حادثه ی دلخراش...مرگ دبیر فیزیک بر اثر ضربه چاقوی دانش آموز خود

اوژنی دزیره

عضو جدید
سلام دوستان.نمیدونم مطلع شدید یا نه.در هر صورت من ازتون میخواستم خواهش کنم برای شادی روح دبیر عزیز و فقید کشورمون که دیروز با ضربه چاقوی دانش آموزی کشته شده شد فاتحه و صلواتی بخونید.
آقای محسن خشخاشی دبیر فیزیک بر اثر ضربه چاقوی دانش اموزی به شاهرگش کشته شد و قاتل متواری است و پدر وی به جای او دستگیر شده است.دوستان عزیز لطفا دعا کنید که دیگه هیچوقت شاهد این حوادث دلخراش در هیچ کجای کشور عزیزمون ایران نباشیم.و بتونیم خشم و عصبانیتمون و کنترل کنیم.آمین.

اوژنی دزیره

عضو جدید

اوژنی دزیره

عضو جدید
پسری شرور بوده که به دلیل نمره ی پایین گرفتن در درس فیزیک و تذکرات دبیر خود دست به چنین کار احمقانه ای زده.و دلیل دوم رو نمیدونم!یعنی میشه چند روز دیگه شهید اعلام بشه؟

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسری شرور بوده که به دلیل نمره ی پایین گرفتن در درس فیزیک و تذکرات دبیر خود دست به چنین کار احمقانه ای زده.و دلیل دوم رو نمیدونم!یعنی میشه چند روز دیگه شهید اعلام بشه؟

خدا رحمتش کنه :( خیلی ناراحت شدم :(

متاسفانه تو مدارس پسرونه اکثرن چاقو و پنجه بکس واینا حمل میکنن من نمیدونم چرا واقعا تو کشور ما اینطوره!

من خودم دوم دبیرستان که بودم ی پسره باهام لج بود ی بار پنجه بکسشو برام در اورد درگیر شدیم

اگه زرنگی نمیکردم به قصد کشت اومده بود بزنه .. اون دفه بخیر گذشت ولش کردم این اقا تا پیش دانشگاهی چشمش بهم بود .. ول کن نبود

تا اینکه بالخره شرشو کم کردم...اخراج شد

بنظر من این دبیر شهیده :gol:

Majid Nemo

عضو جدید
به نظرم خیلی سخته و نمیشه اظهار نظری کرد یاد خبرایی که از مدارس امریکا میشنیدم افتادم اونجا با اسلحه میکشن و اینجا با چاقو .... اینکه یه دانش اموز 15 ساله دست به قتل میزنه باید از نظر روانشناسا دقیق بررسی شه که چی باعث شد همچین فاجعه ایی اتفاق بیفته !!!! اخهمگه میشه همینطوری بی دلیل یه پسر بچه 15 ساله دست به قتل بزنه ؟!!!
اونم توی مدرسه جلوی همه نمیشه گفت از قبل انگیزه قتل وجود داشته هر چی بوده یه جنون انی و یهتصمیم غلط تو یه لحظه بوده به هرحال خیلی متاسفم امیدوارم دیگه شاهد همچین مسائلی تو کشورمون نباشیم .

اوژنی دزیره

عضو جدید
خدا رحمتش کنه :( خیلی ناراحت شدم :(

متاسفانه تو مدارس پسرونه اکثرن چاقو و پنجه بکس واینا حمل میکنن من نمیدونم چرا واقعا تو کشور ما اینطوره!

من خودم دوم دبیرستان که بودم ی پسره باهام لج بود ی بار پنجه بکسشو برام در اورد درگیر شدیم

اگه زرنگی نمیکردم به قصد کشت اومده بود بزنه .. اون دفه بخیر گذشت ولش کردم این اقا تا پیش دانشگاهی چشمش بهم بود .. ول کن نبود

تا اینکه بالخره شرشو کم کردم...اخراج شد

بنظر من این دبیر شهیده :gol:
بله این سلاح سرد شده بلای جون!طرف تا عصبانی میشه سریع سلاحشو درمیاره و دیگه هیچی نمیبینه.این خیلی بده که فکر یکسری درست بشو نیست و به خاطر مسایل کوچیک هم خودشون هم بقیه رو به دردسر میندازن.طفلکی اون بچه هایی که سرکلاس بودن و شاهد این قضیه بودن توی روحیشون چه تاثیرات که نخواهد گذاشت...امیدوارم آدمها عاقل تر بشن و توانایی کنترل خشمشونو پیدا کنن(البته من خودمو استثنا نمیدونم برای خودمم امیدوارم بتونم هروقت به شدت ناراحت یا عصبانی شدم بتونم جلوی خشممو بگیرم.)

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا انقد نگران شهید اعلام شدن این معلمی؟؟...
شهدا پیش خدا مهمه که شهیدن نه تو این دنیا عزیزم ......