ز وقتی که شمارشو به Black List گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره.شیش هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم.واقعا اذیت می کرد.یه شب با یه شماره ی دیگه اس داد.واسه همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بود که اگه می خوای دیگه بهت اس ندم,یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که می خواست براش فرستادم,چون واقعا دیگه نمی خواستم اس ام اس هاشو ببینم... دیگه اس نداد...
نمی دونم اصلا چی شد که اینطور شد.دیگه سراغمو نگرفت.انگار نه انگار که من هستم.به هر حال اعتراف می کنم که خیلی دلم برای اس ام اس هاش تنگ شده.
اگه الان اینا رو می خونی,ازت می خوام که یه شانس دیگه بهم بدی.قول میدم بچه ی خوبی بشم!
هم تو مسابقه ها شرکت کنم!هم آهنگ پیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ168650ریال,برنده ی 100تومن اعتبار هدیه داخل شبکه شم...!
ایرانسل دوست دارم...
نمی دونم اصلا چی شد که اینطور شد.دیگه سراغمو نگرفت.انگار نه انگار که من هستم.به هر حال اعتراف می کنم که خیلی دلم برای اس ام اس هاش تنگ شده.
اگه الان اینا رو می خونی,ازت می خوام که یه شانس دیگه بهم بدی.قول میدم بچه ی خوبی بشم!
هم تو مسابقه ها شرکت کنم!هم آهنگ پیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ168650ریال,برنده ی 100تومن اعتبار هدیه داخل شبکه شم...!
ایرانسل دوست دارم...