط جوابش رو دارن بعد میگی خانوما نظر ندن ؟ جلل خالق !

اشتباه نکنید. منظورم اینه که تو نظر سنجی شرکت نکنید.
ولی هرچی میخواهید پست بدید. تو پستتون نظر بدید. حتی میتونید آقایون رو قانع کنید که به چی رای بدن ولی خودتون رای ندید.
ممنون

بالا