جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=times new roman,times,serif]هیچ وقت وقتی سوار ماشین هستین به ماشین بغلی فحش ندین... ما دیروز فحش دادیم خوردیم به ترافیک :|
[/FONT]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=times new roman,times,serif]سوال پایان ترم:[/FONT][FONT=times new roman,times,serif].[/FONT][FONT=times new roman,times,serif].[/FONT][FONT=times new roman,times,serif].[/FONT]​
[FONT=times new roman,times,serif]قد : ۱۴۵[/FONT]
[FONT=times new roman,times,serif]وزن : ۴۳KG
اندازه کیلیپس را حساب کنید ، ۲ نمره
[/FONT]

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=times new roman,times,serif]دره هاي پر آب ، كوههاي مرتفع ، تپه هاي حاصلخيز[/FONT][FONT=times new roman,times,serif]لامصب جواب نصف سوال های جغرافی این بود !![/FONT]​

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=5]آب ریزش بینی دارم ، رفتم داروخونه یه قرص ضد حساسیت بگیرم . تو عوارض جانبیش نوشته:

سردرد، سرگیجه، نفخ، حالت تهوع، اختلال در خواب دو بینی، اختلال در تشخیص، نارسایی کبد،
نارسایی کلیه، نارسایی قلب، سکته قلبی، سکته مغزی، مرگ ناگهانی! ...

پشیمون شدم ، میکشم بالا امنیتش بیشتر :|:D:D:D:D
[/h]

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف می ره خواستگاری می گه من تو لاله زار کنار خیابون دلار فروشم بعد گندش در میاد مهندس بود!!

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف نون توی دستشویی بوده که برق می ره. جیغ می زنه. زنش می گه: برق رفته، چرا جیغ می زنی؟ می گه: فکر کردم زیاد زور زدم کور شدم

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
امـــــــروز ی شیشــــــه دوغ گرفتـــم روش نوشتــــــه بود:
دوغ گـــــــازدار کربنــــاتـــه تزریقــــــــی گـرما ندیـــــــده و همگــــــن شـــــــده با طعـــــــم نعنــــــــاع وبـدون چـربـی
آخـه لامصـب ایـن دوغٍ یـا اورانیــــــوم غنـــــــــی شـــــده:|

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاشقانه ترین جمله ای که یه پسر میتونه به مخاطب خاصش بگه اینه : عزیزم قطع کن خودم زنگ میزنم !

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانمه ميره بانك يارانه اش روبگيره بانكيه ميگه: بريزمش به حساب جاريتون؟
خانمه ميگه نه بريز به حساب خودم جاريم بميره ايشاالا چقدرم شانس داره تو بانکم هواشو دارن !!!

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسره pm ﺩﺍﺩﻩ ﺷﻤﺎ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺸﯿﻨﯿﻦ ؟؟!!
ﮔﻔﺘﻢ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﺴﺘﻪ ﺑﺸﻢ !!

ﺑﯽ ﺷﻌﻮﺭ ﺑﻼﮐﻢ ﮐﺮﺩ !

ملت بی اعصابن

والا به خدا ..

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺎ ﻧﺸﺪﻩ ﻳﻪ ﺑﺍﺭ ﺗﻴﺮﻳﺐ ﺑﻐﺾ و ﺗﻨﻬﺎﻳﻰ ﺑﻴﺎﻡ…
ﺍﻳﻦ ﺍﺏ ﺩﻣﺎﻍ ﻟﻌﻨﺘﻰ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﺷﻜﻢ ﻧﻴﺎﺩ…
ﺧﻮ ﻟﺎﻣﺼﺐ ﺑﺬﺍﺭ ﻳﻜﻢ ﺣﺴﻢ ﺑﻴﺎﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺑﺮﺍﺯ ﻭﺟﻮﺩ ﻛﻦ.

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
پسر داییم تو جمع دخترا همش دلقک بازی در میاورد و داییم هی حرص می خورد!بعد برگشت به داییم گفت:
سر من چی خوردی انقدر با مزه شدم؟
))
داییم گفت : گه زیادی بابا، گه زیادی

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید رفت...
گاه از قلب کسی...
گاه جفت پا تو صورت کسی !!!

:)

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
روایت داریم تو جهنم هم کولر هس، اما کلیدش تو بهشت پیش باباهاست از همون جا هم هی خاموشش میکنن

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا وقتی اس ام اس خالی میفرستی برای کسی،
انگلیسی حساب میشه؟! شاید من بخوام فارسی سکـــــوت کنم :|
والاااااااااااااااااا

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
ﻗﺒﻼ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﺮﺩﻡ ﺭﻭﺯﻫﺎﻡ ﻫﻤﺶ ﺗﻜﺮﺍﺭﻱ ﺷﺪﻩ ﻭﻟﻲ ﺍﻻﻥ ﺩﻳﮕﻪ ﺍﻳﻨﻄﻮﺭ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ … ﺍﻻﻥ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ !
ﻻﻣﺼﺐ ﺭﻭﺯﻫﺎﻡ ﻫﻤﺶ ﻛﭙﻲ-ﭘﻴﺴﺖ ﻣﻴﺸﻪ !!!

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
بـعـضــیـــام مـثـل کـــره الــــاغ کـــــد خــــدا
یــــــورتـــــمـــه میـــــرن رو اعـــصــــابــــا :|

nazi jooon

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
کاربر ممتاز
یه روز گاو پاش میشکنه دیگه نمی تونه بلند شه
کشاورز دامپزشک میاره .دامپزشک میگه:" اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش وایسته گاو رو بکشید "

گوسفند اینو میشنوه و میره پیش گاو میگه:"بلند شو بلند شو"گاو هیچ حرکتی نمیکنه...

روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه:" بلند شو بلند شو رو پات بایست"بازگاو هر کاری میکنه نمیتونه وایسته رو پاش

روز سوم دوباره گوسفند میره میگه:"سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه و نتونی رو پات وایسیدامپزشک گفته باید کشته شی "گاو با هزار زور پا میشه..

صبح روزبعد کشاورز میره در طویله و میبینه گاو رو پاش وایساده
از خوشحالی بر میگرده میگه:" گاو رو پاش وایساده ! جشن میگیریم ...گوسفند رو قربوني كنيد... "

نتیجه اخلاقی:خودتونو نخود هر آشی نکنید !

.میرحسین

عضو جدید
یه روز گاو پاش میشکنه دیگه نمی تونه بلند شه
کشاورز دامپزشک میاره .دامپزشک میگه:" اگه تا 3 روز گاو نتونه رو پاش وایسته گاو رو بکشید "

گوسفند اینو میشنوه و میره پیش گاو میگه:"بلند شو بلند شو"گاو هیچ حرکتی نمیکنه...

روز دوم باز دوباره گوسفند بدو بدو میره پیش گاو میگه:" بلند شو بلند شو رو پات بایست"بازگاو هر کاری میکنه نمیتونه وایسته رو پاش

روز سوم دوباره گوسفند میره میگه:"سعی کن پاشی وگرنه امروز تموم بشه و نتونی رو پات وایسیدامپزشک گفته باید کشته شی "گاو با هزار زور پا میشه..

صبح روزبعد کشاورز میره در طویله و میبینه گاو رو پاش وایساده
از خوشحالی بر میگرده میگه:" گاو رو پاش وایساده ! جشن میگیریم ...گوسفند رو قربوني كنيد... "

نتیجه اخلاقی:خودتونو نخود هر آشی نکنید !
:w25::w25::w25::w25::w25::w25::w25::w25::w25::w25::w25:

S&M R

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=arial,helvetica,sans-serif]یه مغازه هست که روش نوشته اسنک اسنک کتلت...

کاش پول داشتم مغازه ی بغلش رو میخریدم و مینوشتم "کتلت به گوشم"
[/FONT]

S&M R

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]یه بار هم تو گوگل سرچ کردم : نیمه ی گم شده ی من...[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]عکس یه بزغاله اومد داشت نوشابه میخورد...[/FONT]
[FONT=georgia,times new roman,times,serif]هیچی دیگه این یه سالی هست که نوشابه نمیخورم!!![/FONT]

وضعیت
موضوع بسته شده است.