جوک و لطیفه، لبخند و خنده :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بعد از غذا به علت سنگینی و خواب آلودگی نمیتونی کارایی رو انجام بدی که قبل از غذابه علت گرسنگی نمیتونستی انجام بدی

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ما همون نسلی هستیم که وقتی بمیریم هم باید از اون دنیا به مامانمون زنگ بزنیم بگیم رسیدیم!!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه بارم یه همکلاسی داشتیم خیلی بچه افتاده ای بود..!......اصلا هیچ واحدی رو پاس نمیکرد!فقط میفتاد.........................!!!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سازنده فتوشاپ باید اسمشو میذاشت...."ستار العیوب" :(((

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مورد داشتیم طرف رفته خواستگاری............حواسش پرت شده زنگ درو نزده خودش کلید انداخته رفته تو!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
فقط فقط یه مرد ایرانیه که..نیمه اول زندگیش واسه پیدا کردن زن مورد!!… علاقش سپری میشه و نیمه دوم زندگیش واسه پیچوندن همون زن مورد علاقش.

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یه روز بابام اومد تـو اتاقـم گفت :پسـرم اوضاع مالـیت چطـوره ؟ پـول مول داری؟!منم گفتم آره فعلاً دارم، ممنون!گفت : خوب پس یه هفـت تومن بده من برم بـنـزین بـزنـم ..!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مامانم مسافرته زنگ زده میگه:خونه رو تمیز کن شاید با خالت اینا بیایم!خبرنداره بعد از 2ساعت که داشتم از تشنگی تلف میشدم آخرش از آب گلدون خوردم!توقعاتی دارناااااا :|

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
مردی یک شب روکرد به آسمان و به ماه گفت​
:چرا همسر من یه گل رز رو که یه روز زنده میمونه وبعدمیمیره رو دوس داره!​
ولی من که هرروز براش میمیرم وزنده میشم رو دوس نداره!!!!!!​
ماه جواب داد :وای خیلی قشنگ بود ،،،!!!!​
لایک! )​
با اجازت share میکنم.......!!!​

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به مامانم میگم عروسی پسر خاله کراوات بزنم یا پاپیون؟ برگشته میگه:زنگوله بنداز موقع برگشت دیگه گمت نکنیم دنبالتم نگردیم. :|

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
پروفایل بعضی از این دخترا تو وبلاگاشون:​
آرومم​
صبورم​
مهربون​
دوست داشتنی​
خانوم​
از دروغ بدم میاد​
وفادار​
خو لامصب یهو مینوشتی زن زندگیم دنبال شوهر میگردم!چرا حاشیه میری آخه؟:|​

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
رو اعصاب تر از مهمونی که شب می مونه مهمونیه که شب مونده و صبح زودتر از همه بیدار می شه جاشو جم می کنه و عین منگولا میشینه یه گوشه منتظر بقیه!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
توصیه من به شما جوانان این است که در تنهایی ِ خود بگندید ،بپوسید...ولی آن را با هر خری تقسیم نکنید

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
طرف وضعیتش رو توی فیسبوک از حالت "مجرد" به "طلاق گرفته"در آورده !!!.......یاد حالت تصعید )تبدیل جامد به گاز( تو فیزیک افتادم !! :|

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تلویزیون داره تبلیغات موسسه کودکان نابغه رو نشون میده،مرده تو تبلیغ میگه استعداد کودک شما در چیست؟مامان من خیلی جدی میگه در خربازی!جای هیچ حرفی واسم نمونده

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دیشب تو پمپ بنزین یه معجزه دیدم؛یارو نزدیک پنج لیتر و نیم تو یه ظرف چهار لیتری بنزین زد،وقتی هم به مسئول پمپ بنزین گفت، یارو گفت احتمالا دبّه ت خرابه...!!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
طرف بی سواده تو شرکت apple کار میکرده ازش میپرسن تو که سواد نداری اونجا چیکار میکنی؟میگه من فقط سیب ها رو گاز میزنم !!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
اصفانیه: الو اسمال هس؟تهرونی: نه بیرونه!اصفانیه: تو کیشی؟تهرونی: نه تهرانم! ااصفانیه: نه، میگم کیشمیشی؟تهرونی: کیشمیش خودتی!اصفانیه :آچه جفنگ میگوی؟ میگم چیکارشی

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
آقای مجری: دارید چیکار میکنید؟...........پسر عمه زا: داریم میریم بیرون لپ تاپو خاموش کنیم آقای مجری: لپ تاپ که اینجا رو میزه!کلاه قرمزی: آره. از برق در آوردیمش خاموش نشد ،داریم میریم فیوز رو قطع کنیم!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
عزیزانم وقتی که من مردم!!.............توروخدا با ساپورت نیاین مجلس ختمم!دوستام منو یادشون میره..

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
.الان وضعیت طوری شده که حتی واسه یه دقیقه ام میخوای از بغلِ مخاطب خاصت بیای بیرون باید زنبیل بزاری جای خودت!!!!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
حوصلم سر رفته بود ツزنگ زدم 118گفتم:شماره ادیسون رو لطف کنید ^◡^اونم یه شماره داد o_Oمنم زنگیدم ◔◡◔یکی برداشت گفت:تیمارستــــان .............. بفرمایید ๏̯̃๏چه وضشه آخه...

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
یارو تو سرازیری دنبال اتوبوس میدویده....یکی سرشو از تو همون اتوبوس میاره بیرون به مسخره میگه: خودتو خسته نکن نمیتونی برسی یارو میگه: دهنت سرویسه دعاکن برسم... بدبخت من راننده اتوبوسم..!!

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
غضنفر زنش دوقلو میزاد!شب ازنگرانی خواب نمیبره!میگه:خدایا پدر یکیشون منم!پدراون یکی دیگه کیه؟!؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خسیسه به پسرش می گه: هر وقت با نامزدت می ری سینما، توی سینما قرار بذار تا اون مجبور شه بلیت خودش رو حساب کنه پسرش می گه: پس کی بلیت منو حساب کنه؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دانشمندان ایرانی با استفاده از روش مهندسی معکوس موفق به ساخت سرنشین بدون هواپیما شدند! :|​

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سازمان جهانی بهداشت اعلام کردم که از هر ده نفر4 نفر از بیماری اسهال رنج میبرند! سوال غضنفر: یهنی اون 6 تای دیگه از اسهال لذت میبرن؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
امروز تو صف نونوایی بودم که یه دفه نونوا گفت :کی سیر خورده؟ منم گفتم :من. گفت :بیا جلو نونتو بدم برو سریع. تا حالا اینجوری تخریب شخصیتی نشده بودم!:((

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
ﭘﺴﺮ :ﺩﺭﺩﺕ ﺍﻭﻣﺪ؟
ﺩﺧﺘﺮ :ﻭﺍﺳﻪ ﭼﯽ؟
ﭘﺴﺮ :ﻣﮕﻪ ﺗﻮ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﻮﻥ ﻧﯿﻔﺘﺎﺩﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ؟
ﺩﺧﺘﺮ :ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯾﯽ ﻋﺸﻘﻢ ﺭﺍﺱ ﻣﯿﮕﯽ؟
ﭘﺴﺮ :ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ! ﮐﺎﻣﻼ ﻣﺸﺨﺼﻪ ﺑﺎ ﺻﻮﺭﺕ ﺧﻮﺭﺩﯼ ﺯﻣﯿﻦ

وضعیت
موضوع بسته شده است.